Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστηχώς φίλε το μηχάνημα δεν αναβαθμίζεται.

Πρώτον η μητρική που έχεις δεν υποστηρίζει τετραπύρηνους επεξεργαστές , μήπως έβρισκες κάναν μεταχειρισμένο να πάρεις.

Δεύτερον για να παίξεις παιχνίδια θες και 4 gb ram, και από ότι βλέπω έχεις 3 σλοτ με μνήμες 1gb , 512mb, 512mb αντίστοιχα. Σου λείπουν άλλα δύο που δεν αξίζει σε τέτοιο μηχάνημα.

Γνώμη μου είναι να πας για καινούριο.

Αν δεν μπορείς να πας σε καινούριο και αν θες σώνει και καλά να αλάξεις κάτι, αγόρασε μία κάρτα γραφικών την οποία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αν αγοράσεις αργότερα καινούριο pc.

Με μια κάρτα γραφικών θα δεις μικρές βελτιώσεις.

Σε καμία περόπτωση μην σπαταλήσεις χρήματα για επεξεργαστή, μητρική ή μνήμες για το μηχάνημα που έχεις.

Δημοσ.

Το χτίζω τώρα κομμάτι-κομμάτι και θα μου έρθει περίπου στα 500~ € με 4-πυρηνο ( που γίνεται και 6-πύρηνος άμα λάχει ), 8GB Μνήμη, Sapphire 6870 κάρτα πάνω, υδρόψυξη, αλλά σκληρό κράτησα τον προηγούμενό μου έναν 500άρι SATA 2 ( 3 GB/s ) και για οθόνη θα χρησιμοποιώ μία τηλεόραση LG σε Full HD.

Δημοσ.

Δέν έχω και τίποτε άλλο για τηλεόραση την πήρα αλλά οθόνη θα γίνει... Και επίσης γιαί ζηλεύεις ; Ξέρεις πόσο καιρό θα μου έχει πάρει στο τέλος ; 3 Μήνες... Και τα λεφτά για κάθε πράγμα τα μαζεύω ανα βδομάδα σιγά-σιγά. Επίσης να πώ οτι είμαι φοιτητής στα Γιαννενα απο Αθήνα. Επίσης σόρρυ για το Full HD, HD READY είναι απλά πιάνει 1920χ1080.

Δημοσ.

Δεν ξερω ακομα αλλα σκεφτομουνα αν ειναι να τον παρω ετοιμο. Απλως θελω να ξερω ποσο μπορει να κοστιζει ενας καλος υπολογιστης για παιχνιδια ετομος ομως?

Δημοσ.

Για να ξερεις,εαν αγορασεις τα parts απο ενα μαγαζι,θα τους πεις να σου το συναρμολγησουν κιολας και...τσουπ,να ενας ετοιμος υπολογιστης και πιο καλος και πιο φθηνος.

Δημοσ.

Το χτίζω τώρα κομμάτι-κομμάτι και θα μου έρθει περίπου στα 500~ € με 4-πυρηνο ( που γίνεται και 6-πύρηνος άμα λάχει ), 8GB Μνήμη, Sapphire 6870 κάρτα πάνω, υδρόψυξη, αλλά σκληρό κράτησα τον προηγούμενό μου έναν 500άρι SATA 2 ( 3 GB/s ) και για οθόνη θα χρησιμοποιώ μία τηλεόραση LG σε Full HD.

Καλά δεν θα σου έρθει τόσο. Μόνο η υδρόψυξη θα σου κοστίσει ένα κατοστάρικο. Epic fail η σύνθεση αν λάβουμε υπόψιν το ψάξιμο που έριξες.

Δεν ξερω ακομα αλλα σκεφτομουνα αν ειναι να τον παρω ετοιμο. Απλως θελω να ξερω ποσο μπορει να κοστιζει ενας καλος υπολογιστης για παιχνιδια ετομος ομως?

Δεν αξίζει. Πάρε ένα ps3 να πάιζει παιχνίδια και κράτα το pc σου για όλες τις άλλες ανάγκες. Θα σε βγάλει τουλάχιστον άλλα 5 χρόνια.

Δημοσ.

Καλά δεν θα σου έρθει τόσο. Μόνο η υδρόψυξη θα σου κοστίσει ένα κατοστάρικο. Epic fail η σύνθεση αν λάβουμε υπόψιν το ψάξιμο που έριξες.

Είμαι σίγουρος για τα λεφτά γιατί τα έχω κανονισμένα, επίσης την υδρόψυξη 50€ την πλήρωσα. Και δεν του γράφω 500€ ΝΤΑΝ στο δοξα πατρί αλλά 500~ ( + )

Επίσης, τί εννοείς epic fail απο ψάξιμο ;;;

Δημοσ.

Ειχα αυτο το συστημα

CPU INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ

KINGSTON RAM 2GB DDR2 667MHZ

HDD 320GB SATA 2 18 MB CACHE

VGA ASUS EN8500GT HTD 512 Silent

M/B ASUS FBS 1333,PCI Express,10/100 lan

το τροφοδοτικο 450watt δεν θυμαμε μαρκα.

το αναβαθμισα αλαζοντας

εβαλα RAM 4G 2X 800/2G RAM

καρτα γραφικων GTS 450 2GB RAM GEFORGE

Τροφοδοτικο 600watt ocz

εγω με αυτο την αναβαθμισει ειμαι ικανοποιημενος,εχω ενα συστημα απο μετριο εως καλο.

αν σας φενεται παραξενο παιζει ολα τα games σε χαμηλες απαιτησεις

το θεμα ειναι αν παιζεις σε μεγαλες αναλυσεις και τα εχεις ολα στο μαξιμουν φυσικα θα κολαει το pc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομαι να κρατησω τον πυργο και την οθονη και να αγορασω τα αλλα.

Οσο για την epic fail αναζητηση ηξερα οτι ο υπολογιστης πηγαινε πεταγμα αλλα ξεκινησα να ψαχνω μπας και σωσω τιποτα.

Επεξ/σία από Tsabeniarhs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...