Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα εδώ και μια εβδομάδα πέταξα τα παλια μου ακουστικά με ενα πρωβλημμα περιεργο ενω επαιζαν δεν ακουγοτανε το ρεφρεν του τραγουδιστη, τελος παντων

πήγα και πήρα άλλα, ειναι της κονικ αλλά εδώ υπαρχει μεγαλυτερο πρωβλημμα ακουγεται πολυ σιγα ο ηχος δεν ειναι καθολου καλος τα δοκιμασα στο μπροστινο πανελ του υπολογιστη το ειδιο, τα εβαλα μετα στο ηχειο που εχει εισοδο για ακουστικα και εκει το ειδιο, μετα τα δοκιμασα στο mp3 εκει πεζουνε κανονικα με τελειο ηχο και ολα καλα

πως γινεται αυτο βρε παιδια δηλαδη ενταξει τα πρωτα χαλασαν ειδια τιμη 6Ε και τωρα αυτα γιατι ετσι μηπως εχουνε καπιο πρωβλημμα? τα αλλα που ειχα επαιζαν κανονικα ωραιος ηχος τα ειχα 3 χρονια και τα ευχαριστηθικα αυτα γιατι? περιμενω τις αποψεις σας ευχαριστω

κανενας που να ξερει κατι

Δημοσ.

λοιπον εχω την καρτα ηχου της μητρικης την realtek ac97 και δοκιμασα οτι προγραμματα εχω οπως vlc windows media all player winamp αυτα

Δημοσ.

τα ακουστικα δεν εχουν προβλημα ουτε καποιο συγκεκριμενο προγραμμα αφου δοκιμασες 4 διαφορετικα αρα καταληγουμε οτι κατι αλλαξες στις ρυθμισεις καταλαθως ή ψοφαει η καρτα ηχου.

Στις ρυθμισεις ηχου τσεκαρε μηπως εχεις χαμηλωσει τα επιπεδα εντασης και κατεβασε τους τελευταιους drivers της μητρικης απο εδω http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3727#driver αφου επιλεξεις το λειτουργικο σου κατεβασε Realtek Function driver for Realtek, φυσικα πρωτα απεγκαταστησε τους παλιους drivers

Δημοσ.

ναι αλλα στο μπ3 γιατι ακουγονται κανονικα

μια εξιγηση που μου εδωσε ενας καθηγητης μου δεν ξερω αν ειναι σωστη μου ειπα οτι ειναι ασυμβατοτητα με τον υπολογιστη και οτι ο υπολογιστης εχει μια αντησταση μεχρι ενα οριο και αυτη τωρα με τα ακουστικα ειναι μικροτερη μεγαλυτερη κατι τετοιο μου ειπε παντος

Δημοσ.

Εμ που ηταν ντε? Μοιρασου το μαζι μην τυχον εμφανιστει και κανένας αλλος με κατι παρόμοιο!

android.png

Δημοσ.

παιδια χιλια συγνωμη απλα εστειλα μυνημα στον φιλο jeronimo γιατι βρηκε και την λυση του πρωβλημματος ενωειται οτι ευχαριστω και εσας που πρωσπαθεισατε ητανε κατι ευκολο αλλα αμα δεν παει το μυαλο σου τελος παντων, ειναι αυτο που ειπε επηδει εχω 2 καρτες ηχου της μητρηκης και μια επεκτασης τα ακουστικα τα βαζω στο μπροστινο πανελ και αυτο ειναι της μητρικης οποτε ητανε κατεβασμενη η κυμματομορφη επειδη δουλευει η καρτα επεκτασης γι αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...