Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση, εγώ που θέλω να κάνω εγκατάσταση 4 Παιχνίδια συν τα patches δηλαδή καμία 400gb υπαρχει τροπος να τα βάλω κατεβαίνουν όλα μαζί σε σειρά η πρέπει να βάζω δισκακι και να περιμένω κάθε εγκατάσταση και patch ?

Δημοσ.

Eκτός απο τα 100-200 γιγα patches που πρέπει να κατέβουν, εγώ θα το άφηνα έτσι και αλλιώς ανοιχτό, αν έχει κάποια παιδική αρρώστια να τη βγάλει μέσα στο doa. 

Download σε standby mode μπορούσε να κάνει δεν θυμάμαι, ή πρεπει να είναι ανοιχτό?

Μπορεί όντως και κατά αυτήν την λειτουργία καταναλώνει περίπου 10 watt.

Δημοσ.

Με τη σειρα που θα βαλεις τα δισκακια θα ξεκινησει η εγκατασταση και το κατεβασμα των αναβαθμισεων, εκτος κ κανειις στο μεταξυ pause και επιτρεψεις στην κονσολα να κατεβασει αλλο patch..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση, εγώ που θέλω να κάνω εγκατάσταση 4 Παιχνίδια συν τα patches δηλαδή καμία 400gb υπαρχει τροπος να τα βάλω κατεβαίνουν όλα μαζί σε σειρά η πρέπει να βάζω δισκακι και να περιμένω κάθε εγκατάσταση και patch ?

edit: beaten από Kostiger.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα πάω full digital με το scorpio για κάτι τέτοια. Το Drive θα παίζει μόνο ταινίες :)

Δηλαδή αν έχουμε φυσικά δισκάκια θα πρέπει να τα βάζουμε κάθε φορά για να παίξουμε ? Δεν είναι μόνο για εγκατάσταση ?

Δημοσ.

Δηλαδή αν έχουμε φυσικά δισκάκια θα πρέπει να τα βάζουμε κάθε φορά για να παίξουμε ? Δεν είναι μόνο για εγκατάσταση ?

Το βάζεις για authentication.

Όσο για αυτό που ρώτησες πριν - μην συνδέσεις το x1x σου σε δίκτυο παρά μόνο αφού κάνεις εγκατάσταση τα παιχνίδια σου για να μην ζητήσει και τα patch ταυτόχρονα αλλά μετά την εγκατάσταση από τα δισκάκια οπότε θα τα patchαρει μετά που θα βρει δίκτυο για να σου πάρει πιο λίγο χρόνο η διαδικασία και να κάνεις και τα "κουμάντα" σου με το ποιο patch θα θες να μπει πρώτα με pause κτλ όπως λέει ο φίλος kostiger.

• Like 2
Δημοσ.

Το βάζεις για authentication.

Όσο για αυτό που ρώτησες πριν - μην συνδέσεις το x1x σου σε δίκτυο παρά μόνο αφού κάνεις εγκατάσταση τα παιχνίδια σου για να μην ζητήσει και τα patch ταυτόχρονα αλλά μετά την εγκατάσταση από τα δισκάκια οπότε θα τα patchαρει μετά που θα βρει δίκτυο για να σου πάρει πιο λίγο χρόνο η διαδικασία και να κάνεις και τα "κουμάντα" σου με το ποιο patch θα θες να μπει πρώτα με pause κτλ όπως λέει ο φίλος kostiger.

Κάθε φορα πρέπει να κάνει authentication η μόνο μια φορά ?

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! :)

Δημοσ.

Κάθε φορα πρέπει να κάνει authentication η μόνο μια φορά ?

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! :)

Κάθε φορά.

Βιντεάκι με X1X enchanced βροχούλα στο Forza. Κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερο και από την PC Version:

http://gamersyde.com/hqstream_forza_motorsport_7_nordschleife-41259_en.html

Επίσης patch για τα :

Elite Dangerous (!)

Wolfenstein II

Evil Within II

Dishonered 2

Shadow of War.

FFXV

Κάτι κάνει καλά εδώ η MS εδώ δεν νομίζετε?

Δημοσ.

Περιμενουμε να τα δουμε στην πραξη, προκειμενου να προσυπογραψουμε..

Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις...

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-titanfall-2-xbox-one-x-performance-analysis

Το Digital Foundry αρχισε να τα παιρνει απο τη Sony.. :X  :devil:  :-)

Δημοσ.

Περιμενουμε να τα δουμε στην πραξη, προκειμενου να προσυπογραψουμε..

Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις...

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-titanfall-2-xbox-one-x-performance-analysis

Το Digital Foundry αρχισε να τα παιρνει απο τη Sony.. :X :devil: :-)

Κάπως πρέπει να παλέψει την ms και η sony προκειμένου να αυξήσει και αλλο τις πωλήσεις.... Πάντως θετικά σχολεία ακούω για το tf2 στο xbox one και βλέπω απο το xbox on.

Δημοσ.

δε νομίζω ότι θα έχουν νόημα οι συγκρίσεις μιας και μιλάμε για μηχανήματα διαφορετικών χρονολογιών και διαφορετικών specs... δεν είναι πχ όπως τα κλασσικά Χ1 και 4 που ήταν κοντά και χρονολογικά και σε επίπεδο hardware - το καθένα με τις πατέντες του μεν αλλά όχι με τις μεγάλες διαφορές που έχουμε τώρα...

με το καλημέρα κανένα μηχάνημα πλέον δεν έχει σωστά patches/updates, εδώ gpu των 800ε παίρνεις και ώσπου να ωριμάσουν οι drivers περνάει κανα 4μηνο....

Δημοσ.

Μόλις έλαβα email από public και μου λέει ότι θά λάβω μετά από 10 μέρες με νέο κύμα παραλαβών !!!!

Προπαραγγελια έκανα τον Απρίλιο....

Wtf?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...