nikolas16 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πες οτι θελεις αγορι μου,χαχαχα.αλλα παρε και εσυ το Χ6 υστερα απο καποιο απλο πληκτρογιο και υστερα πες μου οτι δεν θα κανεις ορθογραφικα.(εαν γραφεις γρηγορα) Εσυ το εχεις και carbonated..... τι να πω τωρα αποστομοθηκα Τελικα το palm rest ειναι βολικο ή οχι?
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εγώ δε το αλλάζω με τίποτα. Και μετάνιωσα που πριν καιρό σε προσφορά στο eshop δεν πήρα 2-3 παρα μόνο ένα
BadBoy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 http://www.skroutz.g...BlackWidow.html μηχανικό ftw? Πολύ καλό πληκτρολόγιο, αλλά πράγματι κάνει πολύ θόρυβο. Δε λέει αν το χρησιμοποιείς το βράδυ και σε διπλανά δωμάτια κοιμάται κόσμος. Επίσης, γιατί να πάρει κάποιος της razer και να μην πάρει κάποιο άλλο μηχανικό με πολύ λιγότερα χρήματα;
Michaels_V2 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 η ενα απο αυτα http://www.corsair.com/vengeance-gaming/vengeance-gaming-keyboards.html ή http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/pd/productID.235198600/categoryId.35156900 για απολυτη ησυχια
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 τι να πω τωρα αποστομοθηκα Τελικα το palm rest ειναι βολικο ή οχι? Ειναι ναι.να σου πω την αληθεια,τωρα το καταλαβαινω οτι ειναι βολικο.τοσο καιρο ουτε που ειχα προσεξει οτι υπηρχε.αλλα τωρα για να σου απαντησω που το δοκιμαζω,ναι ειναι βολικο.
nikolas16 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ειναι ναι.να σου πω την αληθεια,τωρα το καταλαβαινω οτι ειναι βολικο.τοσο καιρο ουτε που ειχα προσεξει οτι υπηρχε.αλλα τωρα για να σου απαντησω που το δοκιμαζω,ναι ειναι βολικο. Ααα ωραια μου εφυγε ενα βαρος μαλλον προς τα εκει κλεινω αυτο με τα 3 κουμπια τελικα ισχυει? Και τι καλυτερο εχει απο το X4?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πολύ καλό πληκτρολόγιο, αλλά πράγματι κάνει πολύ θόρυβο. Δε λέει αν το χρησιμοποιείς το βράδυ και σε διπλανά δωμάτια κοιμάται κόσμος. Επίσης, γιατί να πάρει κάποιος της razer και να μην πάρει κάποιο άλλο μηχανικό με πολύ λιγότερα χρήματα; http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Classic+Keyboard+104+keys&rh=i%3Aaps%2Ck%3AClassic+Keyboard+104+keys&ajr=0 όχι και τόσο μεγάλη διαφορά τιμής, το άλλο είναι Αμερική btw... φαντάζομαι θέμα ποιότητας?
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ξερω εγω?δεν το εχω χρησιμοποιησει το Χ4 αλλα και εκεινο δειχνει καλο πληκτρολογιο. Παντως για οσο εχει το Χ6 τωρα δεν θα τα εδινα γιαυτο.πιστευω εχεις και καλυτερες επιλογες σε αυτα τα λεφτα. Για την προσφορα που το ειχε το eshop ηταν παρα μα παρα πολυ καλη ευκαιρια. Εξηγουμε οτι δεν ειναι κακο πληκτρολογιο ουτε ασχημο,απεναντιας.απλα πιστευω οτι εχεις και αλλες επιλογες.
nikolas16 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ξερω εγω?δεν το εχω χρησιμοποιησει το Χ4 αλλα και εκεινο δειχνει καλο πληκτρολογιο. Παντως για οσο εχει το Χ6 τωρα δεν θα τα εδινα γιαυτο.πιστευω εχεις και καλυτερες επιλογες σε αυτα τα λεφτα. Για την προσφορα που το ειχε το eshop ηταν παρα μα παρα πολυ καλη ευκαιρια. Εξηγουμε οτι δεν ειναι κακο πληκτρολογιο ουτε ασχημο,απεναντιας.απλα πιστευω οτι εχεις και αλλες επιλογες. Δηλαδη εσεις τι προτεινετε σε αυτα τα λεφτα ? θελω να εχει κοκινο backlit(λογο πορωσης) Το X6 εχει 60 και το X4 εχει 40
nikolas16 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 χ4 λογω anti-ghosting!! τι εννοεις?
Michaels_V2 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 αναφερθηκε ο spiroslouis πριν!!26 κουμπια ταυτοχρονα~χωρις προβλημα!!μεγαλο πλεονεκτημα για games
nikolas16 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 αναφερθηκε ο spiroslouis πριν!!26 κουμπια ταυτοχρονα~χωρις προβλημα!!μεγαλο πλεονεκτημα για games οκ
SpirosLouis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μεγάλο πλεονέκτημα για πολλά πράματα εκτός από την αλλαγή γλώσσας.(ακόμα δεν το έχω συνηθίσει :-S 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά το έχω) Το palm-rest αν κατάλαβα είναι αυτό που έχει ως προέκταση στο κάτω μέρος με κλίση. Αν εννοείς αυτό είναι 100% βολικό και πιστεύω βοηθάει και στην ευστοχία των πλήκτρων. Ο φωτισμός είναι αρκετά καλός και με βαθμίδες.(1 έως 4). Πλήκτρα ήχου στο πάνω μέρος, 3 επιλογές για αλλαγή macros(6 macros). Για εμένα προσωπικά είναι αρκετά βολικό.(δεν είμαι του τυφλού συστήματος γραφής αλλά του γρήγορου δείκτη) + άλλο 1 καλό που ξέχασα να προσθέσω είναι ότι τα κουμπιά είναι κοντά(όχι κολλητά σαν τα laptop όχι μακριά σαν τα μηχανικά) και έτσι μπορείς να πληκτρολογείς χωρίς ιδιαίτερη κούραση. Κακό είναι βέβαια ότι δεν έχει ελληνικά. Αυτό ήταν το mini-review μου του sidewinder x4 μου. Αρκετά ωραίο.!
Bigi444444 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τα macros αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε λειτουργία ή για προκαθορισμένες μόνο;Δηλαδή αν θέλω να ανοίγω με ένα τέτοιο κουμπί ένα συγκεκριμένο φάκελο, υπάρχει η δυνατότητα να το προγραμματίσω σχετικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα