Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου είχαν κάνει πριν μερικά χρόνια δώρο ένα συλεκτικό ρολόϊ του οποίου το κουρδιστήρι χάλασε.

Να προειδοποιήσω οτι ο μηχανισμός του είναι κάπως ιδιαίτερος και οχι συνηθισμένος.

Μίλησα με την αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν οτι επειδή είναι συλλεκτικο

και δεν αγοράστικε απο κατάστημα εδώ Ελλάδα,δεν επισκευάζεται στην χώρα μας αλλα πρέπει να σταλθεί εξωτερικό.

Γνωρίζεται στην περιοχή σας (Αθήνα πάντα)ή απο στόμα σε στόμα που λενε,

κάποιον "μάστορα" του είδους που θα μπορούσε να του ρίξει μια ματιά και με απώτερο σκοπό να το φτιάξει?

Δεν ψάχνω τον οποιοδήποτε,αυτό μπορώ να το κάνω και εγώ,απλα ρωτάο αν έχετε κάποιο κατάστημα υπόψιν που να κάνουν

σε αυτό το θέμα μαγικά.Γιατί επι της ουσίας,αυτό ψάχνω.

Δημοσ.

Τι ρολόι είναι αν επιτρέπεται; Γιατί δεν περνάς μια βόλτα από το mywatch.gr;

Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση του φόρουμ,δέν το ήξερα,ορίστε το ρολόϊ.

Link

Δημοσ.

Ευαγγελος Τζιμοπουλος, Φειδιου 11 στο κεντρο Αθηνα πισω απο το ξενοδοχειο Τιτανια.

Ειναι 40 χρονια μαστορας στα ρολογια και εχει φτιαξει περιπτωσεις που αντιπροσωπειες σηκωνανε τα χερια ψηλα.

Δημοσ.

Έχω ένα αρχαίο (ίσως και 80-100) χρονών επιτραπέζιο και κανένας από 3 μαστόρους (Πάτρα) που έχω πάει δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι.

Είχα πληρώσει και αρκετά χρήματα και το παράτησα.

Δεν μπαίνω πλέον στον κόπο να το ξαναπάω κάπου.

Άσε που φοβάμαι μην "χαθεί" γιατί μου το ζητούσαν μερικοί να το αγοράσουν.

Δεν θυμάμαι μάρκα.

Την είχα βρει στο internet παλιά και η εταιρία πλέον δεν φτιάχνει ρολόγια, απλά επισκευάζει τα ήδη υπάρχονται σε Αμερική και μόνο από όσο είχα δει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...