Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι λετε ορε.

Δηλαδη για 4 μηνες δεν πληρωνεις τιποτα, ενω προβλεπεται να πληρωνεις. Να σου δωσει αλους 4 μηνες (συνολο 8) για να πληρωσεις?

Ειπαμε το οτι δε τους ζητα καθε μηνα κοινοχρηστα δε σημαινει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κοινοχρηστα. Κρατας στην ακρη καθε μηνα, γιατι ΞΕΡΕΙΣ οτι θα σου ζητηθουν.

το θεμα ειναι ποτε? δεν ειναι οτι οταν μου ζητηθουν δε θα μου ζητηθουν και τα αλλα και ποσα θα ειναι αυτα τα αλλα.... δεν ειναι οπως στο νερο ας πουμε που ειναι στανταρ ποσο και 3ερεις αν δε δωσεις αυτο το διμινο 20 θα δωσεις το αλλο 40... εδω μπορει να βγουν στους 2 μηνες και να ειναι 100 και ενω εχεις στο μυαλο σου να κρατησεις 50 κα8ε μηνα στην ακρη στο 4μηνο πανω να σου ρθουν 350...τα αλλα 150 δηλαδη που να τα βρεις?

Δημοσ.

το θεμα ειναι ποτε? δεν ειναι οτι οταν μου ζητηθουν δε θα μου ζητηθουν και τα αλλα και ποσα θα ειναι αυτα τα αλλα.... δεν ειναι οπως στο νερο ας πουμε που ειναι στανταρ ποσο και 3ερεις αν δε δωσεις αυτο το διμινο 20 θα δωσεις το αλλο 40... εδω μπορει να βγουν στους 2 μηνες και να ειναι 100 και ενω εχεις στο μυαλο σου να κρατησεις 50 κα8ε μηνα στην ακρη στο 4μηνο πανω να σου ρθουν 350...τα αλλα 150 δηλαδη που να τα βρεις?

Σε αυτην την εξαιρετικη περιπτωση τοσο μεγαλης διαφορας συνενοεισαι μαζι του. Αποτι καταλαβα δεν ειναι και κανα τερας, σας δινει αρκετα περιθωρια συνηθως (εως και 2μηνες). Του λες δηλαδη "αυτη τη στιγμη παρε τα 200 ευρω και επειδη δεν περιμενα να ειναι τοσο ακριβο το πετρελαιο/καταναλωση, παρακαλω δωσε μου παραπανω περιθωριο για τα υπολοιπα 150".

Τελος παντων παιδια, ολα αυτα ειναι φιλολογιες και απο τη δικη μου πλευρα και απο την αλλη. Μπορει να λεμε κοτσανες και να υπαρχει σαφης νομος για τετοιες περιπτωσεις που να με εκθετει η εμενα η εσας η ολους μας.

Ας διευκρινιστει απο εναν νομικο!

Δημοσ.

Να ξαναγραψω οτι εγραψα περι τιμης πετρελαιου και καταναλωσης?

Τωρα το οτι στο 4μηνο ζητα 300 ευρω αντι να ζητα καθε μηνα 100 ευρω και να εχει ετσι 100ευρω μπονους σε περιπτωση που αυξηθει το πετρελαιο/καταναλωση (αλλιως μπονους στην τσεπη του) δεν περιμενα νε λειτουργει ΤΟΣΟ εναντιον του στη λογικη σας.

Εγω απλως καθε μηνα θα εβγαζα στην ακρη καμια 80ρια ευρω. Γνωριζω οτι το πετρελαιο που καιω δεν ειναι τσαμπα, ετσι δεν ειναι?

ναι απλα τωρα το ζηταει το παλιο πετρελαιο με τιν τιμη που το εβαλε τη τελευτια φορα. δηλαδη αν πριν 3 μηνες βαλαμε χ λιτρα με τ λεπτα το λιτρο π.χ και σιμερα ωαζοθμε χ/4 λιτρα(γιατι ερχετε καλοκαιρι και δε χρειαζεται) με 3τ λεπτα το λιτρο σε εμας η τιμη θα ερ8ει χ λιτρα με 3τ λεπτα το λιτρο.....

Σε αυτην την εξαιρετικη περιπτωση τοσο μεγαλης διαφορας συνενοεισαι μαζι του. Αποτι καταλαβα δεν ειναι και κανα τερας, σας δινει αρκετα περιθωρια συνηθως (εως και 2μηνες). Του λες δηλαδη "αυτη τη στιγμη παρε τα 200 ευρω και επειδη δεν περιμενα να ειναι τοσο ακριβο το πετρελαιο/καταναλωση, παρακαλω δωσε μου παραπανω περιθωριο για τα υπολοιπα 150".

Τελος παντων παιδια, ολα αυτα ειναι φιλολογιες και απο τη δικη μου πλευρα και απο την αλλη. Μπορει να λεμε κοτσανες και να υπαρχει σαφης νομος για τετοιες περιπτωσεις που να με εκθετει η εμενα η εσας η ολους μας.

Ας διευκρινιστει απο εναν νομικο!

μα δε μας δινει προθεσμια αυτο λεω, δηλαδη δινει αλλα εκ του ασφαλους....συνυθως τα κοινοχρηστα τα δινω στις 5 μερες top απο οτανθα βγουν και παντα μου λεει ε και στους 2 μηνες να μου τα φερνες σιγα, φοιτητρια εισαι και τη μονη φορα που ζητησα παραταση τα ζηταει στις 20 μερες...

Δημοσ.

Αν σας ζητα τα χρηματα του προηγουμενου γεμισματος μετα απο 4 μηνες, ειναι πολυ ευκολο να μαθαινετε εγκαιρως τι ποσο σας αντιστοιχει και να εχετε 3/4/5 ολοκληρους μηνες για να το συγκεντρωσετε.

Αν σας ζητα τα χρηματα του πρηγουμενου γεμισματος με τιμες πετρελαιου του τωρινου (wtf?), τοτε κι αυτο πολυ ευκολα μπορεις να το μαθεις, ζητωντας την αποδειξη γεμισματος και ζητωντας να σου εξηγησει πως προκυπτει η τιμη για καθε διαμερισμα για να δεις αν κανει περιεργα κολπα.

Δημοσ.

Αν σας ζητα τα χρηματα του προηγουμενου γεμισματος μετα απο 4 μηνες, ειναι πολυ ευκολο να μαθαινετε εγκαιρως τι ποσο σας αντιστοιχει και να εχετε 3/4/5 ολοκληρους μηνες για να το συγκεντρωσετε.

Αν σας ζητα τα χρηματα του πρηγουμενου γεμισματος με τιμες πετρελαιου του τωρινου (wtf?), τοτε κι αυτο πολυ ευκολα μπορεις να το μαθεις, ζητωντας την αποδειξη γεμισματος και ζητωντας να σου εξηγησει πως προκυπτει η τιμη για καθε διαμερισμα για να δεις αν κανει περιεργα κολπα.

απλα χρησιμοποιει το παλιο γεμισμα με τη νεα τιμη...εχω δει αποδειξεις μετρησεις τα παντα εχουν γινει απειρες συζητησεις επι του θεματος αλλα δεν ελλαζει κατι λεει απλως οτι αυτος ετσι τα εβγαζε παντα και δεδομενου οτι δεν εχουν ολοι οι ενοικοι προβλημα αλλα μονο εμεις δεν υπαρχει θεμα(βεβαια δεδομενου οτι στα 2 απο τα 6 διαμερισματα που νοικιαζει μενουν η μανα του και η πεθερα του στις οποιες τα κοινοχρηστα τα πληρωνει αυτος δε θα εχουν πολτε ολοι οι ενοικοι προβλημα) και αρα δε θα αλλαξει η μεθοδος

Δημοσ.

τι κουλό είναι αυτό;

ΑΝ δηλαδή πριν 4 μήνες έβαλε 1000 λίτρα με α τιμή, και χθες έβαλε 200 λτ (γιατί τελειώνει πχ ο χειμώνας) με β τιμή, τώρα θα χρεώσει 1000 λτ με β τιμή; Και την επόμενη φορά, που θα βάλει ξανά 1000λτ με γ τιμή, θα χρεώσει 200 λτ με γ τιμή;

ΓΔΦ;;;

Δημοσ.

Κάτσε να καταλάβω.

Ο άνθρωπος όχι μόνο δεν σας ζητάει αποθεματικό. Αλλά προπληρώνει απο τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ τσέπη το πετρέλαιο που θα κάψετε ΕΣΕΙΣ, το οποίο σημαίνει τουλάχιστον 1500€...και του τη λέτε απο πάνω; Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να βάζεις 50€ στην άκρη για να πληρώσεις το πετρέλαιο κάποια στιγμή.

Εμένα π.χ. μου ήρθε το χαράτσι 430€...αν δεν έβαζα 100/μήνα στην άκρη πως θα πλήρωνα; Αλλά βλέπεις η ΔΕΗ δεν είναι τόσο καλή (ή μαλάκας) όπως ο εν λόγω ιδιοκτήτης...

Αν ήμουν στη θέση του θα ζήταγα 300€ αποθεματικό μπροστά απο τον καθένα σας (το οποίο είναι νόμιμο να το ζητήσω) διαφορετικά θέρμανση γιόκ (και θα σας χρέωνα και το πάγιο).

Δημοσ.

αλλα εξοδα δεν εχει η πολ/κια?καθαρισμους νερο ρευμα?ή τα πληρωνει παλι αυτος και σας τα ζηταει μαζι με το πετρελαιο?

για μενα το μοναδικο λαθος ειναι οτι σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να υπολογιζει το προηγουμενο γεμισμα με την τωρινη τιμη!η θερμανση ειναι κεντρικη?

το αποθεματικο το φτιαχνουν οι ιδιοκτητες δηλ.αυτος!ο ενοικιαστης οταν φυγει τι θα κανει θα το παρει πισω?

Δημοσ.

καθαριστρια δεν υπαρχει και εμεις πληρωνουμε->στη τσεπη του

ποιος ειπε οτι δεν πληρωνουμε παγιο?

νερο επεισης δεν υπαρχει (κοινοχρηστο) αλλα και παλι πληρωνουμε στανταρ ποσο

και εχω δωσει και 200 ευρο μπροστα για το πετρελαιο,τα οποια αγνωστο αν θα τα παρω ποτε πισω

και δε το πληρωνει αυτος ολο επειδη εχει μαγαζι το περναει σε τιμολογιο(σα να το βαζει στο μαγαζι) και ναι μεν εμεις του δινουμε την κανονικη του τιμη αλλα αυτος το παιρνει με εκπτωση

Δημοσ.

οποτε απλα βρισκουν και τα κανουν...

ασε ξερω ουτε ολοκληρη αποδειξη σου δεινει

οχι αποδειξη περνω δεν εχω παραπονο αλλα οχι αναλυτικη....

Δημοσ.

Το θεμα με τα κοινοχρηστα ειναι οτι καποιοι διαχειριστες δε σου εμφανιζουν αποδειξεις για τις δαπανες με τις οποιες σε χρεωνουν... Οποτε πρεπει στα τυφλα να πληρωνεις οτι σου πουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...