REDODIN7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Το τελευταίο καιρό σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δημιουργήσω ένα online μαγαζί που θα πουλάει κινητά, κονσόλες, tablets και γενικά προϊόντα τεχνολογίας. Οι λόγοι που θέλω κάτι τέτοιο είναι πολύ αλλα οι κυριότεροι να έχω μια δικια μου επιχείρηση και να κάνω κάτι που μου αρέσει αφού δεν βλέπω μέλλον στο να με "προσλάβει" κάποιος. Αυτό που θέλω να ρωτήσω δεν είναι το θέμα κατασκευής του site αλλα κύριος το θέμα αγοράς των προϊόντων δηλαδή από που αγοράζουν όλα αυτά τα μαγαζιά και δίνουν τόσο φτηνά σε σχέση με μεγάλες "αλυσίδες". Και δεύτερον τι κεφαλαιο θέλει για τη δημιουργία του σαν κατασκευή δηλαδή έναρξη επιχειρήσεις, εφορεία, πληρωμή ατόμου για κατασκευή του site, hosting κλπ. Αλλα και τη κεφαλαιο θέλει για τα προϊόντα η αν δεν χρειάζεται γιατί τα παραγγέλνεις όταν στο ζητούν οι πελάτες οποτε δεν έχεις χασούρα. Ευχαριστώ εκ των προτερων.
toniloco3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Link σε αυτο το τοπικ θα μπορεσεις να βρεις απαντησεις στα ερωτηματα σου
REDODIN7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Link σε αυτο το τοπικ θα μπορεσεις να βρεις απαντησεις στα ερωτηματα σου Thanks για το λινκ αλλα δεν ειναι ακριβως αυτο που λεω εγω αλλα κατι παρομοιο.
toniloco3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 μην στεκεσαι στον τιτλο.. μεσα εχει πολλες αποψεις για e shop εισαγωγες-παραεισαγωγες προμηθευτες ειναι πανω κατω αυτα που θες.. για τα κινητα που ρωτας πως καταφερνουν κ φερνουν με χαμηλες τιμες τα μικρα η απαντηση ειναι παραεισαγωγες δηλ κινητα που δεν προοριζονταν για την ελληνικη αγορα..χωρις κανενα προβληαμ παντως κ με εγγυηση κ ολα εγω πηρα γκαλαξυ 2 440 ευρω ενω οι αλυσιδες το ειχαν 600
BadBoy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Στα smartphone βάζεις ό,τι θέλεις, αλλά για τις άλλες συσκευές που έρχονται με παραεισαγωγή δεν υπάρχει κίνδυνος να μην έχουν ελληνικά;
REDODIN7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Στα smartphone βάζεις ό,τι θέλεις, αλλά για τις άλλες συσκευές που έρχονται με παραεισαγωγή δεν υπάρχει κίνδυνος να μην έχουν ελληνικά; Eνταξει θα φερεις παρομοια δηλαδη tablets,κονσολες κλπ που δεν θελει ελληνικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα