Προς το περιεχόμενο

Toshiba 37SL833G - 510€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να διορθώσω τα λεγόμενά σου λίγο γιατί μάλλον δε το έψαξες και πολύ πρίν απαντήσεις...

Όλες όσες ανέφερα έχουν DLNA.

Κι εδώ μερικά λόγια για το DLNA για να καταλάβεις τί ακριβώς είναι και πώς αυτό δουλεύει:

http://hometheater.a...-of-dlna-bg.htm

:)

Όπως βλέπεις είπα ότι στο skroutz δεν αναφέρει για DLNA, δεν είχα τον χρόνο για να το κοιτάξω πιο πολύ...

Όσο για το DLNA ας είναι καλά το PS MEDIA SERVER που με έχει σώσει...

Δημοσ.

Τα μεταφορικά τα υπολογίσατε ? Γιατί η 50αρα που αναφέρεται πιο πάνω είναι Θεσσαλονίκη.

Τώρα όσον αφορά την απόσταση θέασης και η 37 μεγάλη μου πέφτει . Σίγουρα όλες που προτείνετε είναι πολύ καλές όπως και η toshiba είναι καλή . Ήθελα led και 100HZ τουλάχιστον . Οι διαφορές που βλέπω σε όλες αυτές είναι μικρές και θεωρώ ότι η toshiba αυτή για μένα που είμαι σχετικά δίπλα σ αυτόν που τη δίνει είναι ότι πρέπει . Γιατί , να την πάρω από Θεσσαλονίκη και να ψάχνομαι αν τύχει κάτι δεν το ψήνω . Πήγα και την είδα όπως έγραψα πιο πρίν και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Τώρα αν είναι να γλιτώσω 5-10 € και να μου την στείλουν από τη Γουαδελούπη αυτή ή μια άλλη τηλεόραση αντίστοιχη , δεν νομίζω ότι αξίζει . Πάντως ευχαριστώ για τις γνώμες σας που με κάνουν σοφότερο ! :rolleyes:

Δημοσ.

ψήνομαι και εγώ να την χτυπήσω την τηλεόραση, και μετά θα θέλουμε ακόμα 1!

Δώσε αδερφέ !

Εγώ αυτούς τους δύο ακόμα περιμένω !

Δώσε κι εσύ να περιμένουμε τον 1 !!

Δημοσ.

Ειμαι καινουριος στο φορουμ αλλα ειδα αυτο το θεμα και ειπα ας συμμετεχω.

Γενικα με τις τηλεορασεις εχω ψαχτει αρκετα.

Προχθες μαλιστα αγορασε ενας φιλος μου απο η media markt με 489ε μια LG LED TV(και την αντιθεση της leD φυσικα) 100hz FUll HD 42αρα με media player (δεν παιζει DTS ηχο, αυτο βρισκω το μονο της αρνητικο). Ουτε Dlns χρειαζεται κανεις πιστευω ουτε τιποτα απο αυτα.Παιρνεις αυτη τη τηλεοραση με την τελεια εικονα εχεισ και ενα φλασηακι/σκληρο το φορτωνεις HD ταινιες και απολαμβανεις.

Η γνωμη μου ειναι αυτη, προτιμω να δωσω τα λεφτα μου στις ιντσες και στην εικονα, παρα σε ιντερνετ tv και τετοια...

(υοηρχε και μια προσφορα τελεια στο media markt, δυστηχως τελιωσε , με 499ε smart samsung tv)

Οσον αφορα την περιπτωση σου τωρα, δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοφο να εμπιστευτεις Toshiba σε τηλεοραση.Προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε Toshiba Tv , δν λεω οτι ειναι κακες αλλα υπαρχουν τοσες αλλες μαρκες που εχουν ονομα στις τηλορασεις.

Βλεπε (με σειρα προτεραιοτητας,για μενα) : Philips,Samsung,LG και φυσικα οι Sharp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...