Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά κάποιοι έχουν αρκετά κοινά με τους Αμερικάνους στο Ιράκ... they pulled out too fucking late.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aρα βαζεις το πατερα σου και το γιο σου ισα με τα σκυλια, τα γατια, τους ελεφαντες και τους ρινοκερους, μαλιστα...

Ποιο υφακι μου? Εσυ πριν ειπες οτι δε σεβομαι τον εαυτο μου, να ομως που τωρα μας λες οτι εσυ δε σεβεσαι τους ανθρωπους(αφου τους εξομοιωνεις με τα ζωα), συνεπως ουτε και τον εαυτο σου.

Να σε ρωτησω και κατι αλλο, πες οτι σου περισσευει ενα ποσο για αγαθοεργια και υπαρχει ενα ιδρυμα ορφανων και ενα ιδρυμα αδεσποτων. Που θα το δωσεις, στα ορφανα ή στα αδεσποτα? Ή μηπως μισα-μισα?

καλο το να προσπαθεις με εξυπναδες να το παιξεις καποιος αλλα δυστηχως μερικες φορες αποτυγχανεις..

Μιλας για χρηματικο ποσο σε ιδρυμα ανθρωπιστικο? μα καλα τωρα εισαι σοβαρος?

ποτε δεν δινουμε χρηματικο ποσο σε ιδρυματα γιατι τα βαζουνε στην τσεπη τους.(ουπς τα σκυλια δεν θελουν λεφτα..χαχαχα)

τελος παντων θα διαλεγα οτι εχει ποιο πολυ αναγκη.

καταρχας σε ανθρωπιστικο ιδρυμα δινεις ρουχαλακια 2-3 ηδη υγιεινης κλπ κλπ και εισαι αρχοντας..αυτα που οντως τους χρειαζονται και οχι ΧΡΗΜΑ.

στα σκυλια πας και παιρνεις 2 τσουβαλια τροφη αμα εχουνε αναγκη για μια στεγη πας και βοηθας να φτιαχτει η αν εχεις καποιο γνωστο για τπτ ξυλα πας και τα παιρνεις εσυ τα δινεις και τελος..

τροφη σκυλου-γατας να σου παει 30 ευρω 30Kg? μπορει και με λιγοτερα αν το παρεις χονδρικα με αυτα θα περασουν 2 μηνες 10 σκυλια..και δεν χρειαζονται τπτ παραπανω και φροντιδα.

ο ανθρωπος θελει και τα ρουχα του και την θερμανση του και το σπιτι του και την τηλεοραση του και τα παιχνιδια του αν ειναι μικρο παιδι..

συγκρινεις ανομια πραγματα..

ξανασκεψου πριν πεις κατι σε παρακαλω.

Αλλες οι αναγκες του ανθρωπου αλλες του ζωου αλλες του φυτου.

και μια επαναληψη στα λογια ενος σωστου ανθρωπου.

Δεν εχετε προσδιορίσει όμως το πως φαντάζεστε τον μπόγια. Να μαζεύει τα ζωα και να τα κάνει τι; (ξερω οτι θα ακούσω τραγικές απαντήσεις αλλά εχω εκπαιδευτεί πλεον).

Για παράδειγμα υπάρχει υπηρεσία στο δημο Αθηναίων που μαζεύουν τα αδέσποτα, τα πάνε για στείρωση και τα επιστρέφουν στο χώρο που τα βρήκαν.

Για τους ανθρώπους δεν χρειάζονται ολα αυτα τα ακραία που λες! Αρκεί μια απλή και ...υποτιμημένη λέξη: παιδεία!

B)

Δημοσ.

Θυμάμαι έντονα οτι πριν αρκετό καιρό, στο adespoto.gr είχαν φτιάξει μια γραμμή για τέτοιου είδους καταγγελίες. Τώρα με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα τίποτα δυστυχώς.. μόνο αυτό, που πάνω κάτω είναι όσα είπατε ήδη. (Αν τελικά κάνεις κάτι για το θέμα, ενημέρωσε μας ;) )

Link

Δημοσ.

Πολλες φορες τα γατια και τα σκυλια προκαλουν τροχαια δυστυχηματα. Η αντιδραση του οδηγου μπορει να ηταν παραλογη αλλα αυθορμητη, συχνα βριζουμε ακομα και αψυχα αντικειμενα. Τον αδελφο σου τι τον εφερες, να... δειρετε τον οδηγο? Θα μπορουσε να σου συμβει κι εσενα. Περοσσοτερο θα πρεπε να σε ανησυχει οτι μπορει να ειχαν σκοτωθει ανθρωποι, οχι το κουτσο σκυλι.

O συγκεκριμένος οδηγός για καλή του τύχη οπως λες ηταν μόνος του στον δρόμο.

Αυτο που τον πείραξε περισσότερο είναι μην τον χαρακτήριζαν κακό οδηγό.(Ξερεις στην Ελλάδα είμαστε ο καθένας γαματοι οδηγοί,εραστές,μάγκες,τσιφτες καραμπουζουκλήδες).

Που πρεπει να ηταν και κακος οδηγος γιατι τετοιο σκύλο τον βλέπεις εκτος αμα κοίταζε κάνα δελτίο στοιχήματος.

Τον αδερφό μου τον έφερα γιατί οπως έδρασε αυθόρμητα αυτος με το να βρίζει τον σκύλο έδρασα και γω αυθόρμητα με το να βρίζω την στραβομάρα του. Τσαμπουκάδες σε παιδάκι που έχει τα μισά του χρόνια δεν έπρεπε να περάσουν.Θα του μάθαινε και την αγάπη για τα ζωα...Ένας λόγος παραπάνω.

Στην τελική αντίδραση πολιτισμένου ανθρώπου είναι αυτή για τον σκύλο και για τον 15χρονο;

Αντί να κοιτάξει οτι την έβγαλε φτηνά και δεν έγινε καμία χοντρή μ@λ@κια έπρεπε να κάνει ετσι;

Και μένα μου χουν συμβεί σκηνικά στον δρόμο αλλά εκεί φαίνεται η παιδεία που χει ο καθένας.

Δημοσ.

O συγκεκριμένος οδηγός για καλή του τύχη οπως λες ηταν μόνος του στον δρόμο.

Αυτο που τον πείραξε περισσότερο είναι μην τον χαρακτήριζαν κακό οδηγό.(Ξερεις στην Ελλάδα είμαστε ο καθένας γαματοι οδηγοί,εραστές,μάγκες,τσιφτες καραμπουζουκλήδες).

Που πρεπει να ηταν και κακος οδηγος γιατι τετοιο σκύλο τον βλέπεις εκτος αμα κοίταζε κάνα δελτίο στοιχήματος.

Τον αδερφό μου τον έφερα γιατί οπως έδρασε αυθόρμητα αυτος με το να βρίζει τον σκύλο έδρασα και γω αυθόρμητα με το να βρίζω την στραβομάρα του. Τσαμπουκάδες σε παιδάκι που έχει τα μισά του χρόνια δεν έπρεπε να περάσουν.Θα του μάθαινε και την αγάπη για τα ζωα...Ένας λόγος παραπάνω.

Στην τελική αντίδραση πολιτισμένου ανθρώπου είναι αυτή για τον σκύλο και για τον 15χρονο;

Αντί να κοιτάξει οτι την έβγαλε φτηνά και δεν έγινε καμία χοντρή μ@λ@κια έπρεπε να κάνει ετσι;

Και μένα μου χουν συμβεί σκηνικά στον δρόμο αλλά εκεί φαίνεται η παιδεία που χει ο καθένας.

δεν μας ειπες ρε αρχοντα μου ομως μια σημαντικη πληροφορια..

ποσο ητανε το οριο ταχυτητας και ποσο πηγαινε?

• Super Moderators
Δημοσ.

Σωστός οδηγός δεν είναι αυτός που απλα κινείται εντός των οριων ταχύτητας...

Δημοσ.

οχι φιλε μου απλα ετσι απο περιεργεια..

αλλα απο οτι φαινεται εισαι μαστερ της ειρωνιας.ενας αλλος νεοελληνας μεσα απο το ιντερνετ..

δεν πειραζει εχουμε πολλους εδω.

σου ευχομαι καποια στιγμη να φας εσυ την παντοφλα και την κλωτσια και να την θυμασαι για παντα μαζι με τα λογια μου.!!!

Βάζω τα ζώα στην ίδια μοίρα με τους ανθρώπους,στην αρχή πήγα να το συζητήσω αλλά δεν έλεγαν λέξη και έκαναν τα δικά τους πάλι.

Χαίρομαι να μιλάει κάποιος για παιδεία και νεοέλληνες και ταυτόχρονα να λέει "εύχομαι να πάθεις το τάδε",πιστεύω ότι είναι ευτυχισμένος,όπως όλοι οι βλάκες που δεν καταλαβαίνουν την αντίφαση,γενικά ο βλάκας έχει άγνοια,παίζει να μην το καταλάβεις ούτε τώρα.

Δημοσ.

Με 30 km/h πηγαινε.Τι να λεει;

Δημοσ.

Σωστός οδηγός δεν είναι αυτός που απλα κινείται εντός των οριων ταχύτητας...

δεν ειπα εγω κατι τετοιο..

αλλα μου φαινεται περιεργο να πηγαινει με 30kmh που λιγο να τσιμπησεις το φρενο σταματησε το αμαξι.και να το κανει ολοκληρο θεμα με το σκυλο..

τι να πω ισως ειχα νευρα με καμμια γυναικα..χεχε

τι να πουμε με τους ταριφες που προχωρας με 60 χιλιομετρα και στην ψυχρα σταματανε χωρις αλαρμ χωρις τπτ..σε δευτερολεπτα μεσα..

εκει να φανταστω πρεπει να τον σκοτωσεις.!!!

Βάζω τα ζώα στην ίδια μοίρα με τους ανθρώπους,στην αρχή πήγα να το συζητήσω αλλά δεν έλεγαν λέξη και έκαναν τα δικά τους πάλι.

Χαίρομαι να μιλάει κάποιος για παιδεία και νεοέλληνες και ταυτόχρονα να λέει "εύχομαι να πάθεις το τάδε",πιστεύω ότι είναι ευτυχισμένος,όπως όλοι οι βλάκες που δεν καταλαβαίνουν την αντίφαση,γενικά ο βλάκας έχει άγνοια,παίζει να μην το καταλάβεις ούτε τώρα.

νομιζω καπου το εχεις χασει το παιχνιδι για ξαναριξε ολα αυτα που εχουμε απο την αρχη και βγαλε ενα νοημα γιατι δεν σε βλεπω να πατας πανω στην γη.

Δημοσ.

Και αστυνομία και φιλοζωική ταυτόχρονα. Και πρίξημο για όσες μέρες χρειαστεί μέχρι ένας απο τους δύο να κάνει κάτι. Αλλά πιο πολύ αστυνομία. Γιατί δεν πας να τον πιάσεις έξω στο δρόμο να του μιλήσεις και να του πεις να το σταματήσει? Και αναλόγως την αντίδραση του αντιδράς και εσύ. Το ξύλο είναι νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις. Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν ούτε όσο σχοινί της κρεμάλας.

Δημοσ.

Και αστυνομία και φιλοζωική ταυτόχρονα. Και πρίξημο για όσες μέρες χρειαστεί μέχρι ένας απο τους δύο να κάνει κάτι. Αλλά πιο πολύ αστυνομία. Γιατί δεν πας να τον πιάσεις έξω στο δρόμο να του μιλήσεις και να του πεις να το σταματήσει? Και αναλόγως την αντίδραση του αντιδράς και εσύ. Το ξύλο είναι νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις. Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν ούτε όσο σχοινί της κρεμάλας.

σιγα μωρε ραμπο εσυ..το ξυλο ειναι νομος..

Δημοσ.

Το σχοινί της κρεμάλας (υπάρχει ειδικό σχοινί; ) πόσο πάει το μέτρο;

ειναι ρουφιανοσκοινο το πουλανε μονο στα ρουφιανοπωλεια και στιχοιζει 6.66 το μετρο..

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

μα καλα τπτ δεν ξερεις εσυ τστστστ ντροπη σου

Δημοσ.

Για το μαγαζί στην πλατεία Συντάγματος συνολικά πόσα μέτρα θέλει;

Δεν εννοώ το Public :devil:

πιστευω κανενα 300αρι μετρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...