triantis7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γειά σας παίδες!! Θα ήθελα την γνώμη σας.. Στήνω ενα pcακι και εχω ενα PSU Antec TruePower 550W. Αυτό έχει 85% efficiency θεωρητικά. Θα είναι εντάξει αν βάλω μια 5970 η θέλω μεγαλύτερο? *Έχω 4 σκληρούς και 1 οπτικό..
kanesaxo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Θεωρώ πως είναι μικρό. Καπου ανέφερε κάποιος σε πισί άνευ O/C πως με 600-650ρι της σειράς δεν του άνοιγε κάν το πισί. "The card requires you to have a 600 Watt power supply unit at minimum if you use it in a fairly high-end system. We assume you'll overclock your processor and that draws a lot of extra power. That power supply needs to have (in total accumulated) at least 50 Amps available on the +12 volts rails." Αν κλοκάρεις κιόλα,θέλεις και τα ανάλογα Α.
triantis7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, i7 2600, no o/c.. Με βλέπω για ενα καινούριο ε? Για εδω με κοβω... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Enthusiast-Series-TX650-V2-650W-80plus-Bronze-Certified-CMPSU-650TXV2EU.htm
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 πολύ καλή επιλογή, approved
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα