toniloco3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια οπως λεει κ ο τιτλος αγορασα ενα κινητο για την αδερφη μου απο το getitnow.gr. η αδερφη μου ηθελε ενα συγκεκριμενο κ εγω εκανα παραγγελια ενα αλλο λογω κακης συννενοησης με την μικρη..το κινητο ηρθε σπιτι με κουριερ κ απουσιαζαμε κ εγω κ η μικρη αποτε παραλαβε η μανα και πληρωσε με αντικαταβολη κ στα γρηγορα ανοιξε την ζελατινα να δει το κινητο.. ομως οταν γυρισε η αδερφη μου απο το σχολειο κ το ειδα κ καταλαβε το λαθος δεν θελετε να ξερετε τι εγινε :mad: ετσι λοιπον εστειλα φορμα επιστροφης οπως ελεγε οτι υπαρχει δυνατοτητα επιστροφης του κινητου μεσα σε 30 μερες μην τα πολυλογο μετα απο μια βδομαδα κ αρκετα τηλεφονα απο μερος μου με ενημερωσαν οτι δεν υπαρχει δυνατοτη επιστροφης γτ εχει ανοιχτει η ζελατινα μ ειπαν κ γεια σας! ειναι οντως ετσι η να τους πρηξω λιγο μεχρι να το δεχτουν πισω! υπαρχει πιθανοτητα επιστροφης χρηματων ή στην καλυτερη πιστωτικο???
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Έχω επιστρέψει κανονικά στο getitnow προϊόν με ανοιχτή συσκευασία. Πήγαινέ το στο κοντινότερο σημείο εξυπηρέτησης. Μάλλον είναι θέμα του εκάστοτε υπευθύνου.
nemesiskp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πήγαινέ το στο κοντινότερο σημείο εξυπηρέτησης. Νομιζω οτι τα getitnow σαν φυσικα καταστηματα εχουνε κλεισει.Αμα δεις και στο site δεν μπορεις να βρεις ωραριο καταστηματων καθε περιοχης οπως ειχε παλια.Εμενα χαλασε ενα ρολοι πριν λιγες μερες,το πηγα στο κοντινοτερο καταστημα και ητανε κλειστο.Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε οτι τα καταστηματα εχουνε κλεισει ολα.Τελικα το εστειλα με κουριερ με δικα τους εξοδα.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Νομιζω οτι τα getitnow σαν φυσικα καταστηματα εχουνε κλεισει.Αμα δεις και στο site δεν μπορεις να βρεις ωραριο καταστηματων καθε περιοχης οπως ειχε παλια.Εμενα χαλασε ενα ρολοι πριν λιγες μερες,το πηγα στο κοντινοτερο καταστημα και ητανε κλειστο.Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε οτι τα καταστηματα εχουνε κλεισει ολα.Τελικα το εστειλα με κουριερ με δικα τους εξοδα. Σωστά... γι αυτό συνεργάζονται με ΕΛΤΑ κτλ.
alex89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πάρε ξανά τηλέφωνο και αν είσαι τυχερός έχει καλώς. Ειδάλως.......
panos2171 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Eχω επιστρεψει και γω προιον με ανοιγμενη (οχι κατεστραμενη) συσκευασια λογο ασυμβατοτητας, δε μου παν τιποτα και μου επεστρεψαν και τα χρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα