Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μεγάλη σου αγάπη; Πρώτο εξάμηνο; :P

Εδώ και 5 χρόνια... Απο το γυμνάσιο έλεγα οτι θα περάσω Πληροφορική απλά φανταζόμουν Πειραιά και όχι Γιάννενα :-D

Δημοσ.

jimie ξερεις τιποτα απο ανάλυση-ολοκληρωματα γιατι και το καλυτερο βιβλιο να σου προτεινουμε δε θα κατανοησεις την ουσια του πραγματος οποτε αλυτη ασκηση την ωρα της εξετασης δυσκολο να ολοκληρωσεις.

αν δε σε παιρνει ο χρονος προτεινω να προσπαθησεις να κατανοησεις ετοιμες λυμενες ασκησεις του προτεινομενου βιβλιου και εφοσον λες οτι εισαι και 1ο εξαμηνο ισως πεσει κατι περαμφερες απο εκει και πιασεις το 5.

το ιδανικο θα ηταν να ειχες τις λυμενες ασκησεις του καθηγητη στην παραδοση βεβαια...αλλα εφοσον κανεις σας δε πατουσε θεωρια για σημειωσεις δεν εχει νοημα.

εμεις διναμε απειροστικο λογισμο με ανοιχτα βιβλια (οχι σημειωσεις) ελπιζω οχι και εσυ γιατι τοτε πεφτουν ''αγγουρια'', ελπιζω να γραφετε με κλειστα βιβλια

Δημοσ.

Μου θυμίζεις εμένα. Στο σχολείο τη λάτρευα, στο πτυχίο τσακωθήκαμε, στο μεταπτυχιακό τη σκότωσα.

+1

Απότι θυμάμαι με κλειστά δίνουμε και εντάξει είδα και έπαθα με εσάς τους Insomniacs και κάθομαι και κοιτάω τώρα τα λυμένα του βιβλίου μου...

Δημοσ.

Ρε τι του λέτε του παιδιού, επειδή δεν γουστάρει ανάλυση οτι έχει μπεί στο φοιτητικό mood και δεν θα γουστάρει την σχολή που μπήκε. Είστε σοβαροί;;;

Εγω που σπουδάζω Ναυπηγός Μηχανολόγος στο ΕΜΠ και 4 μαθήματα δεν γούσταρα απο τα 68 της σχολή και όλα είναι απο το 1-2 έτος και φυσικά η Ανάλυση 1 και η Αριθμητική Ανάλυση, FORTRAN και Αυτόματο Έλεγχο που για εμένα είναι χάσιμο γαμημένου χρόνου γιατι είναι άσχετα με αντικείμενο μου και δεν με ενδιαφέρουν θεωρητικά μαθηματικά και προγραμματισμός. Δύσκολα δεν μου φάνηκαν αλλα ΒΑΡΕΤΑ και μάλιστα την FORTRAN ακόμα δεν την έχω διαβάσει και σκέφτομαι να την δώσω για πτυχίο γιατι προτιμώ να σχολούμε με σοβαρά μαθήματα και όχι αηδίες!!!!

Μια χαρά είσαι και η ανάλυση 1 δεν πρόκειται να σου χρησιμεύσει πουθενά. Η ανάλυση 2 είναι πολυ πιο χρήσιμη και ενδιαφέρων, και επίσης πολυ γαμάτο μάθημα αν το έχετε είναι οι συνείθης και μερικές διαφορικές εξισώσεις.

Δημοσ.

κατι τετοια μαθήματα, απο προσωπική εμπειρία, μαθηματικα 1,2,3,4,γραμμική,πιθανοθεωρία,διαφορικές,αριθμητικές μεθόδους, αν δε πας στο μαθημα είσαι καταδικασμένος. νομιζω.

Δημοσ.

Μόνο Απειροστικό Ι δέν πάταγα... Άλγεβρα ας πούμε πήγαινα, επίσης απο το 2ο 6μηνο θα πηγαίνω αφού απότι άκουσα ο Απειροστικός ΙΙ είναι πολύ καλός :mrgreen:

Δημοσ.

@^: Ο Βιδάλης τον κάνει ακόμα;

ΟΠ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ;;; ΝΑΙ ΒΙΔΑΛΗ ΕΧΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 1ο 6ΜΗΝΟ... ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΔΩ ΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

ΟΠ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ;;; ΝΑΙ ΒΙΔΑΛΗ ΕΧΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 1ο 6ΜΗΝΟ... ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΔΩ ΧΑΧΑΧΑ

Απ το 97 τουλάχιστον (που πέρασα) το χει και μάλλον από τότε που άνοιξε το τμήμα ~93. Καλή επιτυχία πάντως και μην καθησυχάζεσαι απ αυτά που ακούγονται ότι και καλά είναι περίεργο μάθημα. Για τα περισσότερα, λίγο-πολύ τα ίδια λέγονται, όπως σου παν και πιο πριν :)

Δημοσ.

Μαθηματικό Ιωαννίνων ε;

Καλό κουράγιο και καλή αρχή. Αν τα πάρεις μεθοδικά από την αρχή και παρακολουθείς, δε θα έχεις πρόβλημα.

Μην ακούς τους παλιούς τι λένε. Μπορεί να δυσκολευτείς παραπάνω από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.

Βέβαια αν κρίνω από το thread δεν το έχεις πάρει και πολύ σοβαρά :mrgreen:

Δημοσ.

Μαθηματικό Ιωαννίνων ε;

Καλό κουράγιο και καλή αρχή. Αν τα πάρεις μεθοδικά από την αρχή και παρακολουθείς, δε θα έχεις πρόβλημα.

Μην ακούς τους παλιούς τι λένε. Μπορεί να δυσκολευτείς παραπάνω από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.

Βέβαια αν κρίνω από το thread δεν το έχεις πάρει και πολύ σοβαρά :mrgreen:

ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ :shock::shock::shock: Πληροφορική είμαι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

@^^: Ο Βιδάλης διδάσκει και στο τμήμα πληροφορικής Ιωαννίνων που ναι κι ο Jimie :)

@^: Ναι καλά, έτσι νόμιζα κι εγώ όταν πέρασα πληροφορική. Θα πήξεις στα μαθηματικά ειδικά τα πρώτα χρόνια :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...