kostiger Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλοριζικο να ειναι. Θα σου προτεινα κι εγω το ιδιο, να μην το παιξεις large γιατι το LT ειναι νευραλγικο πληκτρο και θα σου σπαει τα νευρα στο μελλον. Το support ειναι οντως εξαιρετικο, σε αντιστοιχη περιπτωση ωστοσο στο παρελθον, το επισκευασμενο χειριστηριο εφτασε στα χερια μου μετα απο 25 ημερες. 2
nevermore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! ! Δεν πειράζει να αργήσει το πακέτο είχε και 2ο controller Θα μιλήσω με το support να δω τι θα μου πουν. Edit : Κανένα παληκάρι εδώ έχει στείλει ποτέ στην ms κάτι? πως πακετάρω το controller? το στέλνω με ή χωρίς μπαταρίες ? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από nevermore 1
joker80 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, nevermore είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! ! Δεν πειράζει να αργήσει το πακέτο είχε και 2ο controller Θα μιλήσω με το support να δω τι θα μου πουν. Edit : Κανένα παληκάρι εδώ έχει στείλει ποτέ στην ms κάτι? πως πακετάρω το controller? το στέλνω με ή χωρίς μπαταρίες ? Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το LB πριν λίγο καιρό. Βρες ένα μικρό κουτακι που να το χωράει πακεταρε το πάρε το support και θα έρθει Κούριερ να το πάρει. Μετά υπομονή. 1
mertaghon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 υπόψιν πήρα τον δίσκο του x, seagate firecuda, 1tb, sshd για το one μου. μετά από μπολικο διάβασμα κατεβάζει σοβαρά τους χρόνους αναμονής.
joker80 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Νέο update https://m.windowscentral.com/xbox-one-1802-update
mertaghon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αντικατεστησα hdd κανονικα. 3 ωρες πηρε και μιση να περασω απο το usb το os υλικα: torx screwdrivers 8,10, hdd 500-1000-2000gb βοηθεια απο ifixit, youtube. Τολμω να πω πως αδικειται το xbox με τον αρχικο σκληρο του.. firecuda sshd προτεινω Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από mertaghon 1
Twoface Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, mertaghon είπε αντικατεστησα hdd κανονικα. 3 ωρες πηρε και μιση να περασω απο το usb το os υλικα: torx screwdrivers 8,10, hdd 500-1000-2000gb βοηθεια απο ifixit, youtube. Τολμω να πω πως αδικειται το xbox με τον αρχικο σκληρο του.. firecuda sshd προτεινω και απο που τα κατέβασες όλα τα αρχεία ;
postfire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, mertaghon είπε αντικατεστησα hdd κανονικα. 3 ωρες πηρε και μιση να περασω απο το usb το os υλικα: torx screwdrivers 8,10, hdd 500-1000-2000gb βοηθεια απο ifixit, youtube. Τολμω να πω πως αδικειται το xbox με τον αρχικο σκληρο του.. firecuda sshd προτεινω ποιους οδηγους ακολουθησες ακριβως?
vargas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2018 στις 2:31 ΜΜ, tanasen01 είπε Tι εννοείς αν το βρω κάτω από 100€; Χειριστήριο ψάχνω για ένα xbox one s. To καινούριο κάνει 41-45€. Αν βρω κάποιο παλιό μτχ. με 20-25€ καλά θα ναι. Αδερφέ στα 40 παίζει μεταχειρισμένο το συγκεκριμένο . Από απλό one είναι στα 20 -25 . Εκτός κ αν μιλάμε για skroutz Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από vargas
mertaghon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, postfire είπε ποιους οδηγους ακολουθησες ακριβως? για ανοιγμα και κλεισιμο συσκευςης το 1ο βιντεο και μια μικρη ματια στο σαιτ ανοιγματος του ifixit 2ο βιντεο για την διαδικασια. Εγω εχω ομως και κατσαβιδακια και spudger μπολικα και πλαστικα και μεταλλικα, αυτα προμηθευσου τα. Αμαζον ή ebaυ για κινητα και ηλεκτρονικα τα γενικα πακετα κοιτας Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από mertaghon 1
postfire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, mertaghon είπε για ανοιγμα και λεισομο συσκευςης το 1ο βιντεο και μια μικρη ματια στο σαιτ ανοιγματος του ifixit 2ο βιντεο για την διαδικασια. ωραιος!! 1
mertaghon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, postfire είπε ωραιος!! υποψιν ξανανοιξα και εβαλα μεσα ενα αργο 500αρη 5400Rpm και εβαλα τον sshd σε εξωτερικο.. Οχι θα κατσω να σκασω με το sata 2...παμε usb3 τα αλανια.. Οποτε αν θες να με ακολουθησεις και σε αυτο παρε firecuda 1tb-2tb 3.5 αρη με θηκη για ταχυτητα σε σχεση με τον ιδιο σε 2.5αρη... το xbox ειναι sluggish τωρα αλλα στα παιχνιδια φορτωνει γρηγοροτερα απο τον sshd internal......... τεσπα μην σε τρελανω, καλη επιτυχια! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από mertaghon 1
_Vagg_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, mertaghon είπε υποψιν ξανανοιξα και εβαλα μεσα ενα αργο 500αρη 5400Rpm και εβαλα τον sshd σε εξωτερικο.. Οχι θα κατσω να σκασω με το sata 2...παμε usb3 τα αλανια.. Οποτε αν θες να με ακολουθησεις και σε αυτο παρε firecuda 1tb-2tb 3.5 αρη με θηκη για ταχυτητα σε σχεση με τον ιδιο σε 2.5αρη... το xbox ειναι sluggish τωρα αλλα στα παιχνιδια φορτωνει γρηγοροτερα απο τον sshd internal......... τεσπα μην σε τρελανω, καλη επιτυχια! Υπάρχει όντως τέτοια διαφορά στο loading μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής σύνδεσης του hdd?
mertaghon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/9/2018 στις 11:10 ΜΜ, _Vagg_ είπε Υπάρχει όντως τέτοια διαφορά στο loading μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής σύνδεσης του hdd? ναι αν μιλαμε για τα παιχνιδια με σοβαρο μεγεθος. στο gta, world of tanks, battlefront κλπ πια δεν περιμενω 1-2-+ λεπτα στα load.. ψαξε στο νετ θα βρεις συγκρισεις..μιλαμε σε μεγαλα παιχνιδια για -25% σε χρονο με τoν sshd Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από mertaghon
Προτεινόμενες αναρτήσεις