Sog96Ch Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Επαναφερω το θεμα,ποια καφετερια μου προτεινετε να αγορασω μεχρι 85 ευρω. Μαλλον παω για Nespresso για την καλυτερη γευση στον καφε. Επισης τι καψουλες μου προτεινετε να παρω
Elena16 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ανάλογα τα γούστα σου! Αν τη θες μονο για καφε η nespresso ειναι μονόδρομος! Διαφορετικά σου προτείνω την dolce gusto η οποία ειναι καλύτερη απο την τασσιμο γιατι εχει μεγαλύτερη πίεση! Εκτός απο καφε φτιάχνει και τσάι, σοκολάτα και πολλα αλλά ροφήματα! Sent from my iPhone using Insomnia 1
Sog96Ch Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Η nespresso και η dolce gusto τι καφεδες φτιαχνουν? Επισης ποιες καψουλες να παρω. Μπορεις να μου προτεινεις καποια καφετιερα πιο συγκεκριμενα για την καθε περιπτωση μεχρι 85 ευρω.
noob Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Επαναφερω το θεμα,ποια καφετερια μου προτεινετε να αγορασω μεχρι 85 ευρω. Ξέχασες 3 μηδενικά...
LRoi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Επαναφερω το θεμα,ποια καφετερια μου προτεινετε να αγορασω μεχρι 85 ευρω. Μαλλον παω για Nespresso για την καλυτερη γευση στον καφε. Επισης τι καψουλες μου προτεινετε να παρω Αν πίνεις ήποους καφέδες, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αν προτιμάς δυνατό τον καφέ σου, με ένταση 10, σου προτείνω κατά σειρά τους Kazaar με ένταση 12 (τούμπανο) Ristretto με ένταση 10 (φοβερή γεύση) Darkhan με ένταση 11 (μου αρέσει λιγότερο από τους παραπάνω, αλλά είναι εξίσου ωραίος) Από καφετιέρα έχω την παρακάτω: http://www.electrocrete.gr/ProductDetails.aspx?product=CA7460A8-4C08-4EBF-BDDC-D4CC2D7732E9&family=030&group=301&category=30101
Sog96Ch Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αναμεσα σε dolce gusto και nespresso ποιο να προτιμησω και γιατι? Επισης εαν παρω εαν χωρις καψουλες σαν αυτο https://www.skroutz.gr/s/296342/Delonghi-EC150.html?keyphrase=delonghi+EC150 τι κερδιζω και παρω και ενα μυλο θα εχω καλυτερη ποιοτητα?
Sog96Ch Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αναμεσα σε dolce gusto και nespresso ποιο να προτιμησω και γιατι? Επισης εαν παρω εαν χωρις καψουλες σαν αυτο https://www.skroutz.gr/s/296342/Delonghi-EC150.html?keyphrase=delonghi+EC150 τι κερδιζω και παρω και ενα μυλο θα εχω καλυτερη ποιοτητα? Τι λετε εαν παρω με Παροχή Καφέ: Αλεσμένος, θα εχω καλυτερη ποιοτητα στον καφε ?
LRoi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καμία σχέση η Dolce Gusto με τη Nespresso. Η Nespresso φτιάχνει καφεδάρες, η Dolce Gusto νεροπλύματα με άρωμα καφέ. Το καλύτερο είναι φυσικά μύλος με εσπρεσιέρα, αλλά οι καλές εσπρεσιέρες για αλεσμένο καφέ κοστίζουν κοντά στα 200€ και ο μύλος πρέπει να είναι ακριβός, αν θυμάμαι καλά, συνεπώς πας για επένδυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα