Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσιολογική αντίδραση να τον ενοχλεί το πρώτο. Και η φασαρία εξαιτίας του αφεντικού γινεται.

Eμενα αν υπηρχε τετοια φασαρια την ωρα που θελω να κοιμηθω η φυσιολογικη μου αντιδραση δεν θα ηταν σκεψη για πιθανο κακο αφεντικο, αλλα πως θα βγαλει το σκασμο το βρωμοσκυλο:) Και που να δειτε τα γατια πως σκουζουν καποιες νυχτες.

Αστυνομία, όχι φιλοζωική. Η φιλοζωική δεν μπορεί να κάνει τίποτε.

Και η αστυνομια τι νομιζεις οτι μπορει να κανει? Το πολυ-πολυ να σου πει να υποβαλλεις μυνηση(που θα εκδικαστει σε εναμισυ χρονο το λιγοτερο)...

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Well δεν ξέρω, αλλά αυτή είναι αρμόδια για κακοποίηση ζώων.

Σε παρόμοιο περιστατικό στη γειτονιά (όπου υπήρχε κακοποίηση by the book, το κοπάναγε με το λάστιχο του κήπου) οι αστυνομικοί απείλησαν με αυτόφωρο.

Βέβαια άλλο να το κοπανάει μέρα νύχτα και άλλο απλά να το παρατάει έξω.

kazak-hool έκανες τίποτε τελικά;

Δημοσ.

Στην απέναντι πολυκατοικία έχουν σκύλο και τον βγάζουν στο μπαλκόνι, το ζώο κλαίει και γαβγίζει μέρα νύχτα , το μονό που κάνει το αφεντικό του είναι να του ρίχνει δυο τρεις καλές να ησυχάσει για 5 λεπτά και μετά το ίδιο σκηνικό , πως μπορώ να τον (προειδοποιήσω)? απειλητικό γράμμα σε στιλ "αν δεν φερθείς καλά στον σκύλο σου θα σε πλακώσω"? υπάρχει κάποιο τηλ. να τον αναφέρω ? ξέρω οτι θα γινω ο ρουφ της γειτονίας αλλα δεν αντέχω να τον ακούω σπαράζει η καρδία μου.

Μην ασχοληθεις καν με την αστυνομια θα σε γραψει με φιλοζωικη μιλα..

δεν μας λες και που ειναι αυτος? γτ κατι τετοια με βγαζουν εξω απο τα ρουχα μου..της μαζεψε ενας στον δρομο απο εμενα γτ χτυπαγε το σκυλι με βεργα ...αντε να ειναι ο επομενος αυτος.

Δημοσ.

Εγω μικρός 14-15 χρονών σε ενα κεντρικό που περπαταγα με εναν ξαδερφό μου μικρότερο σε ηληκία βλεπω ενα αμαξι να χτυπάει ενα σκύλο.Σταματαει το αμαξι βγαινει εξω και έβριζε τον σκύλο λες και καταλάβαινε Ελληνικά ή οποιαδήποτε αλλη γλώσσα.Μιλαμε για χοντρές παναγίες.Το σκυλι κουτσαίνε μετα απο αυτο και προσπαθούσε να προχωρήσει.

Το βλέπω τρελάθηκα τον βρίζω και ερχεται προς τα μενα.

15 χρονων παιδάκι θα θελα να ξερα kung-fu να τον τσακίσω.

Αφου με απειλησε και μου πε να σκασω πηγε και παρκαρε πιο περα.

Μπανιζω το αμαξι του και παω τρεχοντας σπιτι να φερω τον αδερφο μου.

Ειχα τόσα νεύρα που κοντευα να εκραγώ.

Τελικα με το που φτασαμε εκει ειχε φύγει ο τυπος και το σκυλι δεν ηξερα που ητανε παντως απ'οτι ειχα δει ηταν χτυπημένο.

Ακομα δεν το ξεχνάω αυτο...

Δημοσ.

Εγω μικρός 14-15 χρονών σε ενα κεντρικό που περπαταγα με εναν ξαδερφό μου μικρότερο σε ηληκία βλεπω ενα αμαξι να χτυπάει ενα σκύλο.Σταματαει το αμαξι βγαινει εξω και έβριζε τον σκύλο λες και καταλάβαινε Ελληνικά ή οποιαδήποτε αλλη γλώσσα.Μιλαμε για χοντρές παναγίες.Το σκυλι κουτσαίνε μετα απο αυτο και προσπαθούσε να προχωρήσει.

Το βλέπω τρελάθηκα τον βρίζω και ερχεται προς τα μενα.

15 χρονων παιδάκι θα θελα να ξερα kung-fu να τον τσακίσω.

Αφου με απειλησε και μου πε να σκασω πηγε και παρκαρε πιο περα.

Μπανιζω το αμαξι του και παω τρεχοντας σπιτι να φερω τον αδερφο μου.

Ειχα τόσα νεύρα που κοντευα να εκραγώ.

Τελικα με το που φτασαμε εκει ειχε φύγει ο τυπος και το σκυλι δεν ηξερα που ητανε παντως απ'οτι ειχα δει ηταν χτυπημένο.

Ακομα δεν το ξεχνάω αυτο...

Πολλες φορες τα γατια και τα σκυλια προκαλουν τροχαια δυστυχηματα. Η αντιδραση του οδηγου μπορει να ηταν παραλογη αλλα αυθορμητη, συχνα βριζουμε ακομα και αψυχα αντικειμενα. Τον αδελφο σου τι τον εφερες, να... δειρετε τον οδηγο? Θα μπορουσε να σου συμβει κι εσενα. Περοσσοτερο θα πρεπε να σε ανησυχει οτι μπορει να ειχαν σκοτωθει ανθρωποι, οχι το κουτσο σκυλι.

Δημοσ.
Πολλες φορες τα γατια και τα σκυλια προκαλουν τροχαια δυστυχηματα. Η αντιδραση του οδηγου μπορει να ηταν παραλογη αλλα αυθορμητη, συχνα βριζουμε ακομα και αψυχα αντικειμενα. Τον αδελφο σου τι τον εφερες, να... δειρετε τον οδηγο? Θα μπορουσε να σου συμβει κι εσενα. Περοσσοτερο θα πρεπε να σε ανησυχει οτι μπορει να ειχαν σκοτωθει ανθρωποι, οχι το κουτσο σκυλι

Ποιος ομως ευθυνεται για αυτα τα ζωα ξερεις?Καποιος τα παρατησε και αυτα με τη σειρα τους αναπαρηχθηκαν...ΑΡΑ για το τροχαιο δε φταιει το σκυλι φταιει αυτος που το παρατησε..Εφοσον δε τραυματιστηκε κανενας καλα εκανε και ασχοληθηκε με το ζωντανο

• Super Moderators
Δημοσ.

Eμενα αν υπηρχε τετοια φασαρια την ωρα που θελω να κοιμηθω η φυσιολογικη μου αντιδραση δεν θα ηταν σκεψη για πιθανο κακο αφεντικο, αλλα πως θα βγαλει το σκασμο το βρωμοσκυλο:) Και που να δειτε τα γατια πως σκουζουν καποιες νυχτες.

Πολύ λογική σκέψη! Μπράβο!

Σε φανταζομαι σε αντίστοιχο σκηνικό, να έχει δέσει κάποιος στο απέναντι μπαλκόνι σου ένα μικρό παιδί και να το μαστιγώνει για ώρες και να πεταχτείς εσύ με τις πυτζάμες ρίχνοντας χριστοπαναγίες στο παιδί που θα ουρλιάζει και όχι σε αυτον που θα το δέρνει.

cool.png

Δημοσ.

γιατι εσυ οταν γκουχου γκουχου δεν σκουζεις? νομιζεις οτι δεν ακουγεσαι στην πολυκατοικια? σου εχει τυχει να ερθει ο γειτονας και να σου πει ρε φιλε κανε οτι ειναι να κανεις αλλα μην σκουζεις?

