zazik Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μου ρθε μια ιδέα , εδώ να κάνουμε συζητήσεις "μεταμεσονύχτιες" , με θέματα που αφορούνε τις σχέσεις , το σεξ , την ψυχολογία , τα φαντάσματα....you name it. Πρώτο θέμα : Το φλέρτ σήμερα. Γιατί δεν φλερτάρουμε. Εχασε την ιδιότητα ο άντρας ως κυνηγός , ή οι γυναικες παραπηρανε αέρα τα μυαλά τους. Μηπως και οι δύο δεν ξερουνε τι θέλουνε.
athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 "Δε γαμεις που δε γαμεις..." ειναι η φαση ε?
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Τετχοια φαση; http://www.youtube.com/watch?v=p40gRFYR0ZY
zazik Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Τα φαντάσματα;;; Λεω ρε παιδί , οτιδήποτε σηκώνει η νύχτα
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ολα εχουν μια εξηγηση.. Αρκει να μπορεις να βρεις ποια ειναι και να την εφαρμοσεις σωστα και πρωτα απόλους...
black_widow Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Το κόβω για κλείδωμα και πάω για ύπνο γαμώτο. Έχω που έχω τον πόνο μου , όλο κάποιος ανοίγει την ίδια συζήτηση... Να απαντήσω σύντομα και εδώ : Η ' θέμα κακού timing είναι ή " he / she is not that into you ".
Nephelia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 επίσης δεν είναι κακό να συζητάς για το θέμα των φαντασμάτων...έχει απασχολείσει γενιές και κουλτούρες για το τι προσάπτουμε αληθινό και τι όχι
panagos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ..και συνεχίζει να απασχολεί μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού παγκοσμίως (βλ. θρησκείες).
SlackulatoR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μου ρθε μια ιδέα , εδώ να κάνουμε συζητήσεις "μεταμεσονύχτιες" , με θέματα που αφορούνε τις σχέσεις , το σεξ , την ψυχολογία , τα φαντάσματα....you name it. Για τα κλανιοφαντάσματα μπορούμε να πούμε ή είναι εκτός λίστας; Όχι τίποτε άλλο, μην παρεξηγηθούν κιόλας...
Backpacker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ωραία ιδέα το τοπικ...ποστ απο τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωι αυστηρά όμως!!! Στο θέμα των σχέσεων...απλά έγιναν μέσα σε 30-40 χρόνια τόσες αλλαγές στους ρόλους των δύο φύλων που δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν.Μιλάμε για μια στασιμότητα στους ρόλους των δύο φύλων που υπήρχε για αιωνες ολοκληρους που κατάφερε να αλλαξει σε τεράστιο βαθμό μέσα σε λιγοτερο απο μισό αιώνα...πολύ απότομα.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ξέρουμε πως να φερθούμε και οι άντρες και οι γυναίκες.
totem_lost Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Στο θέμα των σχέσεων...απλά έγιναν μέσα σε 30-40 χρόνια τόσες αλλαγές στους ρόλους των δύο φύλων που δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν.Μιλάμε για μια στασιμότητα στους ρόλους των δύο φύλων που υπήρχε για αιωνες ολοκληρους που κατάφερε να αλλαξει σε τεράστιο βαθμό μέσα σε λιγοτερο απο μισό αιώνα...πολύ απότομα.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ξέρουμε πως να φερθούμε και οι άντρες και οι γυναίκες. Θα συμφωνήσω πολύ όμως! Άλλα δεν πιστεύω οτι θα πρέπει να γυρίσουν οι γυναίκες στισ κουζίνες τους!
Pantelwolf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ερωτοδικείο θυμίζει το θρεντ και δεν ξέρουμε ποιος θα κάνει τη βίκυ και ποιος τον μιστερ μπουτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις