Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα spacefart, μπορείς να τσεκάρεις την πορεία κάθε θρεντ στο οποίο έχει συμμετάσχει η συγχωρεμένη.

Γιατί του το κάνεις αυτό του ανθρώπου; :blink:

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με κάνατε και διάβασα 18 pages από ποστ για να καταλάβω τι παίχτικε...

Δεν είναι ότι θέλω να το συνεχίσω αλλά από την στιγμή που η Saya αρνιόταν να δεχτεί τον νόμο που ισχύει όπως τον παρέθεσε ο Paredwse (αν δεν κάνω λάθος) τότε τι να λέμε...

Ναι, αυτός ισχύει, μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι άλλο θέμα αλλά αυτός ισχύει. Όπως και το να αρνηθείς ότι η γενοκτονία των Εβραίων δεν υπήρξε είναι ποινικό αδίκημα.

Το να το συζητήσεις όμως πολιτισμένα ότι "ξέρεις ρε φίλε πιστεύω ότι έγινε μια μαζική εξόντωση Εβραίων στον Β'ΠΠ αλλά έχω τις αντιρρήσεις μου στο αν συγκαταλέγεται στον όρο Γενοκτονία" και μετά να συζητήσεις τι θεωρείται γενοκτονία και να συμφωνήσεις ή διαφωνήσεις με τον όρο που έχει δώσει η Χάγη είναι διαφορετικό με το "άντε ρε 6 εκατομμύρια σκοτώθηκαν, υπάρχουν άλλα 20 μαζεμένα στον κόσμο" γιατί αυτό δείχνει ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχεις ιδέα για το τι είναι γενοκτονία.

Δηλαδή αν πάρουμε για παράδειγμα ότι: Στον Β'ΠΠ σκοτώθηκαν συνολικά 60 me 72 εκ άνθρωποι, εκ των οποίων τα 5-6 εκ ήταν Εβραίοι, μπορεί να θεωρηθεί γενοκτονία; Ναι. Γιατί; Γιατί μιλάμε για ένα καθεστώς που στοχοποίησε μια μερίδα ανθρώπων που δεν είχαν στρατό, ήταν όλοι πολίτες και ο λόγος για τον οποίο τους επιτέθηκαν δεν είχε καμία υπόσταση σύμφωνα με τους κανόνες πολέμου. Θα πει κάποιος τα εγκλήματα που έκαναν οι Γερμανοί(και Ρώσοι κυρίως) στις περιοχές που καταλάμβαναν δεν ήταν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας; Σαφώς και ήταν αλλά δεν συμπίπτουν στον όρο Γενοκτονία.

any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such: killing members of the group; causing serious bodily or mental harm to members of the group; deliberately inflicting on the group conditions of life, calculated to bring about its physical destruction in whole or in part; imposing measures intended to prevent births within the group children of the group to another group."[3]. It can simply also be known as the intent to destroy a group, in part or in whole. Intent must be proven, otherwise the crime cannot be identified as genocide.

Από την στιγμή όπως που υπάρχει δεδικασμένο για τους Εβραίους και οι περισσότερες χώρες το δέχονται άρα είναι παράνομο να το αρνείσαι, το ίδιο κατά την άποψή μου πρέπει να ισχύει και για την Γενοκτονία των Αρμενίων. Υπάρχει ο αντίστοιχος νομός για τους Εβραίους στην Γαλλία οπότε πρέπει να υπάρχει και για τους Αρμένιους.

Δεδικασμένο δεν το λένε οι νομικοί;

Υ.Γ. Το αν δεν γουστάρεις το πως έχουν αξιοποιήσει υπέρ τους οι Εβραίοι το όλο θέμα με την γενοκτονία, και αν δεν τους γουστάρεις σαν σκεπτικό έθνους δεν έχει καμία σχέση με την αποδοχή του γεγονότος ως έχει.

Δημοσ.

μου αρεσει που αποδεχονται και υποχρεωνουν με νομο την αναγνωριση της γενοκτονιας των Εβραιων αλλα για το κλεμενο χρυσαφι τους που βρισκεται στις τραπεζες της Ελβετιας τσιμουδια.

εμενα αυτο με ενοχλει περισσοτερο: η επιλεκτικη αναγνωριση και προστασια της αληθειας η μερος της, και οχι το κατα ποσο καποιες αρνητικες αποψεις πρεπει να φιμωνονται η οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...