NewGascp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Τα κατεβάζεις σε εξωτερικό σκληρό και την Τρίτη με το που παραλαμβάνουμε το Χ είμαστε έτοιμοι. 2
hexenlord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ακριβώς όπως το λεει ο νεοβενζινηςσιπι. Η ΜΣδε εχει εξαιρετικό τιουτοριαλ στο πως να το κανεις που απλουστευει υπερμετρα την διαδικασία. Μέχρι και τις επιλογές που εχει θέσει ο χρήστης στην κονσολα του αναλαμβάνει να μεταφέρει, σαν καρμπον κοπυ. Δε με κρατάν τα ποδια μου στο γραφείο, θελω να παω να την παραλάβω ...χτες????!
johngamer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο αν έχεις ήδη το One ή μπορείς και με PC?
NewGascp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μόνο με ΟΝΕ Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο αν έχεις ήδη το One ή μπορείς και με PC?
Socratis_g Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) εδω θα βρειτε ολη τη λιστα με τα υπαρχοντα patches: https://www.xboxachievements.com/news/news-28475-[updated]-Here-s-a-List-of-All-the-Xbox-One-X-Enhanced-Game-Patches-Available-Now.html επιβεβαιωνω οτι εχω ηδη κατεβασει 6 απο αυτα: Rise of the Tomb Raider, Halo 5, GoW 4, Path of Exile, Quantum Break, Titanfall 2. 1 μερα εμεινε απο εδω! Χαμος, παμε γερα. που ακριβώς είναι το download link μέσα σε αυτό που εστειλες? παίζει να μπορώ να τα κατεβάσω στον υπολογιστή μου? γιατί το παλιό xbox one το έχω πουλήσει. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2017 από Socratis_g
comfuzio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 που ακριβώς είναι το download link μέσα σε αυτό που εστειλες? παίζει να μπορώ να τα κατεβάσω στον υπολογιστή μου? γιατί το παλιό xbox one το έχω πουλήσει. Δεν μπορείς από pc, μόνο από xbone. Έβαλα και γω τα 4K textures να κατεβαίνουν σε εξωτερικό hdd. Αναμονή για Τρίτη πρωί να το πάρω από Πλαίσιο Συντάγματος και μετά το απόγευμα να το στήσω/αναβαθμίσω και να παίξω επιτέλους σε 4K
Goreclaw Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά αν θέλουμε και 2ο χειριστήριο με το scoprio tag για εμάς που παραγγείλαμε την Scoprio edition θα πρέπει να ληστέψουμε συμφορουμίτη την ώρα που πάει να παραλάβει ή πάμε Xbox Design Lab?
hexenlord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλή ερώτηση φιλε, μάλλον πας για λαμπ. Επίσης να πω για τα παιδια που ρώτησαν σε προηγουμενη σελίδα (σορρυ ειμαι απο κινητό και δεν εχω παραθεση) πως το preloading προϋποθέτει κονσολα χβοχ one. 2
Goreclaw Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Πάντως είμαι hyped στο θεό. Τόσο μικρό μηχανάκι με τόση δύναμη πως στο καλό το φτιάξανε? Δηλαδή κάθε μέρα διαβάζω για αυτό και άλλο τόσο πωρώνομαι. Ήθελα να φτιάξω pc τόσο μικρό με τόση δύναμη αλλά στο τέλος τα παράτησα με τις τιμές των καρτών γραφικών. 3
Socratis_g Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή και που θα το πάρω την Τρίτη μόνο για Assassin's Creed origin και Forza 7 Θέλω γύρω στα 100 με 150 GB update. Λολ. 3 μέρες θα μείνει σερι ανοιχτή η κονσόλα και θα την κοιτάω. Καλή φάση. 2
papeipa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Κατεβαστηρι τι έχω κάνει το x1 .......μία βδομάδα κατεβάζει και κατεβάζει,να δω τι θα πρώτο παίξω.....μπήκε μέσα και το injustice 2 .... Γενικά πολλά τα θετικά σχόλια ,ειδικά εξωτερικό....πολλοί πουλάνε το ps pro και το γυρνάνε σε x1x.
Socratis_g Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το PS4 Pro δεν αξίζει να το πουλήσεις αξίζει Μόνο για τα exclusives τίποτα άλλο. (Κακία: και για αερόθερμο το χειμώνα,:-P
kostiger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ισχυει. Και μονο για τα αποκλειστικα, η αποσβεση γινεται. Εκτος κι αν μιλουμε για πολυ σφιχτα μπατζετ.
papeipa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δεν λέω ότι το πουλάς .....και εγώ δεν το δίνω το δικό μου ....απλώς αναφέρω μια τάση που επικρατεί.
The_Sheep Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά αν θέλουμε και 2ο χειριστήριο με το scoprio tag για εμάς που παραγγείλαμε την Scoprio edition θα πρέπει να ληστέψουμε συμφορουμίτη την ώρα που πάει να παραλάβει ή πάμε Xbox Design Lab? H περιμενεις καποιον σαν και εμενα , που δε χρειαζεται αλλο να το βγαλει στις αγγελιες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις