kostiger Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στο ΟΝΕ δεν μπορεις. Στο 360 μενουν στην κατοχη σου για παντα.. 1
masterone Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Αν ομως συνεχισεις να εχεις συνδρομη μπορεις ή παλι οχι?
lak10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 ξαφνικα στο skroutz το hitman complete season steelbook edition στα 29,90 χθες το βραδυ ηταν στο 60αρι 1
tolstoy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν θέματα για να αλλάξει αυτό του Xbox One? Μέχρι τώρα μόνο το background έχω αλλάξει με φωτό από παιχνίδια. Επίσης θα ήθελα να κάνω pin κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές στην αρχική οθόνη για να μην τις ψάχνω κάθε φορά στο My apps. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από tolstoy
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Για themes δεν έχω ψάξει αλλά pin μπορείς να κάνεις κανονικά. Πας στην εφαρμογή που θες, πατάς το κουμπί με τις επιλογές και στο έχει εκεί.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μετά από μία επιτυχημένη εγκατάσταση ενός εξωτερικού δίσκου 2tb Toshiba Canvia στο ps4 και τον είδε με την πρώτη, πήρα κι έναν Wd 2tb για το ολοκαίνουριο xbox one μου και ενώ τον βρήκε (στη πρώτη είσοδο usb δεν τον έβρισκε και τον έβαλα στη δεύτερη) και πέρασα ένα παιχνίδι, όταν κλείνω το xbox ο δίσκος δεν κλείνει! Δίνει ακόμη ρεύμα! Αναβοσβήνει το λαμπάκι. Ξέρει κανείς τι φταίει; Μπορεί να μην είναι συμβατός; (να κλάψω τα χρήματα;).
kostiger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Παροτι στα settings εχω ρυθμισει την κονσολα να μην δινει ρευμα στις θυρες, ακομα και με full shut down εχω ακριβως το ιδιο θεμα, οποτε μην ανησυχεις.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ε, και τι, αυτό είναι καλό για τον δίσκο; Να δίνει ρεύμα μόνιμα; Δεν υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι ο δίσκος; Άσε που είναι και ενοχλητικό το φωτάκι που αναβοσβήνει ειδικά το βράδυ!
kostiger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Οχι σωστος ειναι ο προβληματισμος σου, ηθελα να το γραψω νωριτερα αλλά μου διεφυγε. Σιγουρα δεν ειναι καλο για το δισκο να τροφοδοτειται διαρκως με ρευμα. Δεν εχω βρει καποια λυση, δεν το εχω ψαξει και πολυ φανατικα ομως, αν καποιος συμφορουμιτης εχει βρει καποια λυση ας μας διαφωτισει..
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μήπως η λύση είναι να δώσω τον Wd και να πάρω άλλον έναν Toshiba Canvio γιατί από ότι είδα που δοκίμασα τον Toshiba στο xbox λειτουργεί μια χαρά;!!!!!!! Μου φαίνεται πως η wd είναι ***. Τι να πω, τώρα τελευταία πολλές ιδιοτροπίες και προβληματάκια έχουν οι δίσκοι της wd. Το λέω κι ας είμαι fan. Και αυτός τώρα αλλά και 1-2 που είχα πέρσι στο pc μου έκαναν νουμεράκια.
kostiger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δηλαδη ο Toshiba οταν κλεινεις την κονσολα σβηνει; Και εγω εναν WD 1TB εχω παρεμπιπτοντως συνδεδεμενο..
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ναι σβήνει! Τον δοκίμασα και στις δύο κονσόλες και δουλεύει μια χαρά! Περίεργο!
joker80 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με έναν wd1tb. Στο xbox αναβοσβήνει το λαμπάκι ενώ στο ps4 είναι κλειστό. Αλλά πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα αφού δεν ακούγεται να δουλεύει. Είναι όπως στο pc που κάνουμε ασφαλείς κατάργηση δίσκου και απλά σταματά τις στροφές.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ναι αλλά κι αυτή δεν είναι λύση γιατί και μόνο που βλέπεις/ξέρεις ότι κάτι καίει θα σε ανησυχεί! Όπως και να'χει, δεν παύει να καίει ένα φωτάκι που σημαίνει πως έχει ρεύμα και με τα ρεύματα δεν παίζουν! Πες ότι κάτι γίνει με τον δίσκο,κονσόλα, δεή τι θα γίνει; Την έχω πατήσει ξανά πέρσι με έναν εξωτερικό δίσκο wd συνδεδεμένο με τηλεόραση κι έτσι αναβόσβηνε το φωτάκι κι έλεγα δεν πειράζει εφόσον δεν ακούγεται να λειτουργεί ο δίσκος και ώσπου μια μέρα κάηκε κι έχασα 2000 ταινίες!!!!!!!! Άστα...Ακόμα προσπαθώ να τις ξαναβρώ!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις