Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ρθε μια ιδέα , εδώ να κάνουμε συζητήσεις "μεταμεσονύχτιες" , με θέματα που αφορούνε τις

σχέσεις , το σεξ , την ψυχολογία , τα φαντάσματα....you name it.

Πρώτο θέμα :

Το φλέρτ σήμερα. Γιατί δεν φλερτάρουμε. Εχασε την ιδιότητα ο άντρας ως κυνηγός , ή οι γυναικες παραπηρανε αέρα τα μυαλά τους. Μηπως και οι δύο δεν ξερουνε τι θέλουνε.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κόβω για κλείδωμα και πάω για ύπνο γαμώτο. Έχω που έχω τον πόνο μου , όλο κάποιος ανοίγει την ίδια συζήτηση...

Να απαντήσω σύντομα και εδώ : Η ' θέμα κακού timing είναι ή " he / she is not that into you ".

Δημοσ.

επίσης δεν είναι κακό να συζητάς για το θέμα των φαντασμάτων...έχει απασχολείσει γενιές και κουλτούρες για το τι προσάπτουμε αληθινό και τι όχι

Δημοσ.

Μου ρθε μια ιδέα , εδώ να κάνουμε συζητήσεις "μεταμεσονύχτιες" , με θέματα που αφορούνε τις

σχέσεις , το σεξ , την ψυχολογία , τα φαντάσματα....you name it.

Για τα κλανιοφαντάσματα μπορούμε να πούμε ή είναι εκτός λίστας; Όχι τίποτε άλλο, μην παρεξηγηθούν κιόλας...

Δημοσ.

Ωραία ιδέα το τοπικ...ποστ απο τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωι αυστηρά όμως!!!

Στο θέμα των σχέσεων...απλά έγιναν μέσα σε 30-40 χρόνια τόσες αλλαγές στους ρόλους των δύο φύλων που δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν.Μιλάμε για μια στασιμότητα στους ρόλους των δύο φύλων που υπήρχε για αιωνες ολοκληρους που κατάφερε να αλλαξει σε τεράστιο βαθμό μέσα σε λιγοτερο απο μισό αιώνα...πολύ απότομα.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ξέρουμε πως να φερθούμε και οι άντρες και οι γυναίκες.

Δημοσ.

Στο θέμα των σχέσεων...απλά έγιναν μέσα σε 30-40 χρόνια τόσες αλλαγές στους ρόλους των δύο φύλων που δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν.Μιλάμε για μια στασιμότητα στους ρόλους των δύο φύλων που υπήρχε για αιωνες ολοκληρους που κατάφερε να αλλαξει σε τεράστιο βαθμό μέσα σε λιγοτερο απο μισό αιώνα...πολύ απότομα.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ξέρουμε πως να φερθούμε και οι άντρες και οι γυναίκες.

Θα συμφωνήσω πολύ όμως! Άλλα δεν πιστεύω οτι θα πρέπει να γυρίσουν οι γυναίκες στισ κουζίνες τους!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...