Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς όπως το λεει ο νεοβενζινηςσιπι. Η ΜΣδε εχει εξαιρετικό τιουτοριαλ στο πως να το κανεις που απλουστευει υπερμετρα την διαδικασία. Μέχρι και τις επιλογές που εχει θέσει ο χρήστης στην κονσολα του αναλαμβάνει να μεταφέρει, σαν καρμπον κοπυ. Δε με κρατάν τα ποδια μου στο γραφείο, θελω να παω να την παραλάβω ...χτες????!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδω θα βρειτε ολη τη λιστα με τα υπαρχοντα patches:

https://www.xboxachievements.com/news/news-28475-[updated]-Here-s-a-List-of-All-the-Xbox-One-X-Enhanced-Game-Patches-Available-Now.html

επιβεβαιωνω οτι εχω ηδη κατεβασει 6 απο αυτα: Rise of the Tomb Raider, Halo 5, GoW 4, Path of Exile, Quantum Break, Titanfall 2.

1 μερα εμεινε απο εδω! Χαμος, παμε γερα.

που ακριβώς είναι το download link μέσα σε αυτό που εστειλες? παίζει να μπορώ να τα κατεβάσω στον υπολογιστή μου? γιατί το παλιό xbox one το έχω πουλήσει. 

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.

που ακριβώς είναι το download link μέσα σε αυτό που εστειλες? παίζει να μπορώ να τα κατεβάσω στον υπολογιστή μου? γιατί το παλιό xbox one το έχω πουλήσει. 

Δεν μπορείς από pc, μόνο από xbone. 

Έβαλα και γω τα 4K textures να κατεβαίνουν σε εξωτερικό hdd. Αναμονή για Τρίτη πρωί να το πάρω από Πλαίσιο Συντάγματος και μετά το απόγευμα να το στήσω/αναβαθμίσω και να παίξω επιτέλους σε 4K :D 

Δημοσ.

Ρε παιδιά αν θέλουμε και 2ο χειριστήριο με το scoprio tag για εμάς που παραγγείλαμε την Scoprio edition θα πρέπει να ληστέψουμε συμφορουμίτη την ώρα που πάει να παραλάβει ή πάμε Xbox Design Lab?

Δημοσ.

Καλή ερώτηση φιλε, μάλλον πας για λαμπ. Επίσης να πω για τα παιδια που ρώτησαν σε προηγουμενη σελίδα (σορρυ ειμαι απο κινητό και δεν εχω παραθεση) πως το preloading προϋποθέτει κονσολα χβοχ one.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως είμαι hyped στο θεό. Τόσο μικρό μηχανάκι με τόση δύναμη πως στο καλό το φτιάξανε? Δηλαδή κάθε μέρα διαβάζω για αυτό και άλλο τόσο πωρώνομαι. Ήθελα να φτιάξω pc τόσο μικρό με τόση δύναμη αλλά στο τέλος τα παράτησα με τις τιμές των καρτών γραφικών.

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή και που θα το πάρω την Τρίτη μόνο για Assassin's Creed origin και Forza 7 Θέλω γύρω στα 100 με 150 GB update. Λολ.

3 μέρες θα μείνει σερι ανοιχτή η κονσόλα και θα την κοιτάω. Καλή φάση.

• Like 2
Δημοσ.

Κατεβαστηρι τι έχω κάνει το x1 .......μία βδομάδα κατεβάζει και κατεβάζει,να δω τι θα πρώτο παίξω.....μπήκε μέσα και το injustice 2 ....

Γενικά πολλά τα θετικά σχόλια ,ειδικά εξωτερικό....πολλοί πουλάνε το ps pro και το γυρνάνε σε x1x.

Δημοσ.

Το PS4 Pro δεν αξίζει να το πουλήσεις αξίζει Μόνο για τα exclusives τίποτα άλλο. (Κακία: και για αερόθερμο το χειμώνα,:-P

Δημοσ.

Ισχυει. Και μονο για τα αποκλειστικα, η αποσβεση γινεται. Εκτος κι αν μιλουμε για πολυ σφιχτα μπατζετ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αν θέλουμε και 2ο χειριστήριο με το scoprio tag για εμάς που παραγγείλαμε την Scoprio edition θα πρέπει να ληστέψουμε συμφορουμίτη την ώρα που πάει να παραλάβει ή πάμε Xbox Design Lab?

H περιμενεις καποιον σαν και εμενα , που δε χρειαζεται αλλο να το βγαλει στις αγγελιες  :-)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...