Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Με το intellipoint μπορεις.τουλαχιστον στο Χ6
SpirosLouis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το ίδιο λογισμικό χρησιμοποιούν και από ότι είδα μόλις γίνεται. Και πρόγραμμα και γενικά ότι μπορείς να κάνεις κλικ.
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το ίδιο λογισμικό χρησιμοποιούν και από ότι είδα μόλις γίνεται. Και πρόγραμμα και γενικά ότι μπορείς να κάνεις κλικ. Ποτε προλαβες και το τσεκαρες ρε συ... Ξερεις τι βολικο ειναι να ανοιγεις πρωι πρωι e-radio ενω εχεις φτιαξει τον καφε σου...
SpirosLouis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν το είχα σκεφτεί καλή ιδέα ;-)
Bigi444444 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Είναι κάτι που είχα απορία εδώ και καιρό.Θέλω κάποια στιγμή να αλλάξω εκείνο το κακόμοιρο το ms multimedia keyboard που είχα πάρει 20 ευρώ το 2002 παρέα με το απλό οπτικό ποντίκι της ms. Αλλά έχει συντομεύσεις για φακέλους,browser,media players κλπ που με βολεύουν απίστευτα.Το Χ4 όμως φαίνεται πως ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
SpirosLouis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 παιδιά το καλύτερο είναι και τα review από το youtube. δείτε 2-3 για να μια πλήρη άποψη και από μη fan boys.
moldovan20 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Σίγουρα ισχύει κάτι τέτοιο? το βρίσκω κάπως τραγικό το "κατώτερο" X4 να μην έχει αυτό το πρόβλημα και να το έχει το Χ6... Ναι έχει αυτό το θέμα όπως τα λέει εδώ ,εγώ δεν το είχα ανακαλύψει καν ,φίλος μου που παίζει fps το είδε σε μένα και το πήρε και τελικά το κράτησε για δεύτερο .
nikolas16 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μεγάλο πλεονέκτημα για πολλά πράματα εκτός από την αλλαγή γλώσσας.(ακόμα δεν το έχω συνηθίσει :-S 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά το έχω) δηλαδη πως αλλαζεις γλωσσα?
BalthazarX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 sidewinder X4 Εδώ κάνει μια σύγκριση..Ρίξτε μια ματιά..
SpirosLouis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 όχι εννοώ στο παλιό πληκτρολόγιο που δεν είχα τέτοια κόλπα πάταγες και τα 2 κουμπιά και έπαιρνε σειρά το alt και μετά το shitft αναγκαστικά. Τώρα τυχαίνει να τα πατάω και τα 2 μαζί ταυτόχρονα και δεν αλλάζει.(το κάνω και γρήγορα...και δεν πετυχαίνει) (τώρα που έγραψα το alt και το shift δεν πρόλαβα να κάνω λάθος πχ. ) να πω την αλήθεια, και php που έγραψα και crysis 2 που έπαιξα δεν είχα κανένα πρόβλημα και στις 1 το μεσημέρι και στις 2 το βράδυ.(χωρίς φώτα δηλαδή)
nikolas16 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 όχι εννοώ στο παλιό πληκτρολόγιο που δεν είχα τέτοια κόλπα πάταγες και τα 2 κουμπιά και έπαιρνε σειρά το alt και μετά το shitft αναγκαστικά. Τώρα τυχαίνει να τα πατάω και τα 2 μαζί ταυτόχρονα και δεν αλλάζει.(το κάνω και γρήγορα...και δεν πετυχαίνει) (τώρα που έγραψα το alt και το shift δεν πρόλαβα να κάνω λάθος πχ. ) να πω την αλήθεια, και php που έγραψα και crysis 2 που έπαιξα δεν είχα κανένα πρόβλημα και στις 1 το μεσημέρι και στις 2 το βράδυ.(χωρίς φώτα δηλαδή) και γιατι δεν φτιαχνεις ενα μακρο που να αλλαζει γλωσσα?
SpirosLouis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 από ότι θυμάμαι δεν γινότανε. Δεν το είχα ψάξει και πολύ αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. ;-)
nikolas16 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 από ότι θυμάμαι δεν γινότανε. Δεν το είχα ψάξει και πολύ αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. ;-) οκ τελικα μαλλον και εγω θα το παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα