arxaggelos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Στον Κωτσόβολο από τις προσφορές φυλλαδίου, το Dell με i5, 6gb μνήμη και 500gb σκληρό. Επίσης δώρο (με κάθε λάπτοπ) το Wind Mobile Broadband με ένα μήνα δώρο.
kalmik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Την ίδια προσφορά την είχε παίξει πριν τις γιορτές. Πήγαινες, έκανες παραγγελία και παρελάμβανες σε 15 ημέρες (συνέβση σε γνωστή μου). Καλό μηχανάκι γενικά αν και με μέτρια οθόνη.
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το παρήγγειλα για τη δουλειά, λόγω καλής εγγύησης. Πιστεύω θα μας υπερκαλύψει. Στον Κώτσο μου είπαν κατά την Πέμπτη.
techkid Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καλό μηχανάκι γενικά αν και με μέτρια οθόνη. Η οθόνη είναι 15.6" HD LED, υπάρχει κάτι καλύτερο;
Giorgos09 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Την ίδια προσφορά την είχε παίξει πριν τις γιορτές. Πήγαινες, έκανες παραγγελία και παρελάμβανες σε 15 ημέρες (συνέβση σε γνωστή μου). Καλό μηχανάκι γενικά αν και με μέτρια οθόνη. Εχεις δει χειροτερη σε laptop?
besddimo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ισχύει και η έκπτωση 30% όταν γραφτείς στο site που λένε στα άλλα θέματα;
kostaks3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Την ίδια προσφορά την είχε παίξει πριν τις γιορτές. Πήγαινες, έκανες παραγγελία και παρελάμβανες σε 15 ημέρες (συνέβση σε γνωστή μου). Καλό μηχανάκι γενικά αν και με μέτρια οθόνη. εισαι σιγουρος για την οθονη.Εμενα σε εναν φιλο μια χαρα μου φανηκε
xristoforos89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Για τα χαρακτηριστικα που εχει ειναι οκ η τιμη του. Οσον αφορα την οθονη του η αληθεια ειναι πως ειναι ψιλοαπαραδεκτη. Εκτος απο κακες γωνιες θεασης, το glossy κανει παρτυ και σου σπαει τα νευρα σε χωρους με φως, ειδικα κατα την διαρκεια της ημερας.
c_access Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Για τα χαρακτηριστικα που εχει ειναι οκ η τιμη του. Οσον αφορα την οθονη του η αληθεια ειναι πως ειναι ψιλοαπαραδεκτη. Εκτος απο κακες γωνιες θεασης, το glossy κανει παρτυ και σου σπαει τα νευρα σε χωρους με φως, ειδικα κατα την διαρκεια της ημερας. Η γωνια θεασης δεν ειναι παντα μειονεκτημα αν ειναι μικρη. Ισα ισα που προσφερει λιγο privacy σε δημοσιους χωρους. Εξαλλου για laptop μιλαμε, οχι για τηλεοραση.
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εμένα μια χαρά μου φάνηκε η οθόνη που το είδα στο δείγμα, πάντως σίγουρα όχι η χειρότερη που έχω δει.
Konstantin77 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ισχύει και η έκπτωση 30% όταν γραφτείς στο site που λένε στα άλλα θέματα; οχι θα το εγραφε πανω. γιατί 30%;;
eko13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ολα καλα ολα ωραια ΑΛΛΑ... Κάρτα Γραφικών : Intel GMA HD Shared παμε για αλλα λοιπον... ΒΜW 520 με αποδοση 60 αλογα... Προτιμω μια 316 με 120+ Παρτε μια 320 με 200 και αλογα http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100903 Στα ιδια λεφτα, στο ιδιο μαγαζι...
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ολα καλα ολα ωραια ΑΛΛΑ... Κάρτα Γραφικών : Intel GMA HD Shared παμε για αλλα λοιπον... ΒΜW 520 με αποδοση 60 αλογα... Προτιμω μια 316 με 120+ Παρτε μια 320 με 200 και αλογα http://www.kotsovolo...?catid=10100903 Στα ιδια λεφτα, στο ιδιο μαγαζι... Όχι packard bell ρε φίλε. Λυπήσου τον εαυτό σου. Μακριά από laptop Packard Bell και Fujitsu siemens
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Επαναλαμβανω ότι το λάπτοπ επιλέχθηκε στην κλίμακα "αξιοπρεπές" όχι στην κλίμακα "τούρμπο", και κυρίως με βάση την αξιοπιστία της Dell και με τους καλύτερους, πιστεύω, όρους εγγύησης αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα. Προφανώς και υπάρχουν κι άλλες προτάσεις με καλύτερα specs, και μάλιστα φθηνότερες (κυρίως Acer, HP αλλά και Asus). Αλλά όταν μου χαλάσει κάτι εντός εγγύησης, εάν χαλάσει, έχω το περίεργο βίτσιο να θέλω να μου το φτιάξουν κι όλας. Επίσης το συγκεκριμένο λαπτοπ ΔΕΝ θα κάνει ΠΟΤΕ εργασίες με βαριά γραφικά. Γιατί να πληρώσω μια κάρτα που δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ και να μην κερδίσω από την απόκριση εφαρμογών/λειτουργικού;
xristoforos89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ισα ισα που προσφερει λιγο privacy σε δημοσιους χωρους. Εξαλλου για laptop μιλαμε, οχι για τηλεοραση. Τσοντες θα βλεπεις εσυ και δεν θες να σε βλεπουν οι τριγυρω; Μακριά από laptop Packard Bell και Fujitsu siemens Packard Bell = Acer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα