Basilhs23___ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Πόσα χρόνια κράτησε το οικιακό κλιματιστικό σας μέχρι να υποστεί κάποια βλάβη ? Γενικά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν πληροφορίες από κατασκευαστές για την μέση διάρκεια ζωής ενός οικιακού κλιματιστικού ? Έψαξα στο google και βρίσκω μόνο για χρόνο ζωής συμπιεστών 10-15 χρόνια, αλλά δεν ξέρω αν αυτά είναι χρόνια πλήρους λειτουργίας της συσκευής ή γενικώς σε 10-15 χρόνια από τότε που θα αγοράσεις ένα κλιματιστικό θέλει αλλαγή.
LOULATRANS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 θελει αλλαγη οταν χαλασει το μοτερ ή τα ηλεκτρονικα του.σε καμια αλλη περιπτωση δεν θελει αλλαγη,αρκει να προβαινεις στην συντηρηση του ανα τακτα διαστηματα.εχω ενα με διαρκεια 20 ετη,ενα 15αρι(ετη) και 2 10αρια.ολα χωρις ζημιες(φτου-φτου).το 15αρι μονο ηθελε συμπληρωμα φρεον μετα απο μια μετακομιση.
arianos16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) θελει αλλαγη οταν χαλασει το μοτερ ή τα ηλεκτρονικα του.σε καμια αλλη περιπτωση δεν θελει αλλαγη,αρκει να προβαινεις στην συντηρηση του ανα τακτα διαστηματα.εχω ενα με διαρκεια 20 ετη,ενα 15αρι(ετη) και 2 10αρια.ολα χωρις ζημιες(φτου-φτου).το 15αρι μονο ηθελε συμπληρωμα φρεον μετα απο μια μετακομιση. Αλλαγη φρεον? Κατι τετοια συνηθως τα λενε τα λαμογια η τεχνικοι που ερχονται για service.. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2012 από arianos16
dimpa16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν αλαζεις φρεον σε κλιματιστικο,ετσι αερα πατερα.
arianos16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν αλαζεις φρεον σε κλιματιστικο,ετσι αερα πατερα. βασικα ουτε καν το πειραζεις.
LOULATRANS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 αν ξεκοτσαρεις το αιρκο απο ενα σπιτι και το βαλεις σε αλλο,αναγκαστικα καποια γραμαρια φρεον ξεφευγουν.συμπληρωνεις και εισαι οκ.
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 εχω ενα με διαρκεια 20 ετη,ενα 15αρι(ετη) και 2 10αρια.ολα χωρις ζημιες(φτου-φτου).το 15αρι μονο ηθελε συμπληρωμα φρεον μετα απο μια μετακομιση. 20 έτη ? Τι μάρκα είναι το κλιματιστικό αυτό ? Εγώ έχω ένα toshiba 8.5 ετών, το λειτουργώ χειμώνα καλοκαίρι σχεδόν καθημερινώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα