tsifotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μονο το ουζο βγαινει κατω απο ευρω/ποτηρι οπως και να το μετρησουμε. Btw 8 ποτα το μπουκαλι ειναι οντως τουμπανα αλλα τριπλασια μονο σφηνακια, ετσι; Ο τυπικος μπαρμαν θα το δουλεψει 14 μεριδες το μπουκαλι αλλα στην πραξη βγαινει 13 ή και 12. Επαναλαμβανω οτι ποσοτητα και να παραγγειλει ενα μπαρ δεν μπορει να παρει ενα gordon's κατω απο 15 (που θεωρειται μινιμουμ brand, δεν αρχιζω τα tanqueray, havana, jack daniels που ξεφευγουνε). Τα κοκτεηλ εχουνε πιο καθαρο κερδος αλλα πιο πρηξιμο (κατσε να φτιαξεις 6 μοχιτο στην σειρα (αλλα μοχιτο οχι σιροπια). ΒΕΒΑΙΑ ολα αυτα δεν εχουνε σημασια καθως μιλαμε για το κοστος της χλιδας (διακοσμησεις, μπαργουμανια κλπ κλπ κλπ) αρα το συνδεουμε με το παραδειγμα με τον καφε Επισης νομιζω ξεφευγουμε απ' το τοπικ
pournaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι καθόλου παρωχημένο. Και σιγά το είδος πολυτελείας. Δηλαδή μόνο για το γάλα, τα μακαρόνια και το ψωμί θα πρέπει να διαμαρτυρόμαστε;;; Με την λογική σου ένα εστιατόριο θα πρέπει να έχει την μερίδα 50-60€ ("κάτσε φάε σπίτι σου αν δεν γουστάρεις να πληρώνεις, μου θέλεις και έξοδο", θα μου πείς εσύ), τα τσιγάρα το περίπτερο πάνω απο 20€ ("Θέλεις να φουμάρεις αγορίνο, πλέρω..." Θα μου πείς) κτλ, όταν μου λές λογικό 1,5 με 2 δάχτυλα ποτό να έχουν 8€. Δεν υπαρχει "σιγα το ειδος πολυτελειας". Η ειναι ειδος πολυτελειας, η δεν ειναι. Υπαρχουν πραγματα ελειψει των οποιων δε γινεται να ζησεις ως ανθρωπος, και υπαρχουν και καποια αλλα τα οποια και ποτε στη ζωη σου να μην τα ειχες, θα ζησεις την ιδια ζωη με καποιον που τα εχει. Αυτα ειναι ειδη πολυτελειας. Ξεκαθαρισμενο. Σιγα μη βγουμε και στους δρομους να διαμαρτυρηθουμε γιατι πουλανε 10 ευρω το τσονι. Να το βαλουν στον πατο τους και να του βαλουν και φωτια, καρφι δε μου καιγεται. Περαν αυτου ομως αυτα που λεει ο tsifotis παιζουν μεγαλο ρολο. Στη καλυτερη περιπτωση ως μαγαζατορας να βγαλεις απο ενα μπουκαλι 16 ποτα (σε τρελο κλαμπ με απειρα παγακια και πιτσιρικια για πελατες), σε μια μεση κατασταση θα βγαλεις 12. Οτα λοιπον εσυ ελληναρα μου (δεν παει σε σενα, γενικα το λεω), δε θα πας στην πλατεια σε αυτον που εχει τις πλαστικες τις καρεκλες της 5ετιας (και 5 ευρω το ποτο), αλλα θες το καναπεδακι απο μπαμπου με το χοντρο το δερματινο το μαξιλαρι απο πανω να βυθιστεις μεσα και να απολαυσεις το ποτο σου (με 8 ευρω), τοτε, δε θα πληρωσεις μονο την τιμη του ποτου, αλλα και το κοστος του καναπε που μπορει να ξεπερνα τα 500 ευρα ο ενας.
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 γι αυτο το τελευταιο καιρο αρχιζει να γεμιζει το σπιτι μου απο κοσμο... καθονται ολοι στις πανακριβες πολυθρονες μου,βλεπουν απο την πανακριβη και υπερσυγχρονη τηλεοραση μου,και πινουν και τσαμπα κιολας
kanesaxo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Που είπαμε οτι μένεις; Θα φέρω το Macallan μου, για να μην παραπονιέσαι :-D
christiana78 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πάντως όπως λένε και τα παιδιά το πιο βασικό είναι να ξέρεις τί πίνεις.Αν πίνεις σταθερά ένα ποτό δεν υπάρχει περιπτωση να μην το καταλάβεις οτι είναι πειραγμένο. Γιάυτό διαλεξτε μια μάρκα και μην την αλλάζετε και μην λιώνετε με σφηνάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα