Προς το περιεχόμενο

Microsoft Sidewinder X6 Vs Logitech G110 Gaming Keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ίδιο λογισμικό χρησιμοποιούν και από ότι είδα μόλις γίνεται. Και πρόγραμμα και γενικά ότι μπορείς να κάνεις κλικ.

Ποτε προλαβες και το τσεκαρες ρε συ... :rolleyes:

Ξερεις τι βολικο ειναι να ανοιγεις πρωι πρωι e-radio ενω εχεις φτιαξει τον καφε σου...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Είναι κάτι που είχα απορία εδώ και καιρό.Θέλω κάποια στιγμή να αλλάξω εκείνο το κακόμοιρο το ms multimedia keyboard που είχα πάρει 20 ευρώ το 2002 παρέα με το απλό οπτικό ποντίκι της ms. :P

Αλλά έχει συντομεύσεις για φακέλους,browser,media players κλπ που με βολεύουν απίστευτα.Το Χ4 όμως φαίνεται πως ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάω.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δημοσ.

Σίγουρα ισχύει κάτι τέτοιο?

το βρίσκω κάπως τραγικό το "κατώτερο" X4 να μην έχει αυτό το πρόβλημα και να το έχει το Χ6...

Ναι έχει αυτό το θέμα όπως τα λέει εδώ ,εγώ δεν το είχα ανακαλύψει καν ,φίλος μου που παίζει fps το είδε σε μένα και το πήρε και τελικά το κράτησε για δεύτερο .

Δημοσ.

Μεγάλο πλεονέκτημα για πολλά πράματα εκτός από την αλλαγή γλώσσας.(ακόμα δεν το έχω συνηθίσει :-S 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά το έχω)

δηλαδη πως αλλαζεις γλωσσα? :fear:

Δημοσ.

όχι εννοώ στο παλιό πληκτρολόγιο που δεν είχα τέτοια κόλπα πάταγες και τα 2 κουμπιά και έπαιρνε σειρά το alt και μετά το shitft αναγκαστικά. Τώρα τυχαίνει να τα πατάω και τα 2 μαζί ταυτόχρονα και δεν αλλάζει.(το κάνω και γρήγορα...και δεν πετυχαίνει) (τώρα που έγραψα το alt και το shift δεν πρόλαβα να κάνω λάθος πχ. :-) )

να πω την αλήθεια, και php που έγραψα και crysis 2 που έπαιξα δεν είχα κανένα πρόβλημα και στις 1 το μεσημέρι και στις 2 το βράδυ.(χωρίς φώτα δηλαδή)

Δημοσ.

όχι εννοώ στο παλιό πληκτρολόγιο που δεν είχα τέτοια κόλπα πάταγες και τα 2 κουμπιά και έπαιρνε σειρά το alt και μετά το shitft αναγκαστικά. Τώρα τυχαίνει να τα πατάω και τα 2 μαζί ταυτόχρονα και δεν αλλάζει.(το κάνω και γρήγορα...και δεν πετυχαίνει) (τώρα που έγραψα το alt και το shift δεν πρόλαβα να κάνω λάθος πχ. :-) )

να πω την αλήθεια, και php που έγραψα και crysis 2 που έπαιξα δεν είχα κανένα πρόβλημα και στις 1 το μεσημέρι και στις 2 το βράδυ.(χωρίς φώτα δηλαδή)

και γιατι δεν φτιαχνεις ενα μακρο που να αλλαζει γλωσσα?

Δημοσ.

από ότι θυμάμαι δεν γινότανε. Δεν το είχα ψάξει και πολύ αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. ;-)

οκ τελικα μαλλον και εγω θα το παρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...