Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα δεν ξαναπερασε ποτε.. :(

Άμα είδε τον λογαριασμό σου και σημείωσε κάποιο αριθμό δεν χρειάζεται να περάσει. Θα σου ετοιμάσει το συμβόλαιο-αίτηση χωρίς την συγκατάθεση σου. Για αυτό έγραψε νωρίτερα κάποιος φίλος να μην δείχνετε λογαριασμό.

Ευχομαι να κάνω λάθος, αλλά καλού κακού εχε τα μάτια σου ανοιχτά για λογαριασμό/επιστολή στο όνομα σου. Μην το πετάξεις, δεν θα ειναι διαφημιστικό.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι λέτε?

Είναι δυνατόν να μπορεί ο κάθε αντιπρόσωπος να κάνει αιτήσεις με τα στοιχεία των άλλων? Ζητω που καήκαμε!

Ακόμα κι αν το κάνει (που δεν το κάνει γιατί υπογράφει και ο ίδιος τα στοιχεία του σε αυτό), καμία αλλαγή δεν γίνεται πριν επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά απο την εταιρία! Παίρνει τηλ η εταιρία και ρωτάει εαν συναινέσατε εσείς σε αυτό, και μονο τότε γίνεται η ενεργοποίηση!

Η για παράδειγμα μπορεί εσύ να υπογράψεις την αλλαγή, αυτος να καταθέσει τα χαρτιά, και αν εσύ αλλάξεις γνώμη να το ακυρώσεις οταν σου τηλεφωνήσει η εταιρία για την επιβεβαίωση!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι λέτε?

Είναι δυνατόν να μπορεί ο κάθε αντιπρόσωπος να κάνει αιτήσεις με τα στοιχεία των άλλων? Ζητω που καήκαμε!

Ακόμα κι αν το κάνει (που δεν το κάνει γιατί υπογράφει και ο ίδιος τα στοιχεία του σε αυτό), καμία αλλαγή δεν γίνεται πριν επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά απο την εταιρία! Παίρνει τηλ η εταιρία και ρωτάει εαν συναινέσατε εσείς σε αυτό, και μονο τότε γίνεται η ενεργοποίηση!

Η για παράδειγμα μπορεί εσύ να υπογράψεις την αλλαγή, αυτος να καταθέσει τα χαρτιά, και αν εσύ αλλάξεις γνώμη να το ακυρώσεις οταν σου τηλεφωνήσει η εταιρία για την επιβεβαίωση!

Θεωρητικά. Πρακτικά αν ψάξεις στο forum της κινητής θα δεις πως έχει γίνει ουκ ολίγες φορές αλλαγή παρόχου από πλασιέ χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου. 

Δημοσ.

εδειξα λογαριασμο,ο βλακας,αλλα το προσεξα αυτο..δεν σημειωσε τιποτα..μονο πανω στο λογαριασμο εγραψε 20.00(η ωρα που θα περναγε) και το οτι η τιμη απο 52 που ηταν ο λογαριασμος,θα γινοταν 41,20...

Δημοσ.

Θεωρητικά. Πρακτικά αν ψάξεις στο forum της κινητής θα δεις πως έχει γίνει ουκ ολίγες φορές αλλαγή παρόχου από πλασιέ χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου. 

:fear: Δεν έχω ακούσει να έχει γίνει κάτι τέτοιο πάντως.

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο εως ήλιθιο, κάποιος Α να καταθέτει αίτηση σε όνομα άλλου (Β), πλαστογραφώντας δλδ την υπογραφή του Β, και δηλώνοντας ο Α τα δικά του στοιχεία, γνωρίζοντας επίσης οτι η εταιρία θα επικοινωνήσει με τον Β για επιβεβαίωση.

Δεν ξέρω τι προβλέπει ο νόμος για την πλαστογραφία υπογραφής κλπ, αλλα φαντάζομαι οτι δεν θα είναι και ευχάριστο.

Συν οτι ακόμα κι αν δεν τον κυνηγήσει ο Β, ο Α δεν έχει κανένα κέρδος απο μια αίτηση που δεν θα ενεργοποιηθεί, αφου ο Β θα την απορρίψει.

Λες δηλαδή οτι η εταιρία δέχεται, εγκρίνει την αίτηση και προχωρά σε αλλαγή χωρις να το τσεκάρει με τον πελάτη?

Και η αρχική εταιρία δεν τον παίρνει κι αυτή τηλέφωνο πριν παραδώσει, ωστε να του προτείνει καλύτερο πακέτο?

Δημοσ.

:fear: Δεν έχω ακούσει να έχει γίνει κάτι τέτοιο πάντως.

Πριν απο 2-3 χρόνια ήξερα προσωπικά δυο περιπτώσεις που έγινε κάτι τέτοιο. Η μια με cosmoline που πήρε τηλέφωνο και έκανε αίτηση χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη (γυναίκα μεγάλης ηλικίας) και η άλλη με περιοδεύων πωλητή της HOL που σημείωσε το νούμερο και έκανε αίτηση χωρις να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη.

Δημοσ.

ok, παω πάσο σε αυτό!

Νομίζω σήμερα απαγορεύεται να γράφουν οι αντιπρόσωποι αιτήσεις σε άτομα μεγαλύτερα απο μια Χ ηλικία, οτι θεωρείται εξαπάτηση λόγω του οτι πιθανόν να μην γνωρίζουν/καταλαβαίνουν τις νέες τεχνολογίες.

Θέλω να πιστεύω πάντως οτι ακόμα κι αν γίνονται false αιτήσεις, να μην ενεργοποιούνται χωρίς την διασταύρωση των με τον πελάτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...