kostiger Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Θα μπορεις κ μαλιστα υπο καποιες προϋποθέσεις θα μπορεις να τα εχεις κ στο βασικο σου λογαριασμό.
tolstoy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μετακινούνται τα παιχνίδια από τον εσωτερικό στον εξωτερικό δίσκο ή πρέπει να τα εγκαταστήσω απ' την αρχή σ' αυτόν;
k_dinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, tolstoy είπε Μετακινούνται τα παιχνίδια από τον εσωτερικό στον εξωτερικό δίσκο ή πρέπει να τα εγκαταστήσω απ' την αρχή σ' αυτόν; Μετακινούνται μια χαρά. παίρνουν το χρόνο τους βέβαια αλλά γίνεται εύκολα
manthos_27 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά βρήκα το xbox one 1tb σε καλή τιμή αξίζει λέτε θα εχει διαφορά απο το one s τσιγκουνευομαι το 60αρι να δώσω! Σας ευχαριστώ!
vargas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, manthos_27 είπε Καλησπέρα παιδιά βρήκα το xbox one 1tb σε καλή τιμή αξίζει λέτε θα εχει διαφορά απο το one s τσιγκουνευομαι το 60αρι να δώσω! Σας ευχαριστώ! Είναι πολύ πιο αθόρυβο το s κ πιο μικρό . Στα specs έχει μια μικρή αναβάθμιση το s κατά τ αλλά το ίδιο είναι. Το control tou xbox one είναι πολύ ανθεκτικό από του s . Αυτα
mikele13- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, manthos_27 είπε Καλησπέρα παιδιά βρήκα το xbox one 1tb σε καλή τιμή αξίζει λέτε θα εχει διαφορά απο το one s τσιγκουνευομαι το 60αρι να δώσω! Σας ευχαριστώ! Πάρε το s δεν θα το μετανιώσεις
lak10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 εδω και μια βδομαδα εχει παραλαβει η ms το x μου αλλα δεν εχω δει φως και με εχουν ζωσει τα φιδια γιατι διαβασα και για ενα παλικαρι με το ιδιο προλημα με μενα που το εχει ενα μηνα στο service και δεν εχει λαβει απαντηση
Cygnus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Dark Souls 3 Deluxe 28e με Gold. Αξίζει; Είναι καλό game;
Mr_Terror Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, lak10 είπε εδω και μια βδομαδα εχει παραλαβει η ms το x μου αλλα δεν εχω δει φως και με εχουν ζωσει τα φιδια γιατι διαβασα και για ενα παλικαρι με το ιδιο προλημα με μενα που το εχει ενα μηνα στο service και δεν εχει λαβει απαντηση Κανε υπομονη.Εχει αριστο service η ms.
lak10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε Κανε υπομονη.Εχει αριστο service η ms. ποσος καιρος ειναι ο κμεος χρονος ervice
Mr_Terror Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 15-20 μερες.Εκτος και αν υπαρχει ελλειψη ανταλλακτικων και καθυστερησει λιγο παραπανω.Οτι και να ειναι να μην αγχωνεσαι. Θα σου ερθει το κτηνακι επισκευασμενο λειτουργικο.
manthos_27 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά βρήκα το xbox one 1tb σε καλή τιμή αξίζει λέτε θα εχει διαφορά απο το one s τσιγκουνευομαι το 60αρι να δώσω! Σας ευχαριστώ! Καλησπερα παιδιά προς την απεικόνιση γραφικών το απλο xbox one με το xbox one s θα εχει διαφορά αν θα έχει καλύτερα να πάρω το s!
aggeloszog93 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, manthos_27 είπε Καλησπέρα παιδιά βρήκα το xbox one 1tb σε καλή τιμή αξίζει λέτε θα εχει διαφορά απο το one s τσιγκουνευομαι το 60αρι να δώσω! Σας ευχαριστώ! Καλησπερα παιδιά προς την απεικόνιση γραφικών το απλο xbox one με το xbox one s θα εχει διαφορά αν θα έχει καλύτερα να πάρω το s! ανάλογα τι εννοείς καλή τιμή..
manthos_27 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 49 λεπτά πριν, aggeloszog93 είπε ανάλογα τι εννοείς καλή τιμή.. 150 το 1tb σφραγισμένο φίλε μου πιστεύω πώς ειναι πολύ καλη τιμη! Μόλις τώρα, manthos_27 είπε 150 το 1tb σφραγισμένο φίλε μου πιστεύω πώς ειναι πολύ καλη τιμη! Και την forza motorsport 6 edition της κονσολας και όχι την απλή και με το παιχνίδι δώρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις