Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,λοιπον μπαινω στο θεμα..

χτυπαει ενας το κουδουνι,ακουσα που χτυπησε κ σε αλλους,και μου λεει αν εχουμε τηλ/ιντερνετ και τι εταιρεια,αν ειμαι ικανοποιημενος,ποσο πιανω κλπ..

επειδη ειναι στο ονομα του πατερα μου και ηθελα να τον ξεφορτωθω γιατι επαιζα lan ,του λεω περνα στις 8 κ λεει οκ..(τον περιμενω)

κοιταει κ ενα λογαριασμο(που του πηγα) να τον δει,ηταν στα 52 ευρω ο λογαριασμος,και μου λεει θα παει 41 αυτο..μετα φευγει κ δινουμε ραντεβου για τις 8.

ειχε ενα καρτελακι,το κοιταξα αλλα δεν εβγαζα νοημα,δεν ειπε απο ποιους ειναι κλπ..

εννοειται θα τον περιμενω στη γωνια,αλλα ξερει κανεις τι ρολο τραβαει?

Δημοσ.

Περιμενεις στη γωνια με ενα ροπαλο. Τον κοπανας και μετα ψαχνεις τις τσεπες του για ταυτοτητα ή καμια περιεργη συσκευη επικοινωνιας με εξωγηινους. Ποτε δε ξερεις.

Δημοσ.

Εννοείται πως πριν πιάσεις κουβέντα τον ρωτάς ποιος είναι αυτός που σου χτυπάει την πόρτα. Πλασιέ της HOL ή κάποιου άλλου παρόχου/ISP λογικά. ΑΝ ενδιαφερόμουν, δε θα κλεινα τίποτα την ίδια ώρα, θα ζηητούσα κανα χαρτί να το μελετήσω και σε δεύτερο χρόνο θα επικοινωνούσα αν ενδιαφέρομαι. Αν δε μπορούσε να το κάνει αυτό, δε θα ενδιαφορόμουν.

Δημοσ.

γεια σας,λοιπον μπαινω στο θεμα..

χτυπαει ενας το κουδουνι,ακουσα που χτυπησε κ σε αλλους,και μου λεει αν εχουμε τηλ/ιντερνετ και τι εταιρεια,αν ειμαι ικανοποιημενος,ποσο πιανω κλπ..

επειδη ειναι στο ονομα του πατερα μου και ηθελα να τον ξεφορτωθω γιατι επαιζα lan ,του λεω περνα στις 8 κ λεει οκ..(τον περιμενω)

κοιταει κ ενα λογαριασμο(που του πηγα) να τον δει,ηταν στα 52 ευρω ο λογαριασμος,και μου λεει θα παει 41 αυτο..μετα φευγει κ δινουμε ραντεβου για τις 8.

ειχε ενα καρτελακι,το κοιταξα αλλα δεν εβγαζα νοημα,δεν ειπε απο ποιους ειναι κλπ..

εννοειται θα τον περιμενω στη γωνια,αλλα ξερει κανεις τι ρολο τραβαει?

Υποθέτω κάποιος εμπορικός αντιπρόσωπος γνωστής πολυεθνικής θα ήταν.

Θεωρητικά τα πακέτα τους είναι ωφέλιμα εκτός και αν τύχει θέμα με την τεχνική υποστήριξη της εταιρίας.

Εάν δεν σε απασχολεί η πρότασή τους, τους το δηλώνεις και λήγει εκεί. Τα παραπάνω θερμά σχόλια είναι ανόητες κραυγές αγανάκτησης στο άγνωστο.

Δημοσ.

Και εμενα μου ειχε ερθει μια φορα και μου ελεγε πως ειναι απο τον ΟΤΕ και ηθελε να δει τον λογαρισμο για να δει εαν μπορω να εχω μειωση...Μου φανηκε περιεργο μιας και "εαν" ο ΟΤΕ ηθελε να κανει μειωση δεν θα ηξερε ποσο πληρωνα?Την εδιωξα χωρις να της δειξω τπτ.

Την ρωτησα 2-3 φορες εαν σιγουρα δεν ειναι απο αλλο παροχο αλλα επεμενε απο τον ΟΤΕ :/

Δημοσ.

Είναι εξωτερικοί συνεργάτες άλλων εταιριών (hol, wind, κλπ, οχι οτε) που προσφέρουν πακέτα καλύτερα απο του οτέ, κυνηγώντας πελάτες προφανώς.

Ο πρόλογος περι οτέ βασίζεται στο οτι η wind πχ χρησιμοποιεί τις γραμμές του οτε για να προσφέρει τις υπηρεσίες της, και άρα δεν γίνεται αλλαγή στο νούμερο σου και τα λοιπά.

Το μαρκετοκόλπο είναι οτι εαν σου πει εξαρχής οτι είναι απο άλλη εταιρία θα του κλείσεις την πόρτα, ενω αν στο φέρει πλάγια έχει την πιθανότητα να τον ακούσεις.

πηγή: φίλος που κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά.

Δημοσ.

πηγή: φίλος που κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά.

Ποσο φιλος? Γιατι μπορει και να σε παραμυθιαζει για να σε μπαλαμουτιασει.

Δημοσ.

Και wind μου έχει τύχει...

Και με μπέρδεψε μέχρι κι εμένα, νόμιζα ότι ήταν του ΟΤΕ, δεν έλεγε ποιας εταιρίας ήταν....

Μετά από μικρή συζήτηση κατάλαβα ότι ήταν της Wind..

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΜΗΝ δώσετε λογαριασμό σας να τον δουν ούτε να σημειώσουν τίποτα από αυτόν αν δεν ενδιαφέρεστε !!!!

Υπήρχαν στο παρελθόν που αντέγραφαν τα στοιχεία του συνδρομητή από το λογαριασμό ,

και φτιάχνανε πλαστές αιτήσεις αλλαγή παρόχου για να πάρουν την προμήθεια τους!

Και τραβιέσαι μετά με τις εταιρίες γιατί ξαφνικά σου αλλάζουν πάροχο χωρίς να ξέρεις τίποτα ...:mad:

Δημοσ.

Συνέβη το ίδιο και σε εμένα.

Ο τύπος όμως ήταν απαράδεκτος και για κλωτσιές.

Συστήθηκε ότι είναι από τον ΟΤΕ και ότι ήθελε να δει τον λογαριασμό για μια αναβάθμιση που ήθελε είναι και καλά να γίνει στην περιοχή.

Το καρτελάκι το είχε κριμένο μέσα από τα ρούχα του.

Όταν άρχισε να μου λέει όμως για Wind του λέω συγνώμη αλλά εγώ πάροχο δεν αλλάζω.

Μετά πήρε ένα ύφος ιδιοφυΐας και μου λέει εδώ σου λέω να πληρώνεις τα μισά και δεν θες;

Μετά του λέω και εγώ ότι δικούς ανθρώπους στον ΟΤΕ (και καλά) για του τελειώσουν αμέσως όλα τα δήθεν επιχειρήματα εξυπηρέτησης της Wind που θα ήθελε να μου πει.

Δεν μα φτάνουν τα τηλέφωνα έρχονται και στην πόρτα μας.

Πρέπει να φάνε χοντρή μήνυση οι τύποι που το κάνουν αυτό και λένε ότι είναι του ΟΤΕ.

Επίσης και η Wind εάν τους δασκαλεύει έτσι.

Εάν ξανά έρθει κανείς θα του πω: έλα ρε φίλε από τον ΟΤΕ είσαι και εγώ εκεί δουλεύω εσύ που δουλεύεις;

...και μετά γίνεται μπουχός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...