Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί έκανα μια μικρή καθαριση του εσωτερικού του πισι με πιστόλακι αλλά στο κρύο και όχι στο ζεστό ώστε να μην καεί κάτι..έπειτα έβαλα μια καινούργια ραμ που αγόρασα.. το θέμα είναι ότι έπειτα που τον ξανά συνδεσα και προσπάθησα να τον ανοίξω, ενώ άνοιγε κανονικά και ακουγόταν ο κανονικός ήχος όπως κάνει πάντα η οθόνη δεν άνοιγε...εχω μια lg και μου έλεγε ότι "analog, saving power mode" και δεν άνοιγε με τίποτα..και ούτε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο δούλευαν αφού δεν άναβαν το λαμπάκι τους..σύνδεση τον υπολογιστή με την τηλεόραση πάλι έλεγε ότι δεν έχει σήμα και το ίδιο μου έλεγε και με μια άλλη οθόνη που είχα...τι να κάνω τι φταιει; Γίνεται να κάηκε κάτι εφόσον ο αέρας ήταν κρύος;

Δημοσ.

αφαιρεσε την καινουργια ραμ και ξαναπροσπαθησε να δουμε να εκκινησει κανονικα.

Το έκανα όπως και το ανάποδο αλλά δεν άλλαξε κάτι..

Δημοσ.

Ποιον κανονικό ήχο ακούς; Το κλασικό μπιπ όταν ξεκινάει ή τον ήχο των windows; Μήπως έβγαλες κανένα καλώδιο;

Δημοσ.

Ποιον κανονικό ήχο ακούς; Το κλασικό μπιπ όταν ξεκινάει ή τον ήχο των windows; Μήπως έβγαλες κανένα καλώδιο;

Το κλασικό μπιπ όταν ξεκινάει...ακούγεται το hardware να δουλεύει όπως ακουγόταν παλιά δεν ακούγεται σαν κάτι να μην λειτουργεί καλά...αυτό για το καλώδιο δεν είμαι σίγουρος δεν πρέπει να εχω βγάλει κάτι από μέσα..

Δημοσ.

Βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα γραφικών μήπως κουνήθηκε και δεν πατάει καλά

επίσης αν η κάρτα γραφικών δέχεται τροφοδοσία σιγουρέψου οτι τα καλώδια είναι κουμπωμένα

Δημοσ.

Βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα γραφικών μήπως κουνήθηκε και δεν πατάει καλά

επίσης αν η κάρτα γραφικών δέχεται τροφοδοσία σιγουρέψου οτι τα καλώδια είναι κουμπωμένα

τα εχω κάνει ήδη και τα 2 δυστυχώς τίποτα δεν δούλεψε...

Εδιτ: το ανεμιστηρακι της κάρτας γραφικών δουλεύει οπότε δε νομίζω να έχει πρόβλημα τροφοδοσίας..

Δημοσ.

Προσφατα το επαθα με μια Χ1950 pro agp (και ακομη προσπαθω να την φτιαξω) που ηταν ηδη φουρνισμενη.

Αλλαξα ολα τα πραγματα σε κουτι και παω να το ανοιξω και απο εικονα τιποτα.ενω εμπαινε και windows (ακουγα τον ηχο τους απο πισω οταν μπαινουν).Τελικα δεν καταλαβα τι σκατα μπορει να επαθε (ετσι και αλλιως ηταν στα τελευταια της) οποτε την κρατησα και ξεκινασα να πειραματιζομαι (φουρνισμα παλι,τιποτα,αλλαγη πυκνωτες,τιποτα,οτι αλλο μπορει να σκεφτει κανεις,τιποτα).την ξεκινησα και χωρις την ψυχτρα της επανω να δω τι γινεται και εαν ζεστενεται καθολου ο πυρηνας(ζεσταινεται και δειχνει να περναει ρευμα οπως κανονικα) αλλα παλι απο εικονα 0.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...