*Kezar* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά ο,τι ισχύει στις συζητήσεις για προϊόντα της Apple, ισχύει και εδω! Θελω να πιστεύω πως μερικοί απλά κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε... για εξηγησε μας αγορινα μου αυτο με τα προιοντα της apple τα κουνούπια εννοούσα,είπες όλα τι κάνουν στα σκυλιά όταν κλαίνε;ξουτ? Μου φαινεται ενδιαφερον.χεχεχε :mrgreen: τα σκυλια οταν κλαινε.κλαινε για καποιο λογο που πιθανοτερο ειναι επειδη εχουνε καποιο προβλημα δλδ κατι τους ποναει. η κατι προκειται να συμβει. τι κανω εκει? προσπαθω να το ηρεμησω ωστε να μην ενοχλω κατι αλλοπροσαλα ατομα σαν εσενα που τους ενοχλει ακομη και ο αερας που αναπνευουν φιλτατε.
Adon1s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ωχ,φιλοζωικη μυριζομαι πως γραφει. Ελπιζω ν εισαι αρσενικου γενους κ οχι θηλυκου γιατι στην 2η περιπτωση επιβεβαιωνονται πολλα πραγματα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 για εξηγησε μας αγορινα μου αυτο με τα προιοντα της apple Μου φαινεται ενδιαφερον.χεχεχε :mrgreen: Θα 'θελες!
*Kezar* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Θα 'θελες! εμα με αφηνεις με την περιεργεια τωρα.. και οπως λενε η περιεργεια σκοτωσε την γατα..!!! τουλαχιστον στειλε σε πμ.χαχαχα
gnsX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 για εξηγησε μας αγορινα μου αυτο με τα προιοντα της apple Μου φαινεται ενδιαφερον.χεχεχε :mrgreen: τα σκυλια οταν κλαινε.κλαινε για καποιο λογο που πιθανοτερο ειναι επειδη εχουνε καποιο προβλημα δλδ κατι τους ποναει. η κατι προκειται να συμβει. τι κανω εκει? προσπαθω να το ηρεμησω ωστε να μην ενοχλω κατι αλλοπροσαλα ατομα σαν εσενα που τους ενοχλει ακομη και ο αερας που αναπνευουν φιλτατε. δεν με ενοχλεί ο αέρας που αναπνέω,ούτε τα σκυλιά,τα γατιά με ενοχλούν,αλλά άλλο θέμα
*Kezar* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δεν με ενοχλεί ο αέρας που αναπνέω,ούτε τα σκυλιά,τα γατιά με ενοχλούν,αλλά άλλο θέμα σε πια περιοχη ειπαμε οτι μενεις?αν επιτρεπεται.
gnsX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 έχεις κάνει απογραφή τα γατιά της περιοχής; offtopic:μ ενοχλούν γιατί ταίζω τα σπουργίτια και καραδοκούν,πότε πέφτει παντόφλα,πότε κλωτσιά,αυτά,λήξις
*Kezar* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 έχεις κάνει απογραφή τα γατιά της περιοχής; offtopic:μ ενοχλούν γιατί ταίζω τα σπουργίτια και καραδοκούν,πότε πέφτει παντόφλα,πότε κλωτσιά,αυτά,λήξις οχι φιλε μου απλα ετσι απο περιεργεια.. αλλα απο οτι φαινεται εισαι μαστερ της ειρωνιας.ενας αλλος νεοελληνας μεσα απο το ιντερνετ.. δεν πειραζει εχουμε πολλους εδω. σου ευχομαι καποια στιγμη να φας εσυ την παντοφλα και την κλωτσια και να την θυμασαι για παντα μαζι με τα λογια μου.!!!
SOADNICK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αν σε ενοχλει ο σκυλος μου να μετακομισεις... εσυ ενοχλησε οχι κανεις αλλος! Περα απο την πλακα δοκιμασε να μιλησεις με φιλοζωικη θα σου πουν τι πρεπει να κανεις.
xreokopia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 εγω παρακαλω..στην ιδια μοιρα τα βαζω ολα.. και τους ανθρωπους και τα ζωα και τα φυτα και ολα.. γιατι τι προβλημα υπαρχει δεν το καταλαβαινω το υφακι σου. Aρα βαζεις το πατερα σου και το γιο σου ισα με τα σκυλια, τα γατια, τους ελεφαντες και τους ρινοκερους, μαλιστα... Ποιο υφακι μου? Εσυ πριν ειπες οτι δε σεβομαι τον εαυτο μου, να ομως που τωρα μας λες οτι εσυ δε σεβεσαι τους ανθρωπους(αφου τους εξομοιωνεις με τα ζωα), συνεπως ουτε και τον εαυτο σου. Να σε ρωτησω και κατι αλλο, πες οτι σου περισσευει ενα ποσο για αγαθοεργια και υπαρχει ενα ιδρυμα ορφανων και ενα ιδρυμα αδεσποτων. Που θα το δωσεις, στα ορφανα ή στα αδεσποτα? Ή μηπως μισα-μισα?
Lucifer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ε δε βοηθάς κι εσύ, ανάποδο μάρκετινγκ κάνεις.
Socratis_g Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 φόλα σε όλα τα κοπρόσκυλα που έχουμε γεμήσει για να ικανοποιούν τα βίτσια και τα κενά της ψυχολογίας τους οι ιδιοκτήτες τους.
slygeo87 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δεν κατάλαβα. Φόλα σε αυτούς που έχουν σκυλογατιά; Γιατί;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 φόλα σε όλα τα κοπρόσκυλα που έχουμε γεμήσει για να ικανοποιούν τα βίτσια και τα κενά της ψυχολογίας τους οι ιδιοκτήτες τους. φόλα στους δασκάλους που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους ούτε σε θέματα γραμματικής αλλά ούτε και στην ανάπτυξη βασικών αρχών... Η φόλα σε ζώα γενικότερα δεν ικανοποιεί και αυτή κάποια "κενά" της ψυχολογίας? Θέλεις να τις μετρήσουμε? (τις ψυχολογίες εννοώ)
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Seriously, νόμιζα πως αυτοί που ρίχνουν φόλες δεν ξέρουν καν να γράφουν. Όχι να μπαίνουν και στο internet... κουμπιά, κλίκ δεξιά αριστερά, φωτεινά ερεθίσματα, what a mindjob .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα