RottenLungs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά επειδή το site που μιλάω για το camping είναι άδειο τέτοια περίοδο του χρόνου, μπορεί όποιος έχει γνώσεις να με βοηθήσει. Θα βάλω το link που έχω το θέμα για να μην γράφω πάλι τα ίδια αλλα απαντήστε μου εδώ αν έχετε γνώσεις επι του θέματος. Edit: Έλα ρε... Τόσα άτομα στο insomnia και κανένας δεν είναι camper να βοηθήσει λίγο;;;;;
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εγω εχω παει πολλες φορες καμπιγκ αλλα την σκηνη την αγοραζα εκεινη την στιγμη ή ειχανε οι φιλοι μου/κοπελα μου.. Αλλα με το ελαφρια τι εννοεις ..Οι μικρες ειναι βολικες και στην μεταφορα και στην τοποθετηση..
RottenLungs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αυτη που έχω τώρα είναι γύρω στα 8-9 κιλα΄και την έχω για διακοπές απο 7 μέρες και πάνω. Αυτή την θέλω για εξορμήσεις του στύλ, πέρνω δύο αλλαξιές, νερό και αποξηραμένη τροφή και την βγάζω ελαφριά σε δυσπρόσιτα μέρη. Πχ. σκεφτόμαστε με κάτι φιλαράκια να πάμε σε ένα δάσος κοντά στην Αλεξαδρούπολη (δεν θυμάμαι όνομα τώρα) αλλα εκεί απαγορεύεται το κάμπινγ (παντού απαγορεύεται αλλα εκέι σε κυνηγάνε πολυ έντονα - κανονικά), οπότε πρέπει μερα - παραμέρα να μετακινήσε και να μένεις σε δυσπρόσιτα μέρη που δεν φαίνοντια εύκολα (κοντήγ πράσινη σκηνή με δίχτυ καμουφλάζ δεν την βλέπεις ούτε στο ένα μέτρο) και σε περίπτωση που σε πιάσουν να μπορείς να αφήσεις τον εξοπλισμό και να το παίξεις κινέζος (οπότε δεν πρέπει να έχεις πράγματα αξίας μαζί). Θέλω να ζυγίζει max. 3.5 κιλά... Αυτό που λες εσύ γίνεται αν πας καλοκαίρι, σε μέρος που δεν έχει αέρα, έχει άπλετο ίσκιο και δεν υπάρχει περίπτωση να βρέξει. Ε τότε και με ένα πανί που το ράβεις σε σχήμα σκηνής κάνεις δουλειά άνετα. Άμα κάνεις σοβαρές εξορμήσεις, χρειάζεσαι και τον ανάλογο εξοπλισμό.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εσυ τα θες για εξιδανικευμένες καταστασεις. Γιατι κυνηγανε ετσι ? Γιατι δεν πατε σε κανενα καταφυγιο? Ναι εγω για το καλοκαιρι ελεγα.. Τωρα το χειμωνα χρειαζεσαι σιπλιγκ μπαγκ και ισοθερμικα ρουχα καλες καλτσες και μια σκηνη αδιαβροχη και θα εισαι καλλημενος..
RottenLungs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ε μωρέ για να μην βάλεις καμια φωτιά, να μην κάνει σκουπίδια και έτσι. Αλλα εμείς έχουμε οικολογική συνείδηση και εννοείται οτι δεν βάζουμε ΠΟΤΕ φωτιά μέσα σε δάσος. Εκτός του οτι μπορεί να βάλεις φωτιά σε ένα ολόκληρο δάσος, σε πάνε μέσα για εμπρησμό είτε αρπάξει το δάσος είτε όχι. Τώρα αν είσαι ήρεμος και όχι προκλειτικός, μπορεί και να την γλιτώσεις αλλα όχι πάντα. Τα πρόστιμα είναι λίγο τσουχτερά, οπότε αν δεν έχεις πράγματα αξίας καλύτερα να παρατήσεις σκηνή και να το παίξεις τουρίστα. Ποιο φθηνα σου έρχεται...
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Γι αυτό είπες να πάρεις μια φτηνή σκηνούλα, μόνο 220 ευράκια, ε; Η καλή σου σκηνή πόσο να κάνει άραγε;
RottenLungs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Αυτη που λέω να πάρω κάνει στα 120€ και ναι άμα σκεφτείς οτι το πρόστιμο είναι 300 το κεφάλι, τότε ναι τα 120 είναι λίγα...Σε μία σκηνή θα μένουν δύο άρα αναλογικά τα έξοδα πάνε 60 στο καθένα. Τα ρούχα θα είναι αμελητέας αξίας. άσε που όταν είσαι ελαφρύς και ευέλικτος και μπορείς να χωθείς παντού, δύσκολα θα σε βρούν για να σου σκάσουν το πρόστιμο. Μόνο αν έχουν άλογα και αυτοί οι δασοφύλακες, πόσοι να είναι. Μιλάμε για αχανής εκτάσεις, μέσα στο απίοστευτα πυκνό πράσινο. Όποιος έχει πάει εκεί πάνω καταλαβαίνει τι λέω... Edit: Κάτι που μπορεί να μην ξέρετε, δεν απαγορεύεται να πάω και να στήσω την σκηνή μου οπουδήποτε αρκεί όταν δύση ο ήλιο να έχω ξεκουμπηστεί. Οπότε μέρα δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Αυτοί την στήνουν ξημερώματα και σε πιάνουν στον ύπνο. Οπότε άμα έχει κρυφτεί καλά δεν πρόκειται να φάς το πρόστιμο, ούτε να χάσεις τον εξοπλισμό σου. Επίσης για να μπούν μπάτσοι στην σκηνή θέλουν ένταλμα. Άσε που άμα είναι και δασονόμος, παίζει να μην μπορεί να σου κάνει και τίποτα (δεν το έχω ψάξει). Μέχρι να βγεί το ένταλμα μπορείς να την κοπανήσεις. Εγω όχι ακριβώς έτσι βέβαια γλίτωσα να πληρώσω σε ένα camping... Μου φώναζε αυτό απο έξω, δείξε μου το καρτελάκι, εγω δεν απάνταγα μέχρι που έφυγε. Μετα απο λίγο ξέστησα και την κοπάνησα. Μαλακία μου το ξέρω αλλα είχα ξεμείνει τις τελευταίες μέρες...
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μια χαρά σε βρίσκω. Δαδιά θέτε να πάτε;
RottenLungs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Στο μυαλό μας έχουμε μία πολυ μεγάλη περιοχή που είχαμε πετύχει απο το τραίνο πέρσι που πήγαμε Σαμοθράκη (Αλεξαδρούπολη μας πήγαινε το τραίνο). Ένας είπε το όνομα και μας έδωσε αρκετές πληροφορίες αλλα δεν το έχω συγκρατήσει. Οι άλλοι θυμούνται. Εμένα αυτό που μου έχει μείνει είναι η τρομακτικά πυκνή βάστηση και τα άπειρα δέντρα. Σαν κανονική Ζούγκλα φαινότανε. Εεεε είναι νωρίς ακόμα, έχουμε καιρό να το οργανώσουμε καλά. Εδω κατάλληλη σκηνή δεν έχω και δεν με βλέπω να την πέρνω πρίν κανα 2μηνο. Ε για να την δοκιμάσω πρίν παίζει να πάω κανα Αγγίστρι, πρίν πέσει το κρύο. Αν και λένε οτι δεν έχει πολυ δέντρο. Αλλιώς μπορεί να ανέβω προς τα πάνω. Θα δείξει μωρέ. Σε όλα είμαι ανοιχτός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα