JohnVani18 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Πας στοιχημα οτι αυτο το always online το ξαναχωνουν σιγα -σιγα ; Και τo xbone κανει 100 τσεκ αν εκανες login σαν καλό παιδακι για να σε αφησει να κανεις launchΚαι τότε πώς έχω παίξει εγώ κι άλλα άτομα offline;
Steve_Sheep Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 H αλήθεια είναι ότι σε site του εξωτερικού, πρόσφατα συνάντησα μια καινούργια (για εμένα) ορολογία ήτοι GaaS. Αφού λοιπόν αναζήτησα τι μπορεί να εννοούν με αυτήν την ορολογία κατέληξα στο Games as a Service. Δεν είμαι αυτός που μπορώ να κρίνω αν ένα τέτοιο μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει ή ακόμα και να πετύχει αλλά αφού το σκέφτηκα και προσπάθησα να το βιώσω στο μυαλό μου - μου έφερα ένα παράδειγμα : Αγοράζεις π.χ το x1x με 500 και με άλλα 10 στο Xbox Game Pass αποκτάς απευθείας πρόσβαση σε 100+ παιχνίδια. Δεν σου ανήκουν φυσικά παρόλο που τα κατεβάζεις για εγκατάσταση (οπότε δεν είναι streaming) αλλά πιστεύω το αντίτιμο είναι πολύ μικρό. Νομίζω ότι αυτό θα με συνέφερε και τον κάθε πελάτη δηλαδή. Αντίστοιχα π.χ. ένα switch (340) φτάνει τα 400 + με ένα Zelda (τώρα θα μου πείτε zelda - δεκτόν αλλά είναι ένα zelda τελειώνει κάποτε ή ότι δεν μπορείς να πάρεις το xbox στην τσάντα - ok ψιλοάστοχο - μιλάω για ποσότητα παιχνιδιών μόνο) και χωρίς καν pro-controller ή SD κλπ,κλπ. και αντίστοιχα για ps4 pro (εδώ είναι πιο συγκρίσιμο) μπλα μπλα μπλα Οπότε νομίζω ότι είναι καλή μια τέτοια υπηρεσία , παρότι στηρίζεται στο online, οικονομικά τουλάχιστον.
gRim Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ρε παιδιά δεν ανέφερα το always online για να αρχίσει αντιπαράθεση...Προσωπικά πιστεύω με τον Spencer στο τιμόνι δεν πρόκειται να επαναλάβουν τέτοια σφάλματα και δεν έχω δει πουθενά την τάση να το επαναφέρουν. 2
Steve_Sheep Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Και όμως απλά κάποιες φορές απλά αντιδρούν στην αγορά (καλό για εμάς). Βλέπε only with kinect και always online. Έπεσε κράξιμο και μέσα σε μία βραδιά τα πήραν πίσω. Σίγουρα κι αυτά αποτελούσαν μέρος κάποιου στρατηγικού σχεδιασμού. Επίσης, ακόμα δεν έχουμε δει σοβαρές εφαρμογές όπως office κτλ στην κονσόλα και έχει κλείσει αρκετά χρόνια στην αγορά το one (και από όταν γράφτηκε το άρθρο) ενώ σε λίγο βγαίνει και το επόμενο μοντέλο. Μακάρι κάποια στιγμή να γίνει αυτό. Εάν με 500 ευρώ έπαιρνες τέτοια κονσόλα και ένα PC (με περιορισμούς και λογικό...σιγά μην σε άφηνε να τρέξεις steam) τότε θα γινόταν χαμός. Πιο πολύ μιλούσα για jerky reactions και όχι για τεράστιες αλλάγες "πλέυσης" π.χ. Nintendo. Από την άλλη πάντα το είχα απορία - το office online δεν λειτουργεί στα Xbox? Δεδομένου του MS account, skydrive κλπ.?
Steve_Sheep Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Πολύ - πολύ -ΠΑΡΑ πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Γιατί και τα σεντόνια και οι αναλύσεις έχουν τον σκοπό τους https://www.windowscentral.com/windows-10-store-should-not-take-steam?utm_source=wp&utm_medium=superfeature&utm_campaign=navigation Γιατί πιστεύω ότι τα windows 10 -S θα μπορούσαν με λίγο διαφορετικό UI να λεγόντουσαν και Windows 10 X-1 (X) -S version? Οκ έγινε μπέρδεμα η δουλειά
Steve_Sheep Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλό ε? Α ρε MS με το BC σου Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2017 από Steve_Sheep
Liakos10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Arkham Knight Memorial Edition 50€ - Public Περιλαμβάνει: - Το game σε steelbook - Artbook 80 pages - 3 skins - Comic book - Άγαλμα batman 30εκ
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Αλλα δυο παιχνιδακι σε τρου 4κ για μας: https://www.gamespot.com/articles/two-more-xbox-one-x-games-getting-4k-enhancements/1100-6451737/ Πολυ καλα νεα, καθως το Γουλφ ειναι παιχνιδαροπαιχνιδαρος
Steve_Sheep Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Καλά δεν αναφέρεται πουθενά ότι θα είναι "true 4k" αλλά σίγουρα θα έχουν και άλλα καλούδια πιο σημαντικά...
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Το κείμενο του άρθρου λεει κατά γράμμα "playable in 4k UHD" και μετα για hdr treatment. Νιώσε ελεύθερος να μεταφράσεις όπως θες, δεν θα ξανατσακωθω όπως 2 βδομάδες πριν, το πόστ μου εχει ενημερωτικό χαρακτήρα.
Steve_Sheep Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Το κείμενο του άρθρου λεει κατά γράμμα "playable in 4k UHD" και μετα για hdr treatment. Νιώσε ελεύθερος να μεταφράσεις όπως θες, δεν θα ξανατσακωθω όπως 2 βδομάδες πριν, το πόστ μου εχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Δεν είχα κανένα σκοπό να παρεξηγηθούμε (γιατί αν θες στο ίδιο "στρατόπεδο" ανήκουμε) αλλά τo "playable in 4k UHD" είναι λίγο marketing όρος. Για παράδειγμα το Assassin's Creed είναι επιβεβαιωμένα ήδη 4k CBR αν και σε alpha στάδιο όπως είδαμε στην E3 (αυτό που πήρε η Sony και έδειξε για το Pro στην γνωστή γκάφα της..). Οπότε το να μπαίνουν στην ίδια σούπα όλα τα παιχνίδια είναι λίγο άκυρο γιατί κάποια θα είναι όντως native 2160p και άλλα όχι. Το 4k native/cbr είναι ρε παιδί μου κάτι σαν το antialiasing. Ναι και το multisampling είναι antialiasing αλλά είναι και το supersampling. Και φαντάσου οτί αυτά τα δύο έχουν πολύ μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ τους από ότι το native true 2160p με το CBR ή ότι άλλη τεχνική υπάρχει αντίστοιχα (temporal/spatial όπως διάλο και να τα λένε). Οπότε ναι η είδηση είναι ότι θα υποστηρίζουν 4Κ αλλά τι 4k μένει να δούμε. Το κυριότερο είναι θα έχουν patch και όπως λέω περισότερο νόημα θα έχουν τα 4k textures, εφέ , view distance παρά η ανάλυση. (ότι δεν μπορεί να καυχηθεί το pro δηλαδή έναντι του απλού λόγω μνήμης, bandwidth κτλ.) Όταν ενημερώνουμε να ενημερώνουμε σωστά (γιατί εύκολα γυρίζει μπουμερανγκ η δουλειά - ξέρω τι λέω..)
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Καλή η επεξηγη σου, παρόλα αυτα δεν βλέπω το λόγο να μπούμε σε λογική αν ειναι η δεν ειναι τρου 4κ (η cbr). Διότι ειναι μια υποθετικη κουβέντα που θα οδηγήσει σε υποθετικά συμπεράσματα καθώς πραγματι δεν ξέρουμε αν θα ειναι τρου. Επειδή ακριβώς ομως δεν έχουμε αντενδείξεις οτι ΔΕΝ θα ειναι, εγώ διαλέγω σε αυτη τη φαση να παρουσιάσω την είδηση αυτουσια , δλδ 4κ uhd with hdr, την οπτιμιστικη πλευρά αν θες. Γιατί να κάνουμε την είδηση "σώνει και καλα" downgrade σε περίπτωση που ειναι τελικά cbr? Δεν εχει λογική. Δλδ εχει, αν ξερω γω θες να μειώσεις το εφεκτ της είδησης αλλα γιατί να το κανεις αν δεν εισαι σίγουρος οτι θα ειναι cbr? Η επειδή απλα εισαι οπαδός αντίπαλου στρατοπέδου (ΔΕΝ λεω για σενα τωρα επί τούτου, αναλύω την λογική απλώς)
Steve_Sheep Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Γιατί πολύ απλώς το αντίπαλο στρατόπεδο - αυτό περιμένει - για να χτυπήσει: Κάνει ότι ακριβώς ένα μηχάνημα 150 ευρώ (τώρα) φθηνότερο και δεν έχει games (exclusives) Αμ δε : έχω γράψει πάρα πολλά για το πως θα λειτουργεί το scorpio σε σχέση με το pro και πίστεψε η ανάλυση θα είναι το τελευταίο που θα κοιτάνε. Ένα γνωστό site θα μετράει "δεντράκια" .. ΠΟΛΛΑ παραπάνω "δεντράκια" ...α και φύλλα στα δεντράκια.. Επί του προκείμενου όντως το wolfenstein ίσως να είναι όντως true 4K. Αλλά από το πρωί που διάβασα την είδηση αλλού δεν βρήκα κάποια επιβεβαίωση. Εγώ ζω για το Shadow of War που είναι επιβεβαιωμένα native 4K. Από όλους τους άλλους πλην MS και σία δεν περιμένω πολλά.. 1
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εγω περιμενω και SWB2 και το 4k UHD HDR update του forza 3. Καθως δεν το εχω παιξει. Στους επομενους μηνες θα δουμε πολλα νεα σχετικα με το Χ. Ιν σπερνσερ γουι τραστ. Ασχετο αλλα εχει οποιαδηποτε τεχνικη αντιαλιαζινγκ λογο υπαρξης σε 2160π? 1
Steve_Sheep Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εγω περιμενω και SWB2 και το 4k UHD HDR update του forza 3. Καθως δεν το εχω παιξει. Στους επομενους μηνες θα δουμε πολλα νεα σχετικα με το Χ. Ιν σπερνσερ γουι τραστ. Ασχετο αλλα εχει οποιαδηποτε τεχνικη αντιαλιαζινγκ λογο υπαρξης σε 2160π? Πάντα θα υπάρχει ακόμα και σε 8κ που λέει ο λόγος. Αν κάποιος ψάχνει για jaggies θα τα δει. Απλώς οι τεχνικές που απαιτούνται όσο ανεβαίνει η ανάλυση γίνονται όλο και μικρότερες (και λιγότερο απαιτητικές ή μάλλον περισσότερο στοχευμένες - alpha effects και πάει λέγειν) και φυσικά το επίπεδό τους πέφτει π.χ από 4Χ σε 2X κτλ.. ανάλογα το game/engine πάντα. Σε περιβάλλον τηλεόρασης φυσικά οι απαιτήσεις μειώνονται ακόμα παραπάνω λόγω απόστασης ή και ενίοτε αυξάνονται ανάλογα το mode της τηλεόρασης και την τηλεόραση (π.χ. το BoTW στο U με το game mode της τηλεόρασής μου τα jaggies δεν φαίνονται λόγω φαινόμενου "βαζελίνης" αλλά σε custom που παίζω βγάζουν μάτια...) Εντάξει πιο πολύ με όρους pc μιλούσα παραπάνω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις