Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/2/2018 στις 8:55 ΜΜ, kostiger είπε

Το Χ εχεις ή το απλο;

το x scorpio edition και μου εβγαλε προβλημα δεν εστελνε σημα στην tv και εκλεινε μονο του

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lak10 είπε

το x scorpio edition και μου εβγαλε προβλημα δεν εστελνε σημα στην tv και εκλεινε μονο του

Μαλιστα. Κριμα ρε φιλε. Ελπιζω να σου στειλουν το δικο σου επισκευασμενο, γιατι ειναι συλλεκτικο κι εγω αυτη εχω..

Η δικη μου ατυχια ηταν οτι χαλασε το bluray drive στο ps4 pro, μεσα σε 2 μερες ομως το ειχα πισω..

Δημοσ.
Spoiler

Παιδια αν εχει παρει κανεις το nfs payback για xbox one το εχει προσφορα 28 ευρω ξερει αν παιζει και στο pc ή θελει ξεχωριστη αγορα?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, masterone είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Παιδια αν εχει παρει κανεις το nfs payback για xbox one το εχει προσφορα 28 ευρω ξερει αν παιζει και στο pc ή θελει ξεχωριστη αγορα?

ξεχωριστή απ' όσο ξέρω

Δημοσ.
Στις 3/1/2018 στις 1:50 ΜΜ, criminal85 είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει ταινία από εξωτερικό σκληρό;γνωρίζει μήπως πως αλλάζω κωδικοποίηση στους υπότιτλους γιατί μου βγάζει κάτι αραμαϊκά. Και αν ξέρετε κανένα player που να υποστηρίζει 4k γιατί με Vlc Kodi media player δεν έκαναν δουλειά 

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/best-player/9wzdncrdpqsx

νομίζω εδω μέσα είναι το παιδί που το έχει φτιάξει, και είχε πει ότι παίζει τα πάντα.

Δεν το έχω αγράσει όμως για να το επαληθεύσω

Δημοσ.

Παιδιά κατεβάζω τώρα ένα παιχνίδι και προς έκπληξη μου, γύρω στο 25% της εγκατάστασης του με αφήνει να το τρέξω..ισχύει αυτό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_dinos είπε

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/best-player/9wzdncrdpqsx

νομίζω εδω μέσα είναι το παιδί που το έχει φτιάξει, και είχε πει ότι παίζει τα πάντα.

Δεν το έχω αγράσει όμως για να το επαληθεύσω

Δούλεψε μια χαρά η movie & tv απ το store. Απλά το αρχείο των υπό τίτλων πρέπει να είναι σε utf-8. Σε ευχαριστω για την απάντηση πάντως 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, aggeloszog93 είπε

Παιδιά κατεβάζω τώρα ένα παιχνίδι και προς έκπληξη μου, γύρω στο 25% της εγκατάστασης του με αφήνει να το τρέξω..ισχύει αυτό;

Αφήνει να μπεις στο παιχνίδι, κάποιες λειτουργίες είτε single player είτε αντίστοιχα multi αν δεν ολοκληρωθεί δεν ανοίγουν 

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι και ανάλογα το παιχνίδι βέβαια. Στο Mass Effect Andromeda που κατέβασα προχθές τζάμπα (ελέω EA Access) με άφηνε να ξεκινήσω ήδη από το 10-15% της εγκατάστασης. Τουναντίον παιχνίδια σαν το NBA 2k μέχρι να κατέβουν ολόκληρα παραδοσιακά δεν σε αφήνουν να παίξεις παρά μόνο τον ίδιο φιλικό αγώνα.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
22 ώρες πριν, aggeloszog93 είπε

https://www.google.gr/amp/s/www.windowscentral.com/how-cancel-xbox-game-pass-subscription-xbox-one%3famp

Φίλε μου εδώ είναι η απάντηση σου. Και όχι, δε γίνεται η ακύρωση απευθείας από την κονσόλα.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν με αφήνει να αφαιρέσω μια κάρτα που είχα βάλει και να βάλω στη θέση της μία άλλη.

Προσπάθησα και από τον υπολογιστή στο Xbox Live αλλά δεν μπορώ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tolstoy είπε

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν με αφήνει να αφαιρέσω μια κάρτα που είχα βάλει και να βάλω στη θέση της μία άλλη.

Προσπάθησα και από τον υπολογιστή στο Xbox Live αλλά δεν μπορώ.

προσθεσε την 2η καρτα,και μετα μηπως σε αφησει να σβησεις την 1η.

και σε μενα που ειχα βαλει την καρτα μου σε λογαριασμο φιλου,δεν με αφηνε να την βγαλω.

το αφησα,και μετα απο μερες μπηκα απο υπολογιστη και μπορεσα να την σβησω.

αν δεν βγαζεις ακρη μιλα με microsoft support να στο φτιαξουν επιτοπου.

Δημοσ.

παιδιά η κονσόλα (XBOX ONE 2013) δεν μου αναγνωρίζει τον δεύτερο εξωτερικό σκληρό , καμία ιδέα πως να το διορθώσω;

Δημοσ.

Παιδιά η κονσόλα δέχεται και δεύτερο account? Πχ αν πάρω ένα account με παιχνίδια από άλλο άτομο, θα μπορώ ταυτόχρονα να έχω και το δικό μου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...