Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια καλοριζικο να το χαρειτε και ευχομαι να δουμε μπολικα παιχνιδακια.Γιατι αυτη ειναι η ουσια.Να παιξουμε παιχνιδια οχι να αλλαζουμε κονσολες καθε χρονο με πιο δυνατες.

• Like 5
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι μετα την ανακοινωση στο παρον θεμα της προσφορας του Κωτσοβολου που εδινε το ACO δωρο,περιμενα οι περισσοτεροι να ακυρωναν να το επαιρναν απο εκει αλλα βλεπω οτι οι περισσοτεροι τελικα εμειναν στην αρχικη παραγγελια. :P

Καλοριζικα και καλοδουλευτα σε ολους αν και κριμα που δεν εδιναν τα καταστηματα κανενα δωρο με την κονσολα.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιος ειπε οτι δεν δινουν; B)

Δεν νομίζω να δίνουν, όταν πήγα στο κατάστημα δεν μου έδωσαν δωράκι, δεν πειράζει, μου πήρε δώρο φίλος το Rainbow Six Siege με 7.90€ από γερμανό, θα μου το φέρει μόλις έρθει από το χωριό!

Ορίστε και φώτο από την κονσόλα και την πραμάτια, το απόγευμα θα κάνω unboxing με τον ξάδερφο και θα το ανεβάσουμε στο youtube, θα σας στείλω και άλλες φωτογραφίες και videάκια! :) ξέρετε.... αυτό που λένε.... χαζό παιδί χαρά γεμάτο!!! :P https://drive.google.com/open?id=1YgrJ0FF07gP__DyiMwWKioNy7ViyzeP5

• Like 1
Δημοσ.

Εγω το ειχα γραψει κ την περασμενη εβδομαδα, περασα για να ρωτησω για την παραδοση της κονσολας κ τους ανεφερα οτι εχουν ξεκινησει κ δεχονται παραγγελιες εκ νεου προσφεροντας δωρεαν το καινουργιο Ασσασσινς. Μου ειπαν να μην με προβληματιζει αυτο, ηθελαν απο τη μερια τους να εχουν την κονσολα ετοιμοπαραδοτη, γιατι το συστημα τους εδινε παραδοση στις 4/12...

Το διευκρινισαν καλωντας τη MS κ μου επιβεβαιωσαν την εγκαιρη παραδοση της κονσολας. Το μονο που απομενει ειναι αυριο να παραλαβω κανονικα τοσο την κονσολα, οσο κ το παιχνιδι..

Δημοσ.

Πρίν λίγο μίλησα αυτοπροσώπως με υπεύθυνο στο public της περιοχής μου και μου είπε ότι συνολικά μοίρασαν 60 κομμάτια και δεν περίμεναν ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλη ζήτηση...

Wtf δεν είδαν πόσες προπαραγγελιες υπήρχαν?

Σε κανένα μαγαζί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απόθεμα και μιλάω γενικά.

Σε μια εβδομάδα περιμένουν νέα παραλαβή.

Ποιος ο λόγος να κάνεις preorder τότε?

• Like 3
Δημοσ.

Κανενας και ισα ισα που οσο περναει ο καιρος ειναι πιο πιθανο να βαλει καποιο καταστημα και καποια αλλη προσφορα αρα θα πιθανως να χασουν και παραγγελιες .

Απλα οπως και σε αλλες περιπτωσεις πεσανε κλασσικα οι Ελληνες με τα μουτρα και δεν θα μου κανει εντυπωση αν αργοτερα την πουλησουν την κονσολα ακριβοτερα επειδη ειναι η project scorpio εκδοση.....

Αλλοι παλι αγοραζουν κονσολες λογω του hype(βλεπε 4κ στην περιπτωση μας) και μετα απο λιγο(που φευγει)την πουλανε γρηγορα μην χασουν χρηματα.

Εδω υπαρχει αυξημενη ζητηση στο νεο Iphone που κοστιζει 1200ευρω :D

μοίρασαν 60 κομμάτια και δεν περίμεναν ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλη ζήτηση...

Φανταστειτε ποσο χαμηλα εχουν το gaming στην Ελλαδα αν μια απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες της χωρας σε περιοδο προσφορων και κυριως γιορτων(Νοεμβριο μπηκαμε)θεωρει μεγαλη ζητηση 60κονσολες.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως δεν είναι μόνο θέμα Ελλάδας. Γενικά ξεπέρασε προσδοκίες η ζήτηση. Παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί σε ΗΠΑ και λοιπές περιοχές.

Βεβαια,60 κονσόλες είναι ελάχιστες αν μιλάμε πανελλαδικά. Είμαι σίγουρος ότι μονο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, 60, θα έφευγαν σαν ζεστά ψωμάκια.

Φαντάσου τι έχει να γίνει αν τυχόν κάποια συσκευή θα πρέπει να χαρακτηριστεί doa. Που να βρει απόθεμα το κατάστημα..

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως δεν είναι μόνο θέμα Ελλάδας. Γενικά ξεπέρασε προσδοκίες η ζήτηση. Παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί σε ΗΠΑ και λοιπές περιοχές.

Βεβαια,60 κονσόλες είναι ελάχιστες αν μιλάμε πανελλαδικά. Είμαι σίγουρος ότι μονο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, 60, θα έφευγαν σαν ζεστά ψωμάκια.

Φαντάσου τι έχει να γίνει αν τυχόν κάποια συσκευή θα πρέπει να χαρακτηριστεί doa. Που να βρει απόθεμα το κατάστημα..

Για 60 κονσολες απο τα Public, οχι πανελληνιως, γινεται η συζητηση.

Θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον παντως,να ειχαμε εικονα πωλησεων και απο τη δικη μας αγορα, η οποια μην ξεχνουμε αποτελει κ σοβαρο προπυργιο του Playstation, γεγονος που σε καποιο βαθμο ενδεχομενως εξηγει την υποτιμηση της ζητησης Χ1Χ κονσολων..

Δημοσ.

Οπως αναφερθηκε ειχαν ηδη γινει προπαραγγελιες εδω και καιρο,αρα τα καταστηματα ειχαν πανω κατω μια γενικη εικονα ειδικα οσο πλησιαζε ο καιρος.

Δεν αντιλεγω οτι μπορει να βγηκαν καποιες νεες παραγγελιες το τελευταιο διαστημα λογω hype,αλλα και παλι πλεον εχουμε μπει στο κλιμα των γιορτων.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να δίνουν, όταν πήγα στο κατάστημα δεν μου έδωσαν δωράκι, δεν πειράζει, μου πήρε δώρο φίλος το Rainbow Six Siege με 7.90€ από γερμανό, θα μου το φέρει μόλις έρθει από το χωριό!

Ορίστε και φώτο από την κονσόλα και την πραμάτια, το απόγευμα θα κάνω unboxing με τον ξάδερφο και θα το ανεβάσουμε στο youtube, θα σας στείλω και άλλες φωτογραφίες και videάκια! :) ξέρετε.... αυτό που λένε.... χαζό παιδί χαρά γεμάτο!!! :P https://drive.google.com/open?id=1YgrJ0FF07gP__DyiMwWKioNy7ViyzeP5

Ωραίος , πρώτη φορά βλέπω το μινι πληκτρολόγιο , πές μας εντυπώσεις και για αυτό :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...