Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γράφω σε 1 βδομάδα Απειροστικό Λογισμό Ι και όσοι το έχετε ή είχατε ξέρετε τί μπουρδελομάθημα είναι, γι'αυτό ζητάω χάρη κάποιες σημειώσεις για να διαβάσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Τις σημειώσεις τις θέλω γιατί αυτές του καθηγητή είναι ανεπαρκής και το βιβλίο της πλάκας.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω το" Διαφορικός και Ολοκληροτικός Λογισμός " του MICHAEL SPIVAK και όχι ακριβώς τελευταία βδομάδα...Διάβασα και τις πρηγούμενες μέρες απλά όχι εξωνυχιστικά, μόνο 3-4 περάσματα έχω κάνει αλλά δεν με βολεύουν αυτά που έχω. Και ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

ποιο βιβλίο έχετε - γίνομαι κακώς αλλά τελευταία εβδομάδα το θυμήθηκες εεε

Ε μην τον παρεξηγεις ειχε τοσα αλλα μαθηματα να διαβασει και ξεχαστηκε. :D

Δημοσ.

Παιδιά πληροφορική 1ο εξάμηνο είμαι... ΨΑΡΑΚΛΑΣ σε εξεταστική και τέτοιες φάσεις :shock:

Η Αναλυση ειναι βασικο μαθημα για την σχολη αλλα και την σκεψη σου.

Αν ειναι να την περασεις και να μην εχεις ιδεα καλυτερα να μην την περασεις καθολου.

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑ κοίτα ξέρω να λύνω ασκήσεις και τις έννοιες τις έχω ψιλο-κατανοήσει απλά δεν πάταγα στο μάθημα και διάβαζα απο βιβλίο και ότι σημειώσεις είχα απο όποτε πάταγα ( 1 στο τόσο ) και για αυτό ζητάω μία βοήθεια τώρα. Τα Μαθηματικά γενικότερα είναι η αγαπημένη μου επιστήμη απλά υπάηγεται στην μεγάλη μου αγάπη την Πληροφορική :wub:

• Moderators
Δημοσ.

Τις σημειώσεις τις θέλω γιατί αυτές του καθηγητή είναι ανεπαρκής και το βιβλίο της πλάκας.

Το καλύτερο βιβλίο πάνω στον απειροστικό λογισμό και το βρήκες της πλάκας ε;

Διάβασε κανά Γκαρούτσο καλύτερα, όπως κάνουν όλα τα παιδάκια για να περνάνε τα μαθηματάκια τους με πενταράκι. :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Άμα το περάσω με 5 θα κάνω τάμα να μην γαμωσταυρίσω ποτέ ξανά στην ζωή μου, και το συγκεκριμένο μάθημα δεν είναι μαθηματικά...μια κουράδα μαύρη είναι. post-220151-0-65639900-1328010411_thumb.png

Δημοσ.

Eχεις μπει για τα καλα στο φοιτητικο mood βλεπω. Αν σε χαλαει ο απειροστικος λογισμος του πρωτου εξαμηνου τοσο πολυ, δε θελω να φανταζομαι καν, το ποσο θα σε χαλασουν τα επομενα μαθηματα της σχολης σου. Η θα προσαρμοστεις και θα συνηθισεις να διαβαζεις ΚΑΙ μαθηματα που ΔΕΝ σου αρεσουν (τα οποια θα ειναι πολλα), ή θα ***σταυριζεις τα παντα, μεχρι να παρεις πτυχιο. Διαλεγεις.

Περαν τουτου, εφοσον "καιγεσαι" για σημειωσεις, γιατι δεν τις αναζητας αναμεσα στους συμφοιτητες σου?

Δημοσ.

no money και μήν νομίζεις οτι πάταγε και κανείς άλλος στην σχολή :mrgreen: Επίσης μια χαρά μπορώ να διαβάζω απλά το Ι είναι περίεργο απότι άκουσα το ΙΙ και τα υπόλοιπα μαθήματα της σχολής ειναι σε νορμάλ ρυθμούς.

Δημοσ.

no money και μήν νομίζεις οτι πάταγε και κανείς άλλος στην σχολή :mrgreen:

Τι εννοεις no money? Βρες ατομα που παρακολουθουσαν και ζητα τους σημειωσεις. Με οσο θαρρος λες εδω τα 7 κακα της μοιρας σου σχετικα με το συγκεκριμενο μαθημα, θαρρω πως μπορεις να τα πεις και στους συμφοιτητες σου για να σε βοηθησουν. Η μηπως οχι?

Τα παραπανω στα λεω, γιατι ειναι τουλαχιστον ωχαδελφιστικο και ματαιο να περιμενεις απο ενα thread σε ασχετο forum να βρεις σημειωσεις στο εξειδικευμενο μαθημα συγκεκριμενης σχολης.

Η πλακα ειναι πως θα πιστευεις οτι εκανες τα παντα για να βρεις σημειωσεις αλλα η κακη η τυχη δεν σε βοηθησε.

Επίσης μια χαρά μπορώ να διαβάζω απλά το Ι είναι περίεργο απότι άκουσα το ΙΙ και τα υπόλοιπα μαθήματα της σχολής ειναι σε νορμάλ ρυθμούς.

Αυτο το ακουγα μεχρι που πηρα πτυχιο, για σχεδον ΚΑΘΕ μαθημα, εκτος απο αυτα που περναγε ολος ο κοσμος. Θα συνηθισεις.

Δημοσ.

Τι εννοεις no money? Βρες ατομα που παρακολουθουσαν και ζητα τους σημειωσεις. Με οσο θαρρος λες εδω τα 7 κακα της μοιρας σου σχετικα με το συγκεκριμενο μαθημα, θαρρω πως μπορεις να τα πεις και στους συμφοιτητες σου για να σε βοηθησουν. Η μηπως οχι?

Τα παραπανω στα λεω, γιατι ειναι τουλαχιστον ωχαδελφιστικο και ματαιο να περιμενεις απο ενα thread σε ασχετο forum να βρεις σημειωσεις στο εξειδικευμενο μαθημα συγκεκριμενης σχολης.

Η πλακα ειναι πως θα πιστευεις οτι εκανες τα παντα για να βρεις σημειωσεις αλλα η κακη η τυχη δεν σε βοηθησε.

Αυτο το ακουγα μεχρι που πηρα πτυχιο, για σχεδον ΚΑΘΕ μαθημα, εκτος απο αυτα που περναγε ολος ο κοσμος. Θα συνηθισεις.

XAXAXAXXA ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ! ! ! ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...