arxaggelos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Για φτωχομάνα κανένα μαγαζί με Vanilla;
green gordon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Για φτωχομάνα κανένα μαγαζί με Vanilla; Αυριο θα παει ο απο πανω σου απο κει. Δωσε παραγγελια να στις στειλει με κουριερ.
Bspus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Dr Pepper εχει και το American Burger στη Γλυφαδα
Haldol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Coca-Cola Cherry και Vanilla στο Ηράκλειο Κρήτης έχει πουθενά;
SpirtouLisS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εμ, καλά το φαντάστηκα... εμενα τη coca cola vanilla μια χαρα μου ολοκληρωνει παραγγελια το amazon uk. και φθανει στο σημειο που ειναι ετοιμο για ''place order'' αλλα με μεταφορικα Postage & Packing: £39.99 :fear: για ενα κολληταρι ομως που τρελενοταν και δε μπορει να τη βρει πουθενα θα ηταν φοβερο δωρο μια 12αδα!
CaptainHog Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πριν απο λιγο γυρισα απο Θανοπουλο κηφισιας. coca cola βανιλια δεν εχει. ρωτησα εκει στην υπευθυνη αν εχει στα αλλα καταστηματα και μου ειπε οτι ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ πλεον βανιλια....τσαμπα τα χιλιομετρα ρε πουστη μου
Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 η diet cherry cola παντως ειναι πολυ διαφορετικη απο την κανονικη. παντως να ξερω να κατεβασω σε μαυραγοριτικες τιμες
sintalkas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 dr pepper και coca cola cherry έχει σε πολλά καταστήματα του supermarket <<Μπαλάσκας>> και είναι και αρκετά φτηνή περίπου 80 λεπτά το κουτάκι..
tsakonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 δεν πίνονται με τίποτα αυτές, κόντεψα να ξεράσω
kalogeros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google βρήκα αυτό --> http://www.bestof.gr/show_1pro.asp?proid=589 Ρίξτε το μια ματιά.
BadBoy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Coca Cola Cherry είχα βρει πέρυσι σε ένα περίπτερο στην Αγίου Δημητρίου. Είναι ένα που είναι στην απέναντι πλευρά της οδού από τη γωνιακή Alpha Bank, γωνία με Αισχύλου. Για την ακρίβεια πρέπει να περπατήσετε λίγο προς την Αγίας Σοφίας, δεν είναι ακριβώς στη γωνία. Πάντως δεν ξέρω αν φέρνει ακόμη.
thanocaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 η diet cherry cola παντως ειναι πολυ διαφορετικη απο την κανονικη. παντως να ξερω να κατεβασω σε μαυραγοριτικες τιμες Όπα, φίλος, θέλω το 50% των κερδών σου αλλιώς σε πάω καρφωτή.
chrisargos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Cherry cola. Είχα βρει σε ένα περίπτερο στον Πειραιά από το λιμάνι προς το σχιστο Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα