_chris_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 πριν 2 μέρες η αδελφή μου πήρε ένα ρούχο το οποίο θέλει να επιστρέψει διότι το θεωρεί ελαττωματικό. πιθανόν το κατάστημα να το αλλάξει με κάτι άλλο. αν όμως δεν της αρέσει τίποτα μπορεί να πάρει τα λεφτά της πίσω; λεπτομέρεια σημαντική. το κατάστημα έκοψε απόδειξη το 1/4 της τιμής. κακώς που το δέχτηκε και δεν παζάρεψε τουλάχιστον την τιμή αλλά τέλοσπαντων... πως μπορεί να χειριστεί η υπόθεση;
xri_ni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Λεφτα πισω δε παιρνει με την καμια.Κατι θα βρει μωρε να της αρεσει.
_chris_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 βασικά θέλω να μάθω και τι προβλέπει ο νόμος. δεν ισχύει ότι μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα μπορείς να επιστρέψεις αυτό που αγόρασες και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω; το ξέρω ότι δύσκολα δίνουν λεφτά πίσω. το θέμα είναι τι λέει ο νόμος. προσωπικά έχω πάρει λεφτά πίσω πριν μερικά χρόνια από τα carrefour. είχα αγοράσει κάτι ηχεία τα οποία ήταν προβληματικά, τα πήγα πίσω και αμέσως μου επιστρέψαν τα χρήματα χωρίς να πω κάτι εγώ. δεν υπήρχε άλλο κομμάτι να πάρω.
xri_ni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τι να σου πω δε ξερω αν υπαρχει νομος για αλλαγες ρουχων.Καθε καταστημα εχει τη δικη του πολιτικη αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο που να επιστρεφει χρηματα.Και στους καιρους μας ειδικα.....
_chris_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τι να σου πω δε ξερω αν υπαρχει νομος για αλλαγες ρουχων.Καθε καταστημα εχει τη δικη του πολιτικη αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο που να επιστρεφει χρηματα.Και στους καιρους μας ειδικα..... αυτό που λες ισχύει αλλά ποτέ δεν το κατάλαβα. τι θα πει έχει τη δική του πολιτική; αν είναι έτσι κι η δική μου πολιτική είναι να μπαίνω να διαλέγω τι μου αρέσει και να μην πληρώνω.
bluesattack Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο που να επιστρεφει χρηματα.Και στους καιρους μας ειδικα..... Υπαρχουν μαγαζια που στην πολιτικη επιστροφων το αναγραφουν.Στους καιρους μας ειδικα θα επρεπε να το κανουν ολοι , αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα εδω στο Ελλαντα ps.Νομος δεν ξερω αν υπαρχει
andaluz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Πράγματι και εγώ δε γνωρίζω κάτι για τον νόμο.. Ξέρω όμως σίγουρα πως σε καταστήματα τύπου Bershka, Zara κλπ. γίνεται εύκολα επιστροφή χρημάτων. Το έχω κάνει κάποιες φορές που παίρνω κάτι χωρίς πρώτα να το δοκιμάσω.. Μάλιστα, μου είχαν επιστρέψει χρήματα ακόμα και σε εκπτωσιακό κομμάτι, που γενικά εκεί λίγο κωλύονται, όταν ενώ είχα φύγει από το μαγαζί είδα ότι ήταν ελαττωματικό. Εννοείται πάντα με την απόδειξη και άκοπα καρτελάκια. Για να λες όμως πως έκοψαν απόδειξη το 1/4 της τιμής, λίγο χλωμό το κόβω να το έχει πάρει από κάποιο από τα παραπάνω.
xri_ni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Πράγματι και εγώ δε γνωρίζω κάτι για τον νόμο.. Ξέρω όμως σίγουρα πως σε καταστήματα τύπου Bershka, Zara κλπ. γίνεται εύκολα επιστροφή χρημάτων. Το έχω κάνει κάποιες φορές που παίρνω κάτι χωρίς πρώτα να το δοκιμάσω.. Μάλιστα, μου είχαν επιστρέψει χρήματα ακόμα και σε εκπτωσιακό κομμάτι, που γενικά εκεί λίγο κωλύονται, όταν ενώ είχα φύγει από το μαγαζί είδα ότι ήταν ελαττωματικό. Εννοείται πάντα με την απόδειξη και άκοπα καρτελάκια. Για να λες όμως πως έκοψαν απόδειξη το 1/4 της τιμής, λίγο χλωμό το κόβω να το έχει πάρει από κάποιο από τα παραπάνω. Αληθεια?Σ'αυτα και αν δε πιστευα οτι θα επεστρεφαν λεφτα...μπραβοοο!Δε το εχω ψαξει βεβαια ποτε γιατι παντα θα βρω κατι αλλο που να μου αρεσει.
andaluz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αληθεια?Σ'αυτα και αν δε πιστευα οτι θα επεστρεφαν λεφτα...μπραβοοο!Δε το εχω ψαξει βεβαια ποτε γιατι παντα θα βρω κατι αλλο που να μου αρεσει. Και όμως, δεν έχει πολλά χρόνια που γίνεται, 3-4 χρόνια, είναι πρόσφατο το κολπάκι. Απλά κάποιες φορές έχεις πολλά νεύρα για να ψωνίσεις και θες απλά να ξεμπερδεύεις και τα λεφτά σου πίσω.
_chris_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 τουλάχιστον αν δε γίνει επιστροφή του ποσού ας γίνει ένα μέρος αυτού και ας κρατήσουμε το ρούχο. πιστεύω αυτό είναι πιο εύκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα