Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κάτι φίλοι μου είναι σε μια ομάδα για το καρναβάλι και θέλουν να φτιάξουν ένα άρμα (ξέρω, νωρίς το θυμήθηκαν...) Το "θέμα" που έχουν επιλέξει σαν ομάδα είναι τα Καμπαρέ . Το άρμα θα έχει διαστάσεις 9 μέτρα μήκος και το πλάτος θα το μάθω αύριο.

Τώρα, μήπως μπορείτε να προτείνετε τίποτα ιδέες για το πως θα είναι, ή στο περίπου πως να το κάνουμε. Τι δεν θα πρέπει να λείπει από πάνω του? Τα βασικά που πρέπει να έχει ας πούμε θέλω να μάθω, και θα βγάλουμε άκρη με τις λεπτομέρειες...

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Διακοσμητικές ιδέες. Δηλαδή τι να έχει πανω...τραπέζια, μπάρα ή οτιδήποτε άλλο. Απο θέμα κατασκευής θα τα καταφέρουμε μια χαρά...

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα, καμπαρετζού έχετε;;

Πολλές κατάλληλες ;)

Επειδή είναι λίγο μεγάλο το άρμα, λέμε να βάλουμε στην μια μεριά stage στην άλλη μεριά μπάρα και στην μέση 2-3 τραπεζάκια...

αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να είναι έτσι...

Δημοσ.

Μην βάλετε τίποτα εντελώς.Να είναι άδειο.

Σε μια μεγάλη ταμπέλα γράψτε ότι αυτό ήταν κάποτε ένα μεγαλιώδες καμπαρέ με πολύ κόσμο και πολλά κορίτσια.

Αλλά μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ σας βρήκαν ότι χρωστούσατε στην εφορία,σας κλείσανε το μαγαζί και τα κατασχέσανε όλα.

Επίκαιρο θέμα.:rolleyes:

Δημοσ.

Ποσα ατομα;

Θα μου αρεσε να εχει αρτιστες του καμπαρε να πινουνε απο κοκτεηλ ποτηρια του μαρτινι ή της σαμπανιας.

Οι αντρες να ειναι ρετρο ενστολοι (οχι απαραιτητα ΝΑΖΙ) ή κορδομενος μετρ με παπιονακι ή μυστακοφορος σερβιτορος με ποδιά και μολυβακι στο αυτι.

Σιγουρα στο κεντρο ανυψωμα ως παλκο για να χορεουνε οι καμπαρετζουδες με φτερα και πουπουλα.

Αν μπορουσατε να βρειτε και κανα δυο τραπεζακια με καρεκλες τυπου παριζιανικο καφέ με παρακμο-χλιδάτο τραπεζομαντιλο ...

Για τι μπατζετ μιλαμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...