Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας σκευτομαι σε 1-2 χρονια να φυγω εξωτερικο...ειναι μεγαλη αποφαση και οι γονεις μου ειναι θετικοι..θα ηθελα να ξερω πιες χωρες θεωρειται εσεις καταληλες και να εχουν και πιο ευκολη προσβση..επισης να εχει δουλειες και ενα καο επιπεδο ζωης..θα εκτιμισω πολυ την βοιτηεια σας..

ευχαριστω

Δημοσ.

γεια σας σκευτομαι σε 1-2 χρονια να φυγω εξωτερικο...ειναι μεγαλη αποφαση και οι γονεις μου ειναι θετικοι..θα ηθελα να ξερω πιες χωρες θεωρειται εσεις καταληλες και να εχουν και πιο ευκολη προσβση..επισης να εχει δουλειες και ενα καο επιπεδο ζωης..θα εκτιμισω πολυ την βοιτηεια σας..

ευχαριστω

Αν τρολαρεις θα τρολαρω και θα σου απαντησω, οτι η επιστροφη στα πατρια εδαφη ειναι η καλυτερη επιλογη για σενα.

Αν δεν τρολαρεις θα σου απαντησω με ερωτηση: Τι ειδους δουλεια ψαχνεις? Γιατι αν καταλαβαινω πτυχια δεν εχεις, ενδεχομενως δεν ξερεις ουτε ξενες γλωσσες.

Δημοσ.

ακομα ειμαι 17 και ειμαι 2α λυκειου μιλαω αγγλικα καλα και γερμανικα επιπεδο β2...δεν 3ερω αν πρεπει να να σπουδασω κατι εδω γιατι μπορει να μην βρω το επαγγελμα μου στην χωρα που θα παω

Δημοσ.

Κάτσε να περάσουν τα δυο χρονια και μετα ξαναρωτας στο ινσομνια. Οι εξελιξεις τρεχουν τοσο γρηγορα που τα δυο χρονια μοιαζουν πολυ μακρινα.

Δημοσ.

Συμφωνα με τα ελληνικα δεδομενα δε ξερουμε τι μας ξημερωνει..Μη βιαζεσαι. Πηγαινε στρατο να ξεμπερδευεις και εκει που θα εχεις απλετο χρονο και θα εισαι εντελως χαλαρος χωρις διαβασματα, φροντιστηρια, ευθυνες, αγχος κλπ το σκεφτεσαι καλυτερα.

Δημοσ.

^^ακριβως...

σε 2 χρονια μπορει να χουν παρει το σπιτι σου,το σπιτι μου και οτι αλλο θες..

μπορει οτιδηποτε..

κατσε τωρα και διαβασε στο σχολειο,οχι για τους βαθμους αλλα για σενα,και σε 2 χρονια οπου το ματι σου θα εχει ανοιξει πιο πολυ,θα κρινεις με βαση την τοτε κατασταση.

Δημοσ.

Καταρχάς προσπάθησε να μπεις σε μια σχολη που σε ενδιαφέρει στην Ελλάδα η να μάθεις κάποια τέχνη και μετά σκέφτεσαι το εξωτερικό.

Αλλα άμα πας στην Αγγλία καλο θα είναι να ξέρεις να γραφεις και να μιλάς πολύ καλά Αγγλικά.

Δημοσ.

Θ αδειάσει η χώρα αν συνεχίσετε έτσι νεοελληνόπουλα..

αφου τρωμε στην μαπα τις μαλακιες που κανατε εσεις οι παλιοι,λογικο δεν ειναι? ;)

Popcorn-11-Eddie-Griffin.gif

Δημοσ.

χαχχαχααχ δεν παίζει τρίτων να κάτσουμε να κάνουμε τέτοια πράγματα :P

απλά πολύ γερμανία για μπουζούκι και αμερική για λάτζα ρε γαμώ

και είμαι 24. παμπάλαιος θα λεγα..

Δημοσ.

Πηγαινε στρατο να ξεμπερδευεις και εκει που θα εχεις απλετο χρονο και θα εισαι εντελως χαλαρος χωρις διαβασματα, φροντιστηρια, ευθυνες, αγχος κλπ το σκεφτεσαι καλυτερα.

Χωρις ευθυνες κ αγχος???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...