ελα τωρα ρε παιδια ας ειμαστε σοβαροι..

τι θελετε δλδ να κοιμοσαστε και να υπαρχει η απολυτη ησυχια?

μου φαινεται το εχετε δει απο την λαθος μερια και σας το εχουνε περασει εντελως στραβα για αυτο σας ενοχλει και το παραμικρο..

νομιζεις εσυ δεν ενοχλεις τον σκυλο οταν περνας με το αυτοκινητο με τον θορυβο?

σου λεει κατι ο σκυλος? σου φωναζει την αστυνομια? οχι..σου γαυγιζει για να καταλαβεις οτι τον ενοχλει θορυβος με τον δικο του τροπο..

Δημοσ.

Αμα σε ενοχλει τοοοοοσο πολυ πια εκεινη την στιγμη παιρνεις την αστυνομια τηλεφωνο και την επομενη τη φιλοζωικη να μαζεψει το ζωντανο βρισκεις και 2 μαρτηρες σε περιπτωση καταγγελιας και τελος.Ολοι χαρουμενοι εκτος απο τον ιδιοκτητη.....

Δημοσ.

Ποιος ομως ευθυνεται για αυτα τα ζωα ξερεις?Καποιος τα παρατησε και αυτα με τη σειρα τους αναπαρηχθηκαν...ΑΡΑ για το τροχαιο δε φταιει το σκυλι φταιει αυτος που το παρατησε..Εφοσον δε τραυματιστηκε κανενας καλα εκανε και ασχοληθηκε με το ζωντανο

Φυσικα και δε μπορει να φταιει το ζωντανο, αφου μόνο τα εκπαιδευμενα γνωριζουν απο κανονες οδικης ασφαλειας. Ωστοσο εαν καποιο ζωντανο πεταχτει μπροστα σου ενω οδηγας μπορει να εχεις σοβαρο προβλημα. Και ασφαλως αν χτυπησεις εσυ ή καποιος αλλος ανθρωπος το τελευταιο που θα σε απασχολησει ειναι ο κουτσος σκυλακος.

Επισης να σημειωσω οτι οι ανθρωποι δεν ειναι υπευθυνοι για τα χιλιαδες αδεσποτα που κυκλοφορουν στο δρομο ουτε και υποχρεουνται τα παρουν ολα ως κατοικιδια. Αληθεια, υπαρχει ακομα ο μπογιας? :-)

Πολύ λογική σκέψη! Μπράβο!

Σε φανταζομαι σε αντίστοιχο σκηνικό, να έχει δέσει κάποιος στο απέναντι μπαλκόνι σου ένα μικρό παιδί και να το μαστιγώνει για ώρες και να πεταχτείς εσύ με τις πυτζάμες ρίχνοντας χριστοπαναγίες στο παιδί που θα ουρλιάζει και όχι σε αυτον που θα το δέρνει.

cool.png

Xριστοπαναγιες δε ριχνω σε κανεναν γιατι δεν ειμαι τετοιος τυπος, αλλα βαζεις το παιδακι στην ιδια μοιρα με το σκυλακι?...

νομιζεις εσυ δεν ενοχλεις τον σκυλο οταν περνας με το αυτοκινητο με τον θορυβο?

σου λεει κατι ο σκυλος? σου φωναζει την αστυνομια? οχι..σου γαυγιζει για να καταλαβεις οτι τον ενοχλει θορυβος με τον δικο του τροπο..

Εχεις δικιο. Καλο ειναι ολοι μας να βγαζουμε το σκασμο για να μην ενοχλουμε τους σκυλους.

:lol: :lol:

Δημοσ.

χθες βραδυ γινοταν χαμος εξω απο το σπιτι.... περιεργοι ηχοι κτλπ

σηκωνομαι πανω που παει να με παρει ο υπνος απο το κρεβατι (ξημερωματα βεβαια αυτο)

και βγαινω στο μπαλκονι και τελικα ηταν το διπλανο που εβηχε... πω πω πως βηχουν ετσι

μηπως να παω να το μαστιγωσω για να του περασει ο βηχας? :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...