Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πρίν καμιά 15αριά χρόνια στην Κηφισιά. Είχαν αφήσει στον κήπο μιας μεζονέτας για 2 μέρες έναν σκύλο νυστικό. Ο σκύλος τα βράδια φώναζε δυνατά και έσερνε ένα μεταλικό αντικείμενο που του είχαν αφήσει και υπήρχε μεγάλη ενόχληση στα γύρω σπίτια, βγαίναν στα μπαλκόνια και φώναζαν ησηχία, σκάσε ρε κτλπ. Την 3η μέρα έρχονται κατά το μεσημέρι οι ιδιοκτήτες και βρήκαν το σκυλί νεκρό. Του είχανε πετάξει φόλες γιατί υπήρχαν υπολείματα στο έδαφος.....
xreokopia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ξερεις... Η νοημοσυνη του σκύλου δεν του επιτρέπει να καταλάβει πως σε ενοχλεί οταν γαυγίζει ή διαμαρτύρεται για κάτι. Αντίθετα, η νοημοσύνη του αφεντικού του είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις το δίκαιο ειναι να ασχοληθούμε με το ζώο που είναι πιο εξυπνο (θεωρητικά) και σίγουρα όχι ανυπεράσπιστο... Οποιοσδήποτε ασκεί βία σε πλάσματα πιο αδύναμα απο αυτόν, αποτελεί τον ιδανικότερο πελάτη για τους ψυχολόγους-ψυχιάτρους. Βεβαιως και το αφεντικο ειναι υπευθυνο, αλλα μου εκανε εντυπωση οτι περισσοτερο σε ενοχλει το οτι δερνει το σκυλο παρα το οτι εχεις φασαρια ολη μερα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Φυσιολογική αντίδραση να τον ενοχλεί το πρώτο. Και η φασαρία εξαιτίας του αφεντικού γινεται.
Tritton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γνώμη μου είναι να μην εμπλακής προσωπικά και έχεις ιστορίες με τον κάθε τρελό. Να το αναφέρεις σε φιλοζωική η αστυνομία. Όχι βίντεο και φωτογραφίες είναι παράνομο.
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το γράμμα που θα του στείλεις θα είναι από αποκόμματα εφημερίδας, κάπως έτσι;
akpe Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αστυνομία, όχι φιλοζωική. Η φιλοζωική δεν μπορεί να κάνει τίποτε. <__NSCFCharacterSet: 0x1198b20>
Tritton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το γράμμα που θα του στείλεις θα είναι από αποκόμματα εφημερίδας, κάπως έτσι; Χαχά θρίλερ το έκανες για ένα σκύλο!
nrkmaiden Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Η φιλοζωικη μπορει να βοηθησει...Βασικα θα του πει τι να κανει χωρις να ειναι παρανομος..Το γραμμα αστο μπορει να βρεθεις μπλεγμενος. Ρωτα τα παιδια στο dogforum πολλοι εχου παρομοια περιστατικα θα σ πουν
Adon1s Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 περαν του να αγορασεις σκυλο απο εναν απο τους εκτροφεις που γραφουν καθημερινα εκει.
Tritton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Η πλάκα θα είναι να συμμετέχει και ο γειτονάς του στο τόπικ
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πρίν καμιά 15αριά χρόνια στην Κηφισιά. Είχαν αφήσει στον κήπο μιας μεζονέτας για 2 μέρες έναν σκύλο νυστικό. Ο σκύλος τα βράδια φώναζε δυνατά και έσερνε ένα μεταλικό αντικείμενο που του είχαν αφήσει και υπήρχε μεγάλη ενόχληση στα γύρω σπίτια, βγαίναν στα μπαλκόνια και φώναζαν ησηχία, σκάσε ρε κτλπ. Την 3η μέρα έρχονται κατά το μεσημέρι οι ιδιοκτήτες και βρήκαν το σκυλί νεκρό. Του είχανε πετάξει φόλες γιατί υπήρχαν υπολείματα στο έδαφος..... σκέψου πόσο στόκοι ήταν ενω θα μπορούσαν να πετάξουν το κρέας χωρίς (γυαλιά η δηλητήριο τι βάζουν τεσπα) και να σταματήσει να φωνάζει. Απλά οι περισσότεροι είναι κότες... δεν θα πάνε στον ιδιοκτήτη να βρουν το δίκιο τους έστω και με τσαμπουκά αν χρειαστεί και δεν παίρνει απο λόγια αλλα πετάνε φόλες και σκοτώνουν το ζώο. Αυτο που δεν καταλαβαίνουν όμως ειναι πως δεν υπάρχουν κακά ζώα που την βρίσκουν να τους σπάνε τα νευρα, απλα άχρηστοι ιδιοκτήτες. Η πλάκα θα είναι να συμμετέχει και ο γειτονάς του στο τόπικ Aπ οτι φαινεται αντι να σε ενοχλει ο σκυλος που κανει φασαρια μερα-νυχτα οπως λες, σε ενοχλει περισσοτερο που τον βαραει το αφεντικο του για να ηρεμησει. γείτονας spotted!
CaptainHog Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 βασικα αν χρειαστεις βοηθεια με τον γειτονα σφυρα....ο σκυλος δεν φταιει σε κατι....ο μαλακς που τον εχει στο μπαλκονι φταιει. ηθελα να ηξερα αν θα ειναι τοσο μαγκας αν ερθει αντιμετωπος με καποιον που μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του. μαλακες κομπλεξικοι ξεσπανε στα ζωα και νομιζουν οτι ειναι μαγκες-ανωτερα οντα-σεριφηδες... ΕΓΩ ΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΓΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ.ΕΥΓΕΝΙΚΑ; ΠΑΝΤΑ. αλλα αυτα ειναι πραγματα που θα εκανα εγω...μονο εγω!! εσυ μπορεις να βρεις εναν πιο πλαγιο τροπο να του μιλησεις.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Παιδες εγω θεωρω αμυλους και ακαρδους οποιους παιρνουν ενα σκυλι για τις ορεξεις τους και οταν δεν το θελουν το αφηνουν αδεσποτο, στην τυχη του με οτι του εχει κανει το αφεντικο του. Τις προαλες εδω στην Κοζανη καποιοι που το παιζουν πονοψυχοι και οτι λυπουνται εχουν μαζεψει κατι αδεσποτα και τα ταιζουν καθεμερα.Αυτο απο μερια τους ειναι αξιοπαινο, αλλα ουτε λεξη για να τα παρουν σπιτι τους. Πηγαινοντας την παρασκευη το πρωι στην δουλεια ενα απο αυτα ορμηξε σε ενα παιδακι για να το δαγκωσει.Την ιδια μερα το βραδυ το ιδιο σκυλι ορμηξε σε μενα και ενας θεος ξερει πως γλιτωσα.Παλι καλα που με εκοψε και εμεινα ψυχραιμος και πηγαινα σιγα σιγα πισω Καλο ειναι να ειμαστε υπευθυνοι και να φροντιζουμε τα ζωα και οχι να βασανιζουμε την ζωη τους και μαζι την ζωη των αλλων. Εχω σκυλο στο χωριο , αλλα στην αυλη του σπιτιου μου και ποτε δεν τον αφησα να γαβγίσει σε κανεναν οταν ειμαι μπροστα. Καθε πρωι που παω στην δουλεια περναω πο το ιδιο σημειο που ειναι τα σκυλια και παρακαλαω να μην ειναι εκει και εχω τρεχαματα.Αφηστε που εχω καταντησει να κουβαλαω καθε πρωι ενα μουκαλακι νερο για καθε ενδεχομενο.
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 εχω καταντησει να κουβαλαω καθε πρωι ενα μουκαλακι νερο για καθε ενδεχομενο. ...Θα τα πνίξεις;
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ...Θα τα πνίξεις; :mrgreen: οχι το εχω για το τρεξιμο..Σαν τους μαραθωνοδρόμους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα