Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο μυαλο μπορει να εχει καποιος να σερβιρει μαζουτ στον κοσμο?

Γιατι δεν χρεωνουν 1 ευρω επιπλεον το ποτο αλλα να ειναι καθαρο?Δηλαδη αν εχει 8 αντι για 7 ευρω θα χασει πελατεια?Περισσοτερη απο οτι θα χασει σερβιροντας μπομπες?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και 8 να το είχε πάλι μπόμπα θα έφερνε.... Το κέρδος που έχουν απο την μπόμπα είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με το κανονικό....

Δημοσ.

Και 8 να το είχε πάλι μπόμπα θα έφερνε.... Το κέρδος που έχουν απο την μπόμπα είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με το κανονικό....

Δηλαδη το οτι δεν θα ξαναπαει οποιος το καταλαβαινει κ θα το πει κ σε 20 αλλους καλυπτεται

απο το κερδος που εχει στο μπουκαλι?

Δημοσ.

Κοίτα αν έχει το μαγαζί επαρχία, δεν τον πολυ συμφέρει γιατί θα χάσει πολύ κόσμο. Αν είναι σε μια μεγάλη πόλη στα @@ του θα μαθευτεί άντε σε 20-30 άτομα χέστηκε αν δεν πάνε 30 θα πάνε κάποιοι καινούργιοι κοκ...

Τώρα με το κέρδος που βγάζει, ακριβής τιμές δεν ξέρω πόσο κάνει η μπόμπα, αλλα αν πχ παίρνει την κάβα του 400€ πιο φτηνά ας πούμε, αυτό σημαίνει μεγάλο κέρδος. Ήδη βγάζουν πολύ χρήμα απο το ποτό μιας και το παίρνουν αρκετά φθηνά... Πάντως να ξέρεις οτι κυριαρχεί η άποψη οτι μπόμπα βάζουν στα ποτά που έχουν την μεγαλύτερη κατανάλωση, οπότε μπορείς α την γλιτώσεις αν δεν πάρεις κάποιο ποτό που "πουλάει" ή μπορείς να πάρεις κρασάκι ή κονιάκ που δεν τα νοθεύουν.

Δημοσ.

Απλα ειναι αστειο να εχεις ριξει χιλιαδες ευρω να φτιαξεις ενα μαγαζι και να πας να βγαλεις απο τις μπομπες.

Ελληνικο δαιμονιο...

Δημοσ.

Το κλασικο και γελοιο ειναι να σερβιρεις μπομπες στα παιδια

της πενταημερης.

Το εχω ζησει και οι περισσοτεροι δεν καταλαβαν τιποτα.

Δημοσ.

Δεν νοθεύονται όλα τα ποτά. Υπάρχουν όμως κάποια που έχουν πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι νοθευμένα πχ το Johny και το Heig. Είναι καλό να αναφέρουμε σε ποια μαγαζιά δίνουν μπόμπες ώστε να μην πηγαίνουμε εκεί

Δημοσ.

Oι μπομπες βολευουνε γιατι μπενεις και γρηγοροτερα στο κεφι!

Άμα γίνεις όμως λιώμα και μετά τυφλωθείς ή σου γ@μήσει το συκώτι θα δείς πόσο κέφι θα κάνεις.

Τα μαγαζιά είναι απατεώνες... Δηλαδή πώς βγάζει κέρδος το μπάρ στο Αγρίνιο που πουλάει την μπύρα το 500lt 2€ και το κρασοπότηρο το τσίπουρο 1 €;;;;; Και μπόμπες να μην δίνουν είναι κλέφτες, γιαυτό παιδιά δεν πέρνεις ποτό. Εγω πίνω με τα φιλαράκια μου ρακί σε μπουκάλι απο το σπίτι με αραλλίκη και μουσικούλα, μετά το συνεχίζουμε με λίγη ρακί απο φθηνά τσιπουράδικα και στο τέλος γυρνάμε τα μαγαζιά χωρίς να πέρνουμε ΤΙΠΟΤΑ. Και πάρτε τα @ρχίδια μου που θα σκάσω 8 €για ένα ποτό. Παλιότερα εννοείται πως λιώναμε και κάναμε τρελή κατανάλωση στα μαγαζιά αλλα τώρα γιόκ (και 100 - 150€ την βραδιά τα 4-5 άτομα αλλα τότε τα πίναμε τα € και δεν τα κλέγαμε). Δεν μπορούν να καταλάβουν οι πούστηδες οτι έτσι έχουν πολυ μεγαλύτερη ζημιά.

Οπότε δεν έχω να φοβάμαι και για μπόμπες.

Υ.Γ. Ειδικα το καλοκαιράκι, πέρνουμε ολόκληρα μπουκάλια απο σούπερμάρκετ την βγάζουμε σε παραλίες ή πλατείες και μετά πάλι σε μαγαζιά χωρίς καμία αγορά.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι το Haig έγινε γνωστό στη χώρα μας επειδή... δε νοθευότανε. Τώρα είναι #1 στόχος για νοθεία, ενώ παραμένει και σκ_τά ουίσκι.

:P

Γενικά πάντως, νοθεία πέφτει σε ό,τι καταναλώνεται. Εάν είναι ποτό από το οποίο φεύγουν 1-2 μπουκάλια το μήνα δεν αξίζει η νοθεία. Πολύ μικρό κέρδος για να το κάνει. Αν από την άλλη διώχνει 4-5 μπουκάλια τη βραδιά από κάποιο άλλο, αυτό θα είναι πολύ καλός υποψήφιος.

Πολύ σωστά είπε λοιπόν ο Fan πιο πάνω ότι το Haig και το Johny έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι νοθευμένα, ακριβώς λόγω της μεγάλης τους κατανάλωσης.

Δημοσ.

Εγω πίνω με τα φιλαράκια μου ρακί σε μπουκάλι απο το σπίτι με αραλλίκη και μουσικούλα, μετά το συνεχίζουμε με λίγη ρακί απο φθηνά τσιπουράδικα και στο τέλος γυρνάμε τα μαγαζιά χωρίς να πέρνουμε ΤΙΠΟΤΑ. Και πάρτε τα @ρχίδια μου που θα σκάσω 8 €για ένα ποτό.

Eτσι .(αντε και καμμια μπυρα φθηνη , σε ροκαδικοκαφετεριες)

Δημοσ.

Ποια 8 ευρώ. Υπάρχουν αυτές οι τιμές; Ένα ρακόμελο πήρα με 10 και τα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ!

Δημοσ.

Ποια 8 ευρώ. Υπάρχουν αυτές οι τιμές; Ένα ρακόμελο πήρα με 10 και τα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ!

Με τους μισθούς στα 30-40 ευρώ την ημέρα στην Ελλάδα, το να ξοδεύει κάποιος το 1/3 του ημερομισθίου για ένα ποτό είναι λίγο υπερβολικό.

Μην αγοράζετε τίποτα και αφήστε τους να τα κλείσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...