Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.

Εχω το Hp G62 με την κάρτα γραφικών Ati mobility radeon 4250.

To πρόβλημα που παρουσιάζει είναι ότι σε ανύποπτες στιγμές σβήνει η οθόνη και ξαναανοίγει με το εξής μήνυμα.

"Το πρόγραμμα οδήγησης της οθόνης σταμάτησε να λειτουργεί. Το πρόγραμμα οθόνης AMD driver σταμάτησε να λειτουργεί και ανακτήθηκε με επιτυχία"

Το πρόβλημα συνεχίζει να παρουσιάζεται αφού περασα νέους drivers και έπειτα από restore που έκανα το Laptop στις εργοστασιακές ρυθμίσεις...

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να παίζει... Το μηχανάκι ειναι καινούργιο, 6 μηνών περίπου.... Ευελπιστώ σε απαντήσεις...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω και εγώ ένα hp g62 το οποίο 9 στις 10 φορές κάνει boot κανονικά και 1 στις 10 η οθόνη παραμένει μαύρη (δεν ανοίγει ποτέ) ενώ το Laptop φαίνεται ότι φορτώνει τα windows αν κρίνω από τον χαρακτηριστικό ήχο έναρξης. Τι συμβαίνει;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω και εγώ ένα hp g62 το οποίο 9 στις 10 φορές κάνει boot κανονικά και 1 στις 10 η οθόνη παραμένει μαύρη (δεν ανοίγει ποτέ) ενώ το Laptop φαίνεται ότι φορτώνει τα windows αν κρίνω από τον χαρακτηριστικό ήχο έναρξης. Τι συμβαίνει;

Άνοιξε ενα δικό σου θέμα μην ξεθάβουμε αυτο που ειναι πριν 2 χρόνια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...