Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Την Antec πήρες τελικά ; Αν ναι μπράβο, με push-pull θα δείς ωραία αποτελέσματα. Οι ανεμιστήρες που έχεις πόσα cfm βγάζουν ; Να ξέρεις πάντως οτι ο ένας που έχει πάνω βγάζει 80 cfm.
sir_platanight Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ναι την antec...μακάρι να είχα χρήμα να έπαιρνα την H100 αλλα καλουλα θα είναι και αυτή...αρκετές αναβαθμισεις έκανα τον τελευταίο καιρο...είναι ένας φίλος κιόλας πατρα και τα γλύτωσα τα μεταφορικά...οι fans είναι αυτοί http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/685 Πίστευω πως είναι κάτι αρκετά καλο!!εγω την πήρα περισσότερο για ομορφιά..μια χαρα είναι η hyper...αλλα τώρα με την καινουρια Mobo μου θα επιδιώξω και το oc εώς τα 4... Sent from my iPhone using Insomnia
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τα fans βγάζουν λίγα cfm έπρεπε να πάρεις και κανα ανεμιστηράκι... Σου είπα το δικό του βγάζει 80~ cfm Τέλοσπάντων, απλά δεν νομίζω οτι πρέπει να αλλάξεις τον δικό του ανεμιστήρα...
sir_platanight Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Απλα με ενδιαφέρει και ο θόρυβος..και τώρα μια χαρα απροβληματιστα δουλεύουν...και σε χαμηλές θερμοκρασίες... πόσο μεγάλη διάφορα θα έχει δηλαδή;; Sent from my iPhone using Insomnia
sir_platanight Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα,μου ηρθε το cooler μου ηρθε και το κουτακι...για να κανω push/pull πρεπει να τον βγαλω τον fan του κουτιου?και να βγαζουν προς τα εξω αερα εε?
Jimie Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Έ ναί Θα βγάλεις τον πίσω ανεμ. θα βάλεις την ψύκτρα θα της κοτσάρεις και τον 2ο ανεμιστηρα και τέλειωσες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα