RottenLungs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τι να σου πώ... Εγω είμαι απο τότε που με ξέρω με πλύσιμο δοντιών πάντα κάθε πρωϊ και όταν νιώθω περίεργα το στόμα μου και το βράδυ. Δηάδή συνολικά 10-14 φορές την βδομάδα χωρίς οδοντικό νήμα ή στοματικό διάλυμμα και δεν έχω ποτέ μου ούτε ένα σράγισμα, δεν έχω πάθει ποτέ φλεγμωνή στα ούλα, όπως σου είπα έκανα καθαρισμό μετά απο 2,5 χρόνια και δεν είχα σχεδόν καθόλου πέτρα (Μέσα σε 10 λεπτά είχε τελειώσει) κτλ. και φυσικά δεν έχω κακοσμία. Αφου μου βγαίνει έτσι χωρίς προβλήματα, έτσι συνεχίζω. Εγω σε ορθοδοντικό πήγαινα για άλλες ιστορίες. Έχω σκουλαρίκι στην γλώσσα και έσπασα ένα δόντι απο τα μέσα, επίσης έχασα κι ένα άλλο δόντι απο μία περίεργη κατάσταση και έβαλα γέφυρα κτλ. Και ο καθαρισμό δώρο για τν γέφυρα ήταν. Τόσα λεφτά του έσκασα αλλα έκανε καλή δουλει΄λα ο πούστης, ούτε εγω δεν καταλαβαίνω τα ψέυτικα.
escalator3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Έχω από τις 8.30 που τελειώσα με ενα σφράγισμα στο ΙΚΑ. Πότε μπορώ να κάνω τσιγάρο, αναψα μετα τον γιατρό αλλά στην πρώτη τζούρα το σβησα μην κάνω καμιά βλακεία...είναι λίγο περίεργο το σφράγισμα ακόμα παντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα