Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά ερώτηση, εγώ που θέλω να κάνω εγκατάσταση 4 Παιχνίδια συν τα patches δηλαδή καμία 400gb υπαρχει τροπος να τα βάλω κατεβαίνουν όλα μαζί σε σειρά η πρέπει να βάζω δισκακι και να περιμένω κάθε εγκατάσταση και patch ?
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Eκτός απο τα 100-200 γιγα patches που πρέπει να κατέβουν, εγώ θα το άφηνα έτσι και αλλιώς ανοιχτό, αν έχει κάποια παιδική αρρώστια να τη βγάλει μέσα στο doa. Download σε standby mode μπορούσε να κάνει δεν θυμάμαι, ή πρεπει να είναι ανοιχτό? Μπορεί όντως και κατά αυτήν την λειτουργία καταναλώνει περίπου 10 watt.
kostiger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Με τη σειρα που θα βαλεις τα δισκακια θα ξεκινησει η εγκατασταση και το κατεβασμα των αναβαθμισεων, εκτος κ κανειις στο μεταξυ pause και επιτρεψεις στην κονσολα να κατεβασει αλλο patch.. 1
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά ερώτηση, εγώ που θέλω να κάνω εγκατάσταση 4 Παιχνίδια συν τα patches δηλαδή καμία 400gb υπαρχει τροπος να τα βάλω κατεβαίνουν όλα μαζί σε σειρά η πρέπει να βάζω δισκακι και να περιμένω κάθε εγκατάσταση και patch ? edit: beaten από Kostiger. 1
Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πολυ Παιδιά για τις απαντήσεις σας!
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως θα πάω full digital με το scorpio για κάτι τέτοια. Το Drive θα παίζει μόνο ταινίες
Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως θα πάω full digital με το scorpio για κάτι τέτοια. Το Drive θα παίζει μόνο ταινίες Δηλαδή αν έχουμε φυσικά δισκάκια θα πρέπει να τα βάζουμε κάθε φορά για να παίξουμε ? Δεν είναι μόνο για εγκατάσταση ?
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή αν έχουμε φυσικά δισκάκια θα πρέπει να τα βάζουμε κάθε φορά για να παίξουμε ? Δεν είναι μόνο για εγκατάσταση ? Το βάζεις για authentication. Όσο για αυτό που ρώτησες πριν - μην συνδέσεις το x1x σου σε δίκτυο παρά μόνο αφού κάνεις εγκατάσταση τα παιχνίδια σου για να μην ζητήσει και τα patch ταυτόχρονα αλλά μετά την εγκατάσταση από τα δισκάκια οπότε θα τα patchαρει μετά που θα βρει δίκτυο για να σου πάρει πιο λίγο χρόνο η διαδικασία και να κάνεις και τα "κουμάντα" σου με το ποιο patch θα θες να μπει πρώτα με pause κτλ όπως λέει ο φίλος kostiger. 2
Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Το βάζεις για authentication. Όσο για αυτό που ρώτησες πριν - μην συνδέσεις το x1x σου σε δίκτυο παρά μόνο αφού κάνεις εγκατάσταση τα παιχνίδια σου για να μην ζητήσει και τα patch ταυτόχρονα αλλά μετά την εγκατάσταση από τα δισκάκια οπότε θα τα patchαρει μετά που θα βρει δίκτυο για να σου πάρει πιο λίγο χρόνο η διαδικασία και να κάνεις και τα "κουμάντα" σου με το ποιο patch θα θες να μπει πρώτα με pause κτλ όπως λέει ο φίλος kostiger. Κάθε φορα πρέπει να κάνει authentication η μόνο μια φορά ? Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Κάθε φορα πρέπει να κάνει authentication η μόνο μια φορά ? Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Κάθε φορά. Βιντεάκι με X1X enchanced βροχούλα στο Forza. Κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερο και από την PC Version: http://gamersyde.com/hqstream_forza_motorsport_7_nordschleife-41259_en.html Επίσης patch για τα : Elite Dangerous (!) Wolfenstein II Evil Within II Dishonered 2 Shadow of War. FFXV Κάτι κάνει καλά εδώ η MS εδώ δεν νομίζετε?
kostiger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Περιμενουμε να τα δουμε στην πραξη, προκειμενου να προσυπογραψουμε.. Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις... http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-titanfall-2-xbox-one-x-performance-analysis Το Digital Foundry αρχισε να τα παιρνει απο τη Sony..
Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Περιμενουμε να τα δουμε στην πραξη, προκειμενου να προσυπογραψουμε.. Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις... http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-titanfall-2-xbox-one-x-performance-analysis Το Digital Foundry αρχισε να τα παιρνει απο τη Sony.. Κάπως πρέπει να παλέψει την ms και η sony προκειμένου να αυξήσει και αλλο τις πωλήσεις.... Πάντως θετικά σχολεία ακούω για το tf2 στο xbox one και βλέπω απο το xbox on.
keropi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 δε νομίζω ότι θα έχουν νόημα οι συγκρίσεις μιας και μιλάμε για μηχανήματα διαφορετικών χρονολογιών και διαφορετικών specs... δεν είναι πχ όπως τα κλασσικά Χ1 και 4 που ήταν κοντά και χρονολογικά και σε επίπεδο hardware - το καθένα με τις πατέντες του μεν αλλά όχι με τις μεγάλες διαφορές που έχουμε τώρα... με το καλημέρα κανένα μηχάνημα πλέον δεν έχει σωστά patches/updates, εδώ gpu των 800ε παίρνεις και ώσπου να ωριμάσουν οι drivers περνάει κανα 4μηνο....
mikele13- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μόλις έλαβα email από public και μου λέει ότι θά λάβω μετά από 10 μέρες με νέο κύμα παραλαβών !!!! Προπαραγγελια έκανα τον Απρίλιο.... Wtf?
Προτεινόμενες αναρτήσεις