Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δεν με πειράζουν τα Μαθηματικά γενικά μόνο ο Απειροστικός Ι , ας πούμε στην Άλγεβρα τα πάω γαμ_τα και πιστεύω και σε 9 τώρα στην εξεταστική.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δίνετε τα ίδια θέματα με τους μαθηματικούς στον απειροστικό Ι ?
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μπα απίθανο μου φαίνεται να συνέβαινε/συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μπα απίθανο μου φαίνεται να συνέβαινε/συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μπά μην το λές, στην Άλγεβρα πάντα 19 και 20 έπαιρνα... Δίνετε τα ίδια θέματα με τους μαθηματικούς στον απειροστικό Ι ? Δεν έχω ιδέα !!!
partblah1990 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 http://www.math.uoc.gr/~lefteris/AnalyshI/APEIROSTIKOS1.pdf
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μπά μην το λές, στην Άλγεβρα πάντα 19 και 20 έπαιρνα... [...] Στον Physics_Rulez απαντούσα.
Giorgos09 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε πρεπει οπωσδηποτε να προσεξεις τις ασκησεις που εγιναν στη ταξη μη περιμενεις να μαθεις απειροστικο λογισμο και μετα να ξερεις να λυνεις ασκησεις. Το αντιθετο γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα