Προς το περιεχόμενο

coca cola cherry / vanilla...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, είναι δυνατόν να πάρεις από το άμαζον πχ και να μην σου έρθουν κουνημένες ;

Συγγνώμη, δηλαδή σε περίπτερα και supermarkets πως πάνε, με teleport; Εννοείται θα έρθουν κουνημένες, όπως πηγαίνουν δηλαδή και στο περίπτερο της γειτονιάς σου.

Φυσικά δε θα τις ανοίξεις μέσα σε μισό λεπτό από όταν στις φέρει ο ταχυδρόμος, οπότε τι σε νοιάζει;

• Like 1
Δημοσ.

dr pepper και coca cola cherry (για εμενα η πρώτη είναι ένα δυσάρεστο ρόφημα ενώ η δεύτερη απλά πίνεται και κάθεται βαριά στο στομάχι)

σε κουτάκια έχει λίγο (~5 λεπτά) πιο κάτω από την στάση του μετρό εθνική άμυνα (η αντίστροφα από την στάση χολαργού) σε ένα περίπτερο επί της μεσογείων μετά από τα goodys (ερχόμενος από εθνική άμυνα) και μπροστά στο γωνιακό everest.

Vanilla δυστυχώς δεν παίζει να έχει... μου έχει λείψει και εμενα η συγκεκριμένη γεύση αν και καλύτερα που δεν υπάρχει γιατί έχω σταματήσει την coca :P

Δημοσ.

Εχω ακούσει οτι υπάρχει ενα σουπερμαρκετ απέναντι απο το The Mall που έχει και vanilla, αλλα ειμαι λιγο μακριά και δεν εχω παει να δω.

Δημοσ.

μου ρχονται κάτι φλασμπακ αηδίας με την βανίλια :eek:

παίζει να τις πίνουν μόνο οι αμερικάνοι..

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κάτι θυμόμουν ότι υπάρχει ένα θέμα με Cherry Cola...Λοιπόν δεν ξέρω αν αναφέρθηκε και στα πρηγούμενα ποστς, αλλά βρήκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο μικρό μπακάλικο της Ζεύξιδος (δεν έχω ιδέα πως λέγεται) μαζί με κα'να δύο άλλα άγνωστα αναψυκτικά. Όσοι πιστοί προσέλθετε :)

Δημοσ.

Απορώ γιατί η ΆΡΤΙΑ γευστικά κκ βανίλια δεν έπιασε... Το 2003 στη Χαλκιδική υπήρχε παντού και την έπινα (μάλλον μόνο εγώ) σαν τρελός!

Δημοσ.

Cheery coca cola kai dr pepper έχει το περίπτερο στην πλατεία κεννεντυ στο Χαλάνδρι.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Υποθετω οτι βανιλια δεν επιασε διοτι ο ελληνας εχει συνηθισει να πινει κοκακολα μαζι με το φαγητο και αυτες δε πινονταν μαζι με το γφαγητο.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από 10 χρόνια γλυκιάς ανάμνησης χτες τυχαία βρήκα σε ένα περίπτερο στη Βούλα την coca cola Vanilla! Δεν σας κρύβω  ότι τρελάθηκα μόλις την είδα και επειδή έψαξα να δω αν όντως κυκλοφόρησε ξανά, έπεσα εδώ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...