Haldol Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά, είναι δυνατόν να πάρεις από το άμαζον πχ και να μην σου έρθουν κουνημένες ; Συγγνώμη, δηλαδή σε περίπτερα και supermarkets πως πάνε, με teleport; Εννοείται θα έρθουν κουνημένες, όπως πηγαίνουν δηλαδή και στο περίπτερο της γειτονιάς σου. Φυσικά δε θα τις ανοίξεις μέσα σε μισό λεπτό από όταν στις φέρει ο ταχυδρόμος, οπότε τι σε νοιάζει; 1
Antonis3d Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Cherry Coca Cola έχει στο Συνταγμα στο περίπτερο απέναντι από τα μακ και το άλλο δίπλα.
papajo_r Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 dr pepper και coca cola cherry (για εμενα η πρώτη είναι ένα δυσάρεστο ρόφημα ενώ η δεύτερη απλά πίνεται και κάθεται βαριά στο στομάχι) σε κουτάκια έχει λίγο (~5 λεπτά) πιο κάτω από την στάση του μετρό εθνική άμυνα (η αντίστροφα από την στάση χολαργού) σε ένα περίπτερο επί της μεσογείων μετά από τα goodys (ερχόμενος από εθνική άμυνα) και μπροστά στο γωνιακό everest. Vanilla δυστυχώς δεν παίζει να έχει... μου έχει λείψει και εμενα η συγκεκριμένη γεύση αν και καλύτερα που δεν υπάρχει γιατί έχω σταματήσει την coca
bnvdarklord Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εχω ακούσει οτι υπάρχει ενα σουπερμαρκετ απέναντι απο το The Mall που έχει και vanilla, αλλα ειμαι λιγο μακριά και δεν εχω παει να δω.
sabpaxa Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 μου ρχονται κάτι φλασμπακ αηδίας με την βανίλια παίζει να τις πίνουν μόνο οι αμερικάνοι..
bnvdarklord Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Τι να σου πώ εμένα μ'αρεσε πολύ η vanilla Αλλα ξερω και πολλους που τους φαινόταν αηδία.
arxaggelos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Κάτι θυμόμουν ότι υπάρχει ένα θέμα με Cherry Cola...Λοιπόν δεν ξέρω αν αναφέρθηκε και στα πρηγούμενα ποστς, αλλά βρήκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο μικρό μπακάλικο της Ζεύξιδος (δεν έχω ιδέα πως λέγεται) μαζί με κα'να δύο άλλα άγνωστα αναψυκτικά. Όσοι πιστοί προσέλθετε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Εχει και το delicatessen Βασιλόπουλος στη Σταδίου.
tehAllantin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Απορώ γιατί η ΆΡΤΙΑ γευστικά κκ βανίλια δεν έπιασε... Το 2003 στη Χαλκιδική υπήρχε παντού και την έπινα (μάλλον μόνο εγώ) σαν τρελός!
b_real Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 cherry έχει σ'ένα mini market κοντά στο σταθμό του μετρο Πανόρμου
matman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Cheery coca cola kai dr pepper έχει το περίπτερο στην πλατεία κεννεντυ στο Χαλάνδρι. Sent from my iPad using Insomnia
Gsoux Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Υποθετω οτι βανιλια δεν επιασε διοτι ο ελληνας εχει συνηθισει να πινει κοκακολα μαζι με το φαγητο και αυτες δε πινονταν μαζι με το γφαγητο.
gatokoritso Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 ισα ισα με χωρις φαι ηταν χειροτερη τεσπα πλακα ειχε οσο κρατησε..
martini_bb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά από 10 χρόνια γλυκιάς ανάμνησης χτες τυχαία βρήκα σε ένα περίπτερο στη Βούλα την coca cola Vanilla! Δεν σας κρύβω ότι τρελάθηκα μόλις την είδα και επειδή έψαξα να δω αν όντως κυκλοφόρησε ξανά, έπεσα εδώ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα