Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω και εγώ μια "χαζή" ερώτηση αλλά πρέπει να την πω. Επειδή ήρθε η ώρα να του βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο, παίζει ρόλο σε ποια θύρα θα μπει? Είναι όλες το ίδιο 3.0? :huh:

edit: τον έβαλα στην πίσω. Δεν μου έκανε κανένα πρόβλημα οπότε λογικά είμαι εντάξει.

Επεξ/σία από joker80
Δημοσ.

Έχει να προτείνει κάποιος φορτιστή και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες; Πιστεύω αξίζει πιο πολύ απο το να πάρω το play&charge.

Έχω πετύχει στα public 50αδα αλκαλικές με 10 ευρώ που φαίνονται καλό value για το χειριστήριο αλλά δεν ξέρω πόσο αντέχουν.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, tiniakos είπε

Σκέφτομαι να πάρω μια συνδρομή EA ACCESS και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να μοιραστώ τους κωδικούς με τον ανιψιό μου έχει επίσης xbox one s με άλλο όμως gamertag και προφίλ;

Γνωρίζει κάποιος ;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Γνωρίζει κάποιος ;

Δεν γινεται στο pc κ κατα πασα βεβαιότητα ουτε στο ΟΝΕ. Ριξε ένα γκουγλαρισμα για να εισαι απόλυτα σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, aekoriginal21 είπε

Έχει να προτείνει κάποιος φορτιστή και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες; Πιστεύω αξίζει πιο πολύ απο το να πάρω το play&charge.

Έχω πετύχει στα public 50αδα αλκαλικές με 10 ευρώ που φαίνονται καλό value για το χειριστήριο αλλά δεν ξέρω πόσο αντέχουν.

Εγώ πήρα αυτό και ξεμπέρδεψα με τις μπαταρίες!

https://www.ebay.com/itm/Dual-Charging-Dock-Charger-2-Rechargeable-Battery-For-Xbox-One-S-Controller-2017/263292914961?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Επεξ/σία από JohnMik
λινκ
Δημοσ.
4 hours ago, aekoriginal21 said:

Φέρνει το lidl κάθε λίγο και φορτιστή και μπαταρίες. 

Δεν έχω παράπονο από κανένα από τα 2.

Δημοσ.

Είδα με google search ότι πιθανόν γίνεται το Ea Access Share όπως γίνεται και το Xbox one digital game share όπου μπορείς να μοιραστείς παιχνίδια με φίλους.

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.

παιδια καλησπερα του κουλουμα μου βγηκαν ξινα το project scorpio παρεδωσε πνευμα Δεν στελνει σημα καθολου ενω η κονσολα λειτουργει κανονικα πραγμα το οποιο διαπιστωσα απο το xbox app. Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οταν η κονσολα παει να κανει cold start σβηνει μονη της Κατι τελευταιο εκτυπωσα την ετικετα παραλαβης της ups πρεπει να βρω το κουτι του η μπορω να το στειλω ετσι? εχει κανενας εμπειρια

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lak10 είπε

ναι εκανα ολα οσα αναφερει το support αλλα τιποτα

Τηλέφωνο όπως είσαι microsoft!  Επαγγελματίες στο Service! και γράψε μας εδώ την εξέλιξη να ξέρουμε και εμείς. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, lak10 είπε

ναι εκανα ολα οσα αναφερει το support αλλα τιποτα

μηπως εβγαλες εβαλες κανα καλωδιο hdmi οταν ηταν ανοιχτη η κονσολα?

Δημοσ.

Ερώτηση για το CdKeys com. Σαν region μου βγάζει στον χάρτη την Αμερική. 

Υποθέτω δεν υπάρχει πρόβλημα να το αγοράσω έτσι; 

Screenshot_2018-02-20-11-13-12.jpg

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει καποιος να κανει αγορα σημερα απο το ms store ? Οταν ζηταει κωδικο επαληθευσης και εισαγουμε το mail του λογαριασμου μας δεν πρεπει να γινει αμεσα η αποστολη του κωδικου?

Δημοσ.

αυτο το ea acess ειναι παρομοιο με το gamepass ετσι?

μπορω να παρω μονο ενα μηνα σωστα?

σκεφτομαι να δωσω ενα 4ευρω για το μασ εφεκτ και κανα δυο ακομα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...