eko13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Απλα να υπενθυμησω οτι ειναι στο τοπικ "προσφορες" Μηχανημα στα 500 ευρω χωρις καρτα γραφικων σορυ αλλα δεν ειναι και καμμια ιδιαιτερη προσφορα... Να δωσεις καποια χρηματα παραπανω επειδη ειναι καλο ονομα και καλη εγγυηση το καταλαβαινω, αλλα οχι οτι ειναι και προσφορα...
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Προσφορά είναι ένα προϊόν και με βάση τις συνήθεις τιμές της εταιρίας, και με γεγονός ότι γενικά πράγματι τις προσφέρει τις παροχές που διαφημίζει (εγγύηση/αξιοπιστία). Για Dell, και με επιπλέον δωράκι 34 ευρώ, πιστεύω ότι είναι προσφορά, όχι τρεχάτε ποδαράκια μου αλλά αρκετά συμπαθητική. Για HP, πχ, δεν είναι, αυτές είναι οι τιμές της. Αλλά όταν βγαίνει ας πούμε ένα σετ ηχείων Logitech στα 80 ευρω προσφορά δεν είναι λογικό να λέμε "ναι αλλά υπάρχουν και τα τάδε από το Lidl με 20". Btw, μου έδωσαν και ένα κουπόνι με εκπτωτικό κωδικό 5-30% για αγορές από το site (ανάλογα το προϊόν). Καθρεφτάκια μεν, και πιθανότατα δεν θα το χρησιμοποιήσω, αλλά κάτι είναι κι αυτό επιπλέον.
besddimo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 οχι θα το εγραφε πανω. γιατί 30%;; Ευχαριστώ, δεν είχα καταλάβει ότι το γράφουνε πάνω και φαντάστηκα πως είναι σε όλα τα προϊόντα. [30% γιατί μπερδεύτηκα (25% έχει τελικά)]
narcotic81 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εχω την εντυπωση πως αυτος ο επεξεργαστης εχει ενσωματωμενη την intel hd 3000 που για τον συνηθισμενο χρηστη ειναι αρκετα καλη, αν και δεν κανει για παιχνιδια..
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εχω την εντυπωση πως αυτος ο επεξεργαστης εχει ενσωματωμενη την intel hd 3000 που για τον συνηθισμενο χρηστη ειναι αρκετα καλη, αν και δεν κανει για παιχνιδια.. Nαι. Ολοι οι sandy bridge εχουν την HD3000.
FiKiFiKi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Είχε σήμερα στο public στο COSMOS DELL 15.6" i5 2430M 6GM RAM 640 HDD AMD Radeon HD 6470M 512 MB στα 549€. Το φιλαράκι μου πήρε το τελευταίο κλειστό κομμάτι (μαύρο) και έμεινε σε γαλάζιο το εκθεσιακό. Ο πωλητής ανέφερε ότι είναι η "απάντηση" στην προφορά του κοτσόβολου. Το μοντέλο πρέπει να είναι αυτό αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος για τον κωδικό του προϊόντος. http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-q15r-5110-8227-6-gb-ram-156%22-mple/prod2570011pp/
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Είχε σήμερα στο public στο COSMOS DELL 15.6" i5 2430M 6GM RAM 640 HDD AMD Radeon HD 6470M 512 MB στα 549€. Το φιλαράκι μου πήρε το τελευταίο κλειστό κομμάτι (μαύρο) και έμεινε σε γαλάζιο το εκθεσιακό. Ο πωλητής ανέφερε ότι είναι η "απάντηση" στην προφορά του κοτσόβολου. Το μοντέλο πρέπει να είναι αυτό αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος για τον κωδικό του προϊόντος. http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-q15r-5110-8227-6-gb-ram-156%22-mple/prod2570011pp/ δυνατη προσφορά... το σκεφτόμουν και εγω για καινουργιο γιατι ο δικος μου εχει αρχίσει να κανει νερα με τα γραφικα του οταν ζεσταινεται αλλα δε με ενθουσιάζει το γεγονός του οτι θα πάρω ενα μηχανημα με καπως καλύτερο επεξεργαστη, καλυτερα γραφικά (αλλα οχι για παιχνιδια) και κατα τ'αλλα ιδιο λειτουργικο και συμπεριφορά... Οπότε ή θα πάρω ένα Mac ή θα περιμένω τα Win8...
FiKiFiKi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 δυνατη προσφορά... το σκεφτόμουν και εγω για καινουργιο γιατι ο δικος μου εχει αρχίσει να κανει νερα με τα γραφικα του οταν ζεσταινεται αλλα δε με ενθουσιάζει το γεγονός του οτι θα πάρω ενα μηχανημα με καπως καλύτερο επεξεργαστη, καλυτερα γραφικά (αλλα οχι για παιχνιδια) και κατα τ'αλλα ιδιο λειτουργικο και συμπεριφορά... Οπότε ή θα πάρω ένα Mac ή θα περιμένω τα Win8... Νομίζω ότι αρχική τιμή public ήταν τα 669. Πρέπει να ήταν καλή προσφορά.
Konstantin77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι αρχική τιμή public ήταν τα 669. Πρέπει να ήταν καλή προσφορά. Ηταν... αφου δεν εχει αποθεμα, ετσι κανω και εγω προσφορές...τι απαντηση ειναι σε προσφορα αλλου αφου δεν εχει αποθεμα; θα μας τρελανουν τελειως. παντως οταν βγουν οι Ivy σε 2-3 μηνες θα εχουν ενσωματωμενη καρτα πολύ καλύτερη αποτι λενε απο αυτη και δε θα χρειαζεσαι πια εξωτερικη. Ξερω οτι ακουγεται λιγο "οταν", αλλα ειναι μεγαλη αλλαγη και γενικα θα γινουν πιο φτηνα τα λαπι...εγω αν δε βιαζομουν θα περιμενα. σκεφτειτε και την οικονομια στο ρευμα που θα ειναι στα 22nm κατασκευασμενος και ο επεξεργαστης και η καρτα... Τώρα για καποιον που βιαζεται ειναι μια χαρα και το Link, μην ανβουμε και πανω απο 500 και ειναι και πολύ καλο σε ολα!(δε λεω οτι δεν τα αξιζει το dell εκτος απο την καρτα γραφικών τα 50 απλα δεν υπαρχει και αποτι καταλαβα...) EDIT: εχει σε μαυρο και κοκκινο νομιζω, οκ λαθος καταλαβα. Αλλα παλι ξεφευγει πιστευω.
FiKiFiKi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ειχε αποθεμα αφου αγορασε ο φιλος μου ενα σε μαυρο. Στο web store δεν ξερω τι διαθεσιμοτητα ειχαν.
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ειχε αποθεμα αφου αγορασε ο φιλος μου ενα σε μαυρο. Στο web store δεν ξερω τι διαθεσιμοτητα ειχαν. και με ενα τηλεφωνακι πολυ πιθανό να βρεθούν και αλλα κομμάτια. το εχω κάνει!
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πηγαμε με μια φίλη για να τον πάρει σήμερα και ανέβηκε στα 599... Κριμα, αυτοι εχασαν..
arxaggelos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εχθές το βράδυ που πήγα να παραλάβω είδα σε προσφορά στη θέση του Dell ένα Toshiba με i5 στα 539 ή 549. Αγνώστων λοιπών στοιχείων. Πάντως στο site βλέπω μόνο έναν i5 πάνω από 800 ευρώ, οπότε σίγουρα δεν είναι αυτός γιατί αυτός που είδα είχε μικρή έκπτωση.
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εχθές το βράδυ που πήγα να παραλάβω είδα σε προσφορά στη θέση του Dell ένα Toshiba με i5 στα 539 ή 549. Αγνώστων λοιπών στοιχείων. Πάντως στο site βλέπω μόνο έναν i5 πάνω από 800 ευρώ, οπότε σίγουρα δεν είναι αυτός γιατί αυτός που είδα είχε μικρή έκπτωση. To site δεν τον εχει πλέον. εγω στο καταστημα τον ειδα στα 599...
arxaggelos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τί να πω ρε μαν, μπορεί να είχε μείνει και μόνο ο εκθεσιακός Toshiba. Τα Dell πάντως είχαν σίγουρα τελειώσει, δεν είχε ούτε εκθεσιακό, εγώ τον πήρα σφραγισμένο επειδή ήταν παραγγελία και είχε έρθει από Παρασκευή, τον είχαν κρατημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα