Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην απέναντι πολυκατοικία έχουν σκύλο και τον βγάζουν στο μπαλκόνι, το ζώο κλαίει και γαβγίζει μέρα νύχτα , το μονό που κάνει το αφεντικό του είναι να του ρίχνει δυο τρεις καλές να ησυχάσει για 5 λεπτά και μετά το ίδιο σκηνικό , πως μπορώ να τον (προειδοποιήσω)? απειλητικό γράμμα σε στιλ "αν δεν φερθείς καλά στον σκύλο σου θα σε πλακώσω"? υπάρχει κάποιο τηλ. να τον αναφέρω ? ξέρω οτι θα γινω ο ρουφ της γειτονίας αλλα δεν αντέχω να τον ακούω σπαράζει η καρδία μου.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χμ

Για αρχή βγάλε βίντεο και φωτογραφίες :

α) το σκυλί γενικά το οτι μένει στο μπαλκόνι , κλαίει κλπ

β) την στιγμή που βγαίνει έξω ο άλλος και το χτυπάει

Έπειτα , αν ειναι δυνατόν , του στέλνεις ενα μηνυμα ψιλο "απειλή" το στυλ "πρόσεχε πως συμπεριφέρεσαι στο σκυλί + κάνει φασαρία "

Αν δεν κάνει τίποτα , φωνάζεις την αστυνομία , καθως απαγορεύεται απο τον νόμο να διαμλενουν μόνιμα σκύλοι στο μπαλκόνι + του οτι κάνει φασαρία + του οτι το κακομεταχειρίζεται ( = ποινικό αδίκημα )

Για πιο hardcore καταστάσεις , φωνάζεις 1-2 φιλοζωϊκές

Πίστεψέ με , οι ανέραστες/αγ@**τες κυρατσούλες των φιλοζωϊκών είναι χειρότερες ( και αποτελεσματικότερες ) και απο την αστυνομία σε τέτοια θέματα ..

true story

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα κατ'αρχάς μια διερευνητική επικοινωνία με φιλοζωϊκή, αν και σε δική μου περίπτωση όπου υπήρχε βασανισμός με τον πλήρη ορισμό του όρου μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.

Αν τίθεται θέμα κακοποίησης, αρμόδια είναι οι αστυνομία, αμφιβάλλω όμως αν ασχοληθεί σοβαρά.

Πέρα απο απειλητικά γράμματα και λοιπές μεθόδους της 11ης ώρας, γιατί δεν δοκιμάζεις να του μιλήσεις;

Δημοσ.

O σκύλος κλαίει και γρυλίζει απο την κακομεταχείριση του ιδιοκτήτη του? Ή είναι απλά νέο σε ηλικία και καινούργιο στο διαμέρισμα και κλαψουρίζει επειδή είναι μικρό?

Δημοσ.

δεν ειναι μωρο , ειναι νεαρο σε ηλικια , μλν θα θελει να παιξει η κρυωνει ξερω γω . μου τη δινει που καποιοι παιρνουν σκυλια και δεν ξερουν απο σκυλια. φοβαμαι μην κανω κακο στο σκυλο με αποτελεσμα να βρεθει εκτος μπαλκονιου (σπιτιου). ελπιζω να καταλαβαινετε πως το σκεφτομαι

Δημοσ.

δεν ειναι μωρο , ειναι νεαρο σε ηλικια , μλν θα θελει να παιξει η κρυωνει ξερω γω . μου τη δινει που καποιοι παιρνουν σκυλια και δεν ξερουν απο σκυλια. φοβαμαι μην κανω κακο στο σκυλο με αποτελεσμα να βρεθει εκτος μπαλκονιου (σπιτιου). ελπιζω να καταλαβαινετε πως το σκεφτομαι

Τι εννοείς;

θα το πεταξει απο το μπαλκόνι;

Δημοσ.

Tι να πω.Σκυλια σε πόλεις ειναι κακό να εχεις.

Εχω και γω αλλα το βγαζω βόλτες,το πηγαίνω σε χωραφια για να παιξουμε αλλα γενικά το λυπάμαι γτ τρελαίνεται εδω στην Αθήνα.

Οταν το παω στο χωριό ειναι βασιλειάς.

Τωρα γιατι ο τύπος να πήρε σκυλί αμα του φέρεται ετσι.

Σαν φύλακα το πήρε;

Τι όροφος ειναι το σπίτι του;

Γενικά θελουν ξύλο ή και κρέμασμα τετοιοι ανθρωποι.

Δημοσ.

Για το οτι κλαιει προφανως θελει παρεα/δραστηριοτητες για τις οποιες το περιοριζει ο χωρος του σπιτιου και η παραμεληση απο το αφεντικο του.

Για το ξυλο που τρωει, αν του ριχνει 2-3 ψιλες μια στο τοσο δε χρειαζεται να γινεις γραφικος. Αν το δερνει κανονικα ομως, τοσο ωστε να ΕΙΝΑΙ βια, φωναξε καμια φιλοζωικη.

Παντως τη νυχτα αποτι ξερω ο νομος επιβαλει να το εχει σε εσωτερικο χωρο, ακριβως για να μην ενοχλει τη γειτονια. Αν δεν το κανει ξεκινα με την αστυνομια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είχα ενα γείτονα που είχε πάρει σκύλο και τον είχε δέσει σε ενα δέντρο στην αυλή του. Γάβγιζε και τον βάραγε για να σταματήσει και οταν του είπα "ρε παπαρα άμα σε ειχα δεμένο με αλυσίδα και νηστικό και σε βάραγα τι θα έκανες?" σταμάτησε να τον βαράει και άρχισε να τον ταΐζει..και δεν γάβγισε ξανα χωρις λόγο.

μάντεψε! το άφηνε νηστικό!

τι περίεργο να γαβγίζει ..

αφού δεν ξέρουν να φροντίζουν ενα ζώο τι το παίρνουν και το βασανίζουν και μαζί και εμάς που δεν φταίμε σε τίποτα? ...

εγώ πάντως το καλοκαίρι για να μάθω την μικρότερη σκύλα μου να μην γαβγίζει ειχα πάρει ενα μπουκάλι νερό και όταν γάβγιζε της έριχνα λίγο στο πρόσωπο και της έλεγα ήσυχα!

1-2-3-4 φορές και μετά δεν ξαναγαβγισε χωρις λόγο. Μάλιστα αμα την ακούσω και γαβγίζει (κάποιον περαστικό σκύλο αδέσποτο πχ) και της πω ήσυχα , σταματάει.

τα ζώα δεν θέλουν ξύλο , απλά να βρεις ενα τρόπο να τους δείξεις οτι αυτο που κάνουν ειναι κακό και οταν συμπεριφέρονται σωστά να τα ανταμείβεις με χάδια η τροφή. Απλό ειναι .

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

Στην απέναντι πολυκατοικία έχουν σκύλο και τον βγάζουν στο μπαλκόνι, το ζώο κλαίει και γαβγίζει μέρα νύχτα , το μονό που κάνει το αφεντικό του είναι να του ρίχνει δυο τρεις καλές να ησυχάσει για 5 λεπτά και μετά το ίδιο σκηνικό , πως μπορώ να τον (προειδοποιήσω)? απειλητικό γράμμα σε στιλ "αν δεν φερθείς καλά στον σκύλο σου θα σε πλακώσω"? υπάρχει κάποιο τηλ. να τον αναφέρω ? ξέρω οτι θα γινω ο ρουφ της γειτονίας αλλα δεν αντέχω να τον ακούω σπαράζει η καρδία μου.

Aπ οτι φαινεται αντι να σε ενοχλει ο σκυλος που κανει φασαρια μερα-νυχτα οπως λες, σε ενοχλει περισσοτερο που τον βαραει το αφεντικο του για να ηρεμησει.

Δημοσ.

χμ

Για αρχή βγάλε βίντεο και φωτογραφίες :

α) το σκυλί γενικά το οτι μένει στο μπαλκόνι , κλαίει κλπ

β) την στιγμή που βγαίνει έξω ο άλλος και το χτυπάει

Έπειτα , αν ειναι δυνατόν , του στέλνεις ενα μηνυμα ψιλο "απειλή" το στυλ "πρόσεχε πως συμπεριφέρεσαι στο σκυλί + κάνει φασαρία "

Αν δεν κάνει τίποτα , φωνάζεις την αστυνομία , καθως απαγορεύεται απο τον νόμο να διαμλενουν μόνιμα σκύλοι στο μπαλκόνι + του οτι κάνει φασαρία + του οτι το κακομεταχειρίζεται ( = ποινικό αδίκημα )

Για πιο hardcore καταστάσεις , φωνάζεις 1-2 φιλοζωϊκές

Πίστεψέ με , οι ανέραστες/αγ@**τες κυρατσούλες των φιλοζωϊκών είναι χειρότερες ( και αποτελεσματικότερες ) και απο την αστυνομία σε τέτοια θέματα ..

true story

δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα. γτ αν γινει οτιδηποτε στο σπιτι του αλλου πχ κλοπη ο πρωτος που θα κατηγορηθει θα ειναι αυτος που τραβηξε τις φωτογραφιες. επισης δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο.

η καταγγελια στην φιλοζωικη πιστευω ειναι καλυτερη η απλα μια καλη κουβεντα μαζι του.

• Super Moderators
Δημοσ.

Aπ οτι φαινεται αντι να σε ενοχλει ο σκυλος που κανει φασαρια μερα-νυχτα οπως λες, σε ενοχλει περισσοτερο που τον βαραει το αφεντικο του για να ηρεμησει.

Ξερεις... Η νοημοσυνη του σκύλου δεν του επιτρέπει να καταλάβει πως σε ενοχλεί οταν γαυγίζει ή διαμαρτύρεται για κάτι. Αντίθετα, η νοημοσύνη του αφεντικού του είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις το δίκαιο ειναι να ασχοληθούμε με το ζώο που είναι πιο εξυπνο (θεωρητικά) και σίγουρα όχι ανυπεράσπιστο...

Οποιοσδήποτε ασκεί βία σε πλάσματα πιο αδύναμα απο αυτόν, αποτελεί τον ιδανικότερο πελάτη για τους ψυχολόγους-ψυχιάτρους.

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...