Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για και χαρά σε όλους παιδιά. μπαίνω στο ψητό κατευθείαν.

Έχω ασύρματο ιντερνετ σπίτι και έχω πάρει γραμμή κάποια άτομα που μου παίρνουν ίντερνετ στο τσάμπα. Πρόβλημα δεν έχω με τα παιδιά.

Η Ερώτηση μου είναι η εξής θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσω μαζί τους...? πολλά πράγματα δε ξέρω από δίκτυα αλλά από τι είδα μπορώ να κάνω ping στις ip τους οπότε θα ήταν πολύ δύσκολο με κάποιο τρόπο με πρόγραμμα δε ξέρω πως να τους στείλω κάποιο μήνυμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Δημοσ.

βασικα για να δεις την ip τους και να δεις ποσοι ειναι συνδεδεμενη μεσω του wifi σου

θα μπεις το modem σου και εκει θα δεις ποσοι ειναι συνδεδεμαινει τι ονομα εχουν στον υπολογιστη τους και διπλα την ip τους

συγουρεψου πρωτα οτι μπαινει καποιος πρωτα .........

Δημοσ.

αυτά που μου προτείνεις τα έχω κάνει όλα και είμαι 100% σίγουρος οτι μου παίρνουν ιντερνετ του βλέπω να φανταστείς και στο κέντρο δικτύου...thnks πάντως

Δημοσ.

Πηγαινε στο δικτυο σου.

Δες αμα ανοιγει κανα pc να κανεις browse τα αρχεια τους και ασε τους κανα notepad με κανα email,IM ή κανα fb να επικοινωνήσετε απο κει.

Μπακαλίστικός τροπος και εμμεσος.Τωρα αν υπαρχει κανα προγραμματάκι πρεπει λογικά να το κανουν και αυτοι install.

Δημοσ.

Στα XP και πιο παλια υπηρχε το net send απο γραμμη εντολων

Δηλαδη εδινες

net send * hello

και εμφανιζοταν σε ολο το workgroup

Ομως:

Για να δουλεψει πρεπει να το επιτρεψεις εσυ και ο αλλος απο το firewall. Καλα εσυ αλλα ο αλλος χλωμο το βλεπω.

Επισης πρεπει να τρεχει το messenger service και στους 2. Δεν ξερω πως ειναι στο default, πιθανως ειναι on

Δεν υπαρχει στα vista/7

Δημοσ.

Για και χαρά σε όλους παιδιά. μπαίνω στο ψητό κατευθείαν.

Έχω ασύρματο ιντερνετ σπίτι και έχω πάρει γραμμή κάποια άτομα που μου παίρνουν ίντερνετ στο τσάμπα. Πρόβλημα δεν έχω με τα παιδιά.

Η Ερώτηση μου είναι η εξής θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσω μαζί τους...? πολλά πράγματα δε ξέρω από δίκτυα αλλά από τι είδα μπορώ να κάνω ping στις ip τους οπότε θα ήταν πολύ δύσκολο με κάποιο τρόπο με πρόγραμμα δε ξέρω πως να τους στείλω κάποιο μήνυμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Αν επικοινωνία, εννοείς να αλληλογραφήσεις μαζί τους, προϋποθέτει οτι πρέπει να σου απαντήσουν.

Τέσσερις τρόποι με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας και πιθανές ανάγκες εξολπισμού

Τρόπος Α.

Κλειδώνεις το δίκτυο και μετονομάζεις το SSID σε κάτι του τύπου «Garfileid_TERMA_TO_TZAMPA»

Τρόπος B.

Κλειδώνεις το δίκτυο και μετονομάζεις το SSID σε κάτι του τύπου «[email protected] »

Τρόπος Γ.

Στήνεις ένα server που να απαιτεί εγγραφή πριν δώσει πρόσβαση στο internet.

Τρόπος Δ.

Στήνεις ένα DNS server και σηκώνεις ενα sniffer. Ρυθμίζει το router σου να κοιτά τον server. Μαζεύεις κωδικους (γιατί όλο και κάποιο email ή facebook θα μπουνε) και μετά επικοινωνείς μαζί τους.

Δημοσ.

Χαχαχαχα

θημήθηκα ενα καλό.

Ένας φίλος λοιπόν παίρνει χαμπάρι οτι του μπαίνουν στο ανοικτό ασύρματο του δίκτυο.

Μπαινει στο ρούτερ να κάνει ενεργοποίηση το φιλτράρισμα των MAC και βλέπει στο DHCP

Log οτι έχει σύνδεθει κάποιος υπολογιστής με το όνομα George-PC.

Μια και δυο. Βγαινει στο Μπαλκόνι και αρχίζει να φωνάζει, έξω φωνή.

Γιώργοοοοοοο

Γιώργοοοοοοοοοο

Ρε Γιώργο πού είσαι;;;;

Σε ενα μπαλκόνι στην κολλητή πολυκατοικία, πετάγεται ένας πιτσιρίκος γύρω στα 15 έξω,

και του απαντάει.....

Ελα τι είναι εμένα θέλεις;;;;;

Απαντάει ο δικός μου.

Ρε κωλόπαιδο, αν ξαναμπείς στο WiFi θα έρθω εκεί και θα σου μαμήσω το σπίτι!!!!!!!!!

Ο μικρός εξαφανίστηκε με την μια χωρίς να πεί κουβέντα.....

χαχαχαχαχαχα

Μπορείς βεβαια και εσύ να δοκιμάσεις το ίδιο.

ΜΦΧ

PALLiS

Δημοσ.

Πιο απλά πράγματα (σχετικό το πιο απλά)

βάλε το dhcp σε ξεχωριστό subnet, και οδήγησέ το στο pc σου,και με εναν web proxy μια σελίδα δική σου να φαίνεται η οποία να τους καλοσωρίζει και να ζητά το τηλέφωνο απο τα γκομενάκια η κάτι άλλο :P

η παίξε όπως εδώ

Δημοσ.

Αν επικοινωνία, εννοείς να αλληλογραφήσεις μαζί τους, προϋποθέτει οτι πρέπει να σου απαντήσουν.

Τέσσερις τρόποι με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας και πιθανές ανάγκες εξολπισμού

Τρόπος Α.

Κλειδώνεις το δίκτυο και μετονομάζεις το SSID σε κάτι του τύπου «Garfileid_TERMA_TO_TZAMPA»

Τρόπος B.

Κλειδώνεις το δίκτυο και μετονομάζεις το SSID σε κάτι του τύπου «[email protected] »

Τρόπος Γ.

Στήνεις ένα server που να απαιτεί εγγραφή πριν δώσει πρόσβαση στο internet.

Τρόπος Δ.

Στήνεις ένα DNS server και σηκώνεις ενα sniffer. Ρυθμίζει το router σου να κοιτά τον server. Μαζεύεις κωδικους (γιατί όλο και κάποιο email ή facebook θα μπουνε) και μετά επικοινωνείς μαζί τους.

Για πες περισσοτερα για το δ..

Ειναι πολυ περιπλοκο παντως αυτο,η μαλλον ο τροπος που το σκεφτομαι εγω ειναι πολυπλοκος.

Μπορεις να ποσταρεις οδηγιες/πληροφοριες just for the knowledge?

android.png

Δημοσ.

Ψαξε για το cain αν θελεις να υλοποιησεις το δ. Θα το βρεις πακετο με το abel. Δεν τα έχω χρησιμοποιησει αλλά έχω δει τη λειτουργία τους, οτιδηποτε λογκαρει σε http το πιανουν.

Δημοσ.

...πιστεύετε όσοι ποστάρατε λύσεις, ότι ο TS κατάλαβε γρυ; Μόνο αυτό που είπε ο Πάλης παίζει νομίζω (κι αν ο Γιώργος είναι στην περίπτωσή του κα'νας δίμετρο-δίφυλλος, γάμησέ τα...).

PS : τα (καλά) γκομενάκια, δεν κλέβουν Ίντερνε. Τους βάζει σύνδεση ο γκόμενός τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...