Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την ίδια προσφορά την είχε παίξει πριν τις γιορτές. Πήγαινες, έκανες παραγγελία και παρελάμβανες σε 15 ημέρες (συνέβση σε γνωστή μου). Καλό μηχανάκι γενικά αν και με μέτρια οθόνη.

Δημοσ.

Την ίδια προσφορά την είχε παίξει πριν τις γιορτές. Πήγαινες, έκανες παραγγελία και παρελάμβανες σε 15 ημέρες (συνέβση σε γνωστή μου). Καλό μηχανάκι γενικά αν και με μέτρια οθόνη.

Εχεις δει χειροτερη σε laptop?

Δημοσ.

εισαι σιγουρος για την οθονη.Εμενα σε εναν φιλο μια χαρα μου φανηκε

Δημοσ.

Για τα χαρακτηριστικα που εχει ειναι οκ η τιμη του.

Οσον αφορα την οθονη του η αληθεια ειναι πως ειναι ψιλοαπαραδεκτη.

Εκτος απο κακες γωνιες θεασης, το glossy κανει παρτυ και σου σπαει τα νευρα σε χωρους με φως,

ειδικα κατα την διαρκεια της ημερας.

Δημοσ.

Για τα χαρακτηριστικα που εχει ειναι οκ η τιμη του.

Οσον αφορα την οθονη του η αληθεια ειναι πως ειναι ψιλοαπαραδεκτη.

Εκτος απο κακες γωνιες θεασης, το glossy κανει παρτυ και σου σπαει τα νευρα σε χωρους με φως,

ειδικα κατα την διαρκεια της ημερας.

Η γωνια θεασης δεν ειναι παντα μειονεκτημα αν ειναι μικρη. Ισα ισα που προσφερει λιγο privacy σε δημοσιους χωρους. Εξαλλου για laptop μιλαμε, οχι για τηλεοραση.

Δημοσ.

Ολα καλα ολα ωραια ΑΛΛΑ...

Κάρτα Γραφικών : Intel GMA HD Shared

παμε για αλλα λοιπον... ΒΜW 520 με αποδοση 60 αλογα... Προτιμω μια 316 με 120+ :mrgreen:

Παρτε μια 320 με 200 και αλογα http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100903 :lol: Στα ιδια λεφτα, στο ιδιο μαγαζι...

Δημοσ.

Ολα καλα ολα ωραια ΑΛΛΑ...

Κάρτα Γραφικών : Intel GMA HD Shared

παμε για αλλα λοιπον... ΒΜW 520 με αποδοση 60 αλογα... Προτιμω μια 316 με 120+ :mrgreen:

Παρτε μια 320 με 200 και αλογα http://www.kotsovolo...?catid=10100903 :lol: Στα ιδια λεφτα, στο ιδιο μαγαζι...

Όχι packard bell ρε φίλε. Λυπήσου τον εαυτό σου.

Μακριά από laptop Packard Bell και Fujitsu siemens

Δημοσ.

Επαναλαμβανω ότι το λάπτοπ επιλέχθηκε στην κλίμακα "αξιοπρεπές" όχι στην κλίμακα "τούρμπο", και κυρίως με βάση την αξιοπιστία της Dell και με τους καλύτερους, πιστεύω, όρους εγγύησης αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα. Προφανώς και υπάρχουν κι άλλες προτάσεις με καλύτερα specs, και μάλιστα φθηνότερες (κυρίως Acer, HP αλλά και Asus). Αλλά όταν μου χαλάσει κάτι εντός εγγύησης, εάν χαλάσει, έχω το περίεργο βίτσιο να θέλω να μου το φτιάξουν κι όλας.

Επίσης το συγκεκριμένο λαπτοπ ΔΕΝ θα κάνει ΠΟΤΕ εργασίες με βαριά γραφικά. Γιατί να πληρώσω μια κάρτα που δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ και να μην κερδίσω από την απόκριση εφαρμογών/λειτουργικού;

Δημοσ.

Ισα ισα που προσφερει λιγο privacy σε δημοσιους χωρους. Εξαλλου για laptop μιλαμε, οχι για τηλεοραση.

Τσοντες θα βλεπεις εσυ και δεν θες να σε βλεπουν οι τριγυρω; :P

Μακριά από laptop Packard Bell και Fujitsu siemens

Packard Bell = Acer. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...