Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α α α α έχουμε ξεφύγει τελείως και η κοτσάνα πάει σύννεφο :shifty: Πες του "κυρίου" που σου είπε τις μ@λ@κίες που είπε, να πάει να δει από που έρχομαι.

Να μην του δώσεις ΦΡΑΓΚΟ και να απαιτήσεις και τα χρήματά σου και το μηχάνημά σου στην κατάσταση που ήτανε.

Στην ανάγκη ύψωσε και φωνή (καλό είναι να είναι πελάτες τριγύρω)

Ακου εκεί 4 μήνες ταλαιπωρία και κερατάς από πάνω. :mad:

Δημοσ.

Α α α α έχουμε ξεφύγει τελείως και η κοτσάνα πάει σύννεφο :shifty: Πες του "κυρίου" που σου είπε τις μ@λ@κίες που είπε, να πάει να δει από που έρχομαι.

Να μην του δώσεις ΦΡΑΓΚΟ και να απαιτήσεις και τα χρήματά σου και το μηχάνημά σου στην κατάσταση που ήτανε.

Στην ανάγκη ύψωσε και φωνή (καλό είναι να είναι πελάτες τριγύρω)

Ακου εκεί 4 μήνες ταλαιπωρία και κερατάς από πάνω. :mad:

Αν θυμάσαι μαζί τα λέγαμε πριν κανα 2μηνο!Εδω τα συζητάγαμε τι μου λέγαν και είμαι ακόμα στο μπλέξιμο!Ετσι θα πάει το πράγμα αυριο...Αν αύριο μου δώσει τ λάπτοπ και δεν ανοίγει θα κάνω φασαρία...Δε παει άλλο..Η στη τελική θα του πω να αγοράσω καινούργιο με μεγάληηηη έκπτωση!

Δημοσ.

Ειλικρινά δε θυμάμαι το περιστατικό αλλά πολύ θα γούσταρα να μου πει τα ίδια ο #@%@#^$%^$%^ :mad:

Μου έχουν δώσει και λαπτοπ δικό τους ...Αν παει ετσι το πράγμα θα του πω ''ποιο λάπτοπ;''

Δημοσ.

παιδιά δεν αφορά λάπτοπ αλλα το αμάξι μου ,ακριβώς το ίδιο μου είχε συμβεί σε ενα εξουσιοδωτημένο σερβις του γέρακα για WV golf(ο τύπος γνωστός απατεώνας της περιοχής) ...το πήγα για αλλαγή τρόμπας βενζίνης και μου χάλασαν τα ηλεκτρικα ....προφασιζόμενοι οτι στον τεχνικό έλεγχο τους έμειναν στα χέρια και ηταν η ώρα τους,,Τα ηλεκτρικά δουλευαν άψογα..

Εγινε ο χαμός μόνο στα χέρια που δεν τον έπιασα με τα πολλά το έφτιαξε ..αλλα έμεινα χωρίς αμάξι 3 εβδομάδες.

Αυτο γιατι μου θύμησε την κοροιδία του κάθε κολοσερβις και επειδή δουλευα σε σερβις υπολογιστών γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω..

Και να ξέρετε τα περισσότερα σερβις μόλις δουν μπλέ οθόνη λένε μητρική για να τα τσεπώσουν..

Προσοχή λοιπόν θέλει λίγο επίθεση στην τελική πρέπει να στο επιστρέψουν οπως το πήγες και όχι ενα μηχάνημα που δεν εκκινεί..αν είναι δυνατόν.

• Super Moderators
Δημοσ.

νευριάζω μόνο που τα διαβάζω, αν μου τα έκαναν θα είχα κάνει το μαγαζί καλοκαιρινό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